γουρουνοκεφαλο!παίδες έχετε βρει αξιόπιστο τρόπο μέτρησης διάτρησης σε δράμια ?
μην μου πείτε λαμαρίνες ή ξύλα-καδρόνια ... κάτι άλλο έχετε βρει ?
γουρουνοκεφαλο!παίδες έχετε βρει αξιόπιστο τρόπο μέτρησης διάτρησης σε δράμια ?
Πεθερά.παίδες έχετε βρει αξιόπιστο τρόπο μέτρησης διάτρησης σε δράμια ?
Άλλος τρόπος ... Την αγαπάω την πεθερά μουΠεθερά.
Ballistic gel.παίδες έχετε βρει αξιόπιστο τρόπο μέτρησης διάτρησης σε δράμια ?
Αν το 10,8 kg/l αφορά κράμα μολύβδου, αρσενικού 0,5% και αντιμονιο, χωρίς πολλές πρόσθετες ακαθαρσίες , τότε το ποσοστό αντιμονιου είναι πολύ ψηλό, πάνω από 5%.10820 kg/m3 πυκνότητα για αυτό το σκληρό κράμα.
11100 kg/m3 η μέση πυκνότητα για το σύνηθες κράμα μολυβιού.
2,5% μικρότερη πυκνότητα ... δεν είναι κάτι σημαντικό.
Αυτό μάλιστα !!!!!!!!!! αλλά περίμενα κάτι πιο εύκολο.Ballistic gel.
Με ζελατίνη αγορασμένη από το σούπερ μάρκετ.
Κάποια στιγμή θα το φτιάξω.
Μαγειρικη ειναι ρε μαστορα !!!Αυτό μάλιστα !!!!!!!!!! αλλά περίμενα κάτι πιο εύκολο.
Μου άνοιξες δουλειές !!!!
Ακόμα και αν δεν μπορέσουμε να την καλιμπράρουμε αν την κρατήσουμε κρύα είναι πολύ χρήσιμη σε συγκριτικές δοκιμές με σκάγια.
Δράμια χρειάζεται πολύ μεγάλη ποσότητα.
000 με 400 αρχική στα 36m θες μισό μέτρο ζελατίνη 10% αν φυσικά πάει κανένα δράμι πάνω της
ps
Τα έχω δει τα video.
Την ζελατίνη πως την ζητάμε στο σουπερμάρκετ ???? Ζελατίνη για να φτιάξω βαλλιστικό τζελ ???
με γευση φραουλα να παρεις!Την ζελατίνη πως την ζητάμε στο σουπερμάρκετ ???? Ζελατίνη για να φτιάξω βαλλιστικό τζελ ???
Και να φανταστεις ο σονικ εχει vinciK .Nικο εχουμε παθει τ ιδιο σε super sport και vinci
Βάζει πρώτο το φυσίγγι του και μετά Hoghammer αχαχαχΚαι να φανταστεις ο σονικ εχει vinci
Οχι απλα τα δωκιαμαζει ενα εναΒάζει πρώτο το φυσίγγι του και μετά Hoghammer αχαχαχ
Πες του ρε συ να κατεβάσει το μήκος 2 χιλιοστά.Οχι απλα τα δωκιαμαζει ενα ενα
Με γεύση αγριογούρουνο. Θα ταιριάζει καλύτερα.με γευση φραουλα να παρεις!
Τώρα που το ξανασκέφτομαι και επειδή οι μπίλιες είναι πολύ μεγάλες αν ξέρουμε μόνο αρχική ταχύτητα και μέγεθος μπορούμε εύκολα να βρούμε (με αρκετή ακρίβεια) διάτρηση.
Δεν παραμορφώνονται εύκολα κατά την εκπυρσοκρότηση.
Οπότε άκυρο το project βαλιστικού τζελ για δράμια
Ίσως μπορέσω να "διορθώσω" την διάτρηση βάζοντας στην εξίσωση και την σκληρότητα ... ουσιαστικά μόνο αυτή η παράμετρος μου λείπει.
Νίκο για βάρα με το μαγικό σφυρί μια σκληρή μπίλια και μια απλή (να έχουν όμως παραπλήσιες διαμέτρους) να δούμε διαφορά στην παραμόρφωση.
Εγώ δεν ξεχωρίζω τον άνιθο από το μαϊντανό ... τι μου λες τώρα ????Μαγειρικη ειναι ρε μαστορα !!!
Το γαμησατε τον ανθρωπο ρε 2mm ποσα μπαρ ειναι ξερεις μετα εχει και το αλλο θεμα αν το πατισει θα πεταξει καρουμπαλα ο καλυκας απο τις μπιλιες και στα μπενελλια δε θα μπενει ελευθερα λογο του οτι το κλειστρο δεν κλεινει με την ιδια δυναμη οπως ενα ελλατιριουΠες του ρε συ να κατεβάσει το μήκος 2 χιλιοστά.
67mm δεν θα έχει κανένας πρόβλημα.
66mm είναι το ιδανικό ...
Να κόψει λίγο από τις τάπες.
Κρίμα για τους Benellάκηδες
Βάλε κ κανένα κόκαλο μέσα στη ζελατίνη.....κάνα παλιό δερμάτινο απ' έξω κ μπουμBallistic gel.
Με ζελατίνη αγορασμένη από το σούπερ μάρκετ.
Κάποια στιγμή θα το φτιάξω.
Θα το κανω σε λιγο...Θα κανω συγκριση με απλο βολι και επινικελεμενο...
Ψαξε λιγο...και πες μου....Υπαρχει ζελατινη για βιομηχανικη χρηση ???
Εαν δοκιμασω με τετοια....θα πεταξω λεφτα στο ''αερα''...??
View attachment 57216
View attachment 57217
Δεν ειναι εποχη....για να πεταμε λεφτα !!! Ριξε μια οποτε μπορεις....και απαντησε μου φιλε !!
Δεν είπα να το πατήσει ... να αφαιρέσει 2mm από την τάπαΤο γαμησατε τον ανθρωπο ρε 2mm ποσα μπαρ ειναι ξερεις μετα εχει και το αλλο θεμα αν το πατισει θα πεταξει καρουμπαλα ο καλυκας απο τις μπιλιες και στα μπενελλια δε θα μπενει ελευθερα λογο του οτι το κλειστρο δεν κλεινει με την ιδια δυναμη οπως ενα ελλατιριου