Καλορίζικη Βασίλη!
Δηλαδή δεν την παραγγέλνεις όλη μαζί πακέτο σε μια τιμή;; Την κάνεις custom παραγγελία όπως την θέλεις; Περίεργο.Πολλά κομμάτια που φτιάχνουν μια μηχανή. Το σασί, το μοτέρ, οι κεφαλές, τα δοχεία κλπ.
Δες εδώ την παλιά την κόκκινη. Ουσιαστικά αποτι μας είπε έφτιαξε τα στάδια στην σειρά και επίσης έχει καλύτερα ογκομετρικά. Στην πράξη θα φανεί.
View attachment 53930
Έχει καο έτοιμες μηχανές εννοείται. Απλά αν θες άλλες κεφαλές και άλλα ογκομετρικά λογικό δεν είναι να κάνεις custom παραγγελία; Ο τύπος έχει απίστευτο εξοπλισμό πάντως και δικαιολογημένα έχει τόσο καλό όνομα στο εξωτερικό. Ελλάδα δεν πάει καλά πάντως.Δηλαδή δεν την παραγγέλνεις όλη μαζί πακέτο σε μια τιμή;; Την κάνεις custom παραγγελία όπως την θέλεις; Περίεργο.
Εγω πρωτα ο θεος, σκεφτομαι σοβαρα, την αγορα της OMV Smart Box ..λιγο ακριβη βεβαια σχετικα, αλλα ο χωρος της "γιάφκας" μου ειναι περιορισμενος κ ειναι η μονη που θα τεριαξει γάντι στον παγκο μου.Έχει καο έτοιμες μηχανές εννοείται. Απλά αν θες άλλες κεφαλές και άλλα ογκομετρικά λογικό δεν είναι να κάνεις custom παραγγελία; Ο τύπος έχει απίστευτο εξοπλισμό πάντως και δικαιολογημένα έχει τόσο καλό όνομα στο εξωτερικό. Ελλάδα δεν πάει καλά πάντως.
Με το καλό Κώστα. Εργαλεία είναι για την ψυχαγωγία μας. Αξίζουν το κάθε ευρώ πιστεύω από την στιγμή που ξεφεύγει το μυαλό!Εγω πρωτα ο θεος, σκεφτομαι σοβαρα, την αγορα της OMV Smart Box ..λιγο ακριβη βεβαια σχετικα, αλλα ο χωρος της "γιάφκας" μου ειναι περιορισμενος κ ειναι η μονη που θα τεριαξει γάντι στον παγκο μου.
Και εγώ ακριβώς αυτή ζαχαρώνω εδώ και καιρό!Εγω πρωτα ο θεος, σκεφτομαι σοβαρα, την αγορα της OMV Smart Box ..λιγο ακριβη βεβαια σχετικα, αλλα ο χωρος της "γιάφκας" μου ειναι περιορισμενος κ ειναι η μονη που θα τεριαξει γάντι στον παγκο μου.
Το ποσό αυτό είναι με τα στάδια και το μοτέρ κομπλέ; Αν ναι, όντως δεν την λες ακριβή. Επιβεβαίωσέ το όμως.Ακριβή δε θα την έλεγα, 350ευρώ κοστίζει, εκτός και αν κατάλαβα λάθος.
Καλημέρα.Και εγώ ακριβώς αυτή ζαχαρώνω εδώ και καιρό!
Μου αρέσει πάρα πολύ ακριβώς διότι είναι compact και θα ταίριαζε στο χώρο μου. Επίσης είναι σχετικά ελαφριά, 15 κιλά λέει. Έπιασα την πεντασταδιακή του Λάσκα στον Κένταυρο και είναι πραγματικά ασήκωτη και μεγαλύτερη σε όγκο και σε εμένα αυτό είναι απαγορευτικό.
Επίσης στα λίγα βίντεο που έχω δει μου αρέσει πολύ το τελικό αποτέλεσμα κλεισίματος.
Το ότι έχει τρία σημεία (στάδια) την κάνει ακόμα καλύτερη από το να είχε 5 στις δικές μου ανάγκες διότι και πιο γρήγορα κλείνει το φυσίγγι και με λιγότερες κινήσεις, αλλά και πιο εύκολα αλλάζω τρία σημεία για να τη κάνω από 12cal σε 20cal και τουμπαλίν. Άλλο τρία, άλλο πέντε.
Μακάρι να την πάρεις και να μας πεις εντυπώσεις.
Ακριβή δε θα την έλεγα, 350ευρώ κοστίζει, εκτός και αν κατάλαβα λάθος.
μάθε καλά την Lee και θα σε ανταμείψει, άσε τα ζαχαρώματα για αργότερα Θαλή!Και εγώ ακριβώς αυτή ζαχαρώνω εδώ και καιρό!
Μου αρέσει πάρα πολύ ακριβώς διότι είναι compact και θα ταίριαζε στο χώρο μου. Επίσης είναι σχετικά ελαφριά, 15 κιλά λέει. Έπιασα την πεντασταδιακή του Λάσκα στον Κένταυρο και είναι πραγματικά ασήκωτη και μεγαλύτερη σε όγκο και σε εμένα αυτό είναι απαγορευτικό.
Επίσης στα λίγα βίντεο που έχω δει μου αρέσει πολύ το τελικό αποτέλεσμα κλεισίματος.
Το ότι έχει τρία σημεία (στάδια) την κάνει ακόμα καλύτερη από το να είχε 5 στις δικές μου ανάγκες διότι και πιο γρήγορα κλείνει το φυσίγγι και με λιγότερες κινήσεις, αλλά και πιο εύκολα αλλάζω τρία σημεία για να τη κάνω από 12cal σε 20cal και τουμπαλίν. Άλλο τρία, άλλο πέντε.
Μακάρι να την πάρεις και να μας πεις εντυπώσεις.
Ακριβή δε θα την έλεγα, 350ευρώ κοστίζει, εκτός και αν κατάλαβα λάθος.
10 χρόνια σχέση με τη Lee. Ότι είχε να μου δώσει, μου το έδωσε, και συνεχίζει.μάθε καλά την Lee και θα σε ανταμείψει, άσε τα ζαχαρώματα για αργότερα Θαλή!
Δεν είμαι το κατάστημα που την πουλάει αγαπητέ για να επιβεβαιώσω τιμή. Το είπα και στο προηγούμενο ποστ ΄΄ότι αυτή νομίζω ότι είναι η τιμή, αν δεν κάνω λάθος".Το ποσό αυτό είναι με τα στάδια και το μοτέρ κομπλέ; Αν ναι, όντως δεν την λες ακριβή. Επιβεβαίωσέ το όμως.
10 χρόνια σχέση με τη Lee. Ότι είχε να μου δώσει, μου το έδωσε, και συνεχίζει.
Μετά από 10 χρόνια σχέσης όμως αρχίζω και ξενοκοιτάω.
Τη συμβουλή σου όμως θα την ακούσω. Θα αφήσω τα ζαχαρώματα για αργότερα. Τώρα είμαι γεμάτος φυσίγγια δεν ξέρω που να τα βάλω.
Και εγώ έτσι έκανα διότι δεν μου άρεσε η αναγόμωση, έβλεπα εμπλοκές και έτσι έκλεινα κλασικό ρέλι.την Λη την είχα πριν καμια 25αρια χρόνια, την πούλησα γέμιζα μόνο ρέλι και τώρα πάλι ξανα-αγόρασα Λη![]()
Βασίλη μια καλή λύση είναι οι παρακάτω σφιγκτήρες. Αρκετά δυνατοί ,μικροί σε μέγεθος,δεν χρειάζεται βίδωμα ξεβιδωμα, και δεν χαράζουν την επιφάνεια που ακουμπάνε.Από την μικρή μου εμπειρία η ελαφρυα μηχανή δυσκολεύει λίγο όταν τραβάς τον μοχλό γτ μπορεί να ανασηκωθεί. Εξαρτάται βέβαια πως την στηρίζει ο καθένας αλλά αν θες να την μετακινείς τότε νομίζω θα έχεις το παραπάνω πρόβλημα. Εγώ πάντως με την gaep και φτιάχνω πατέντα για να μην σηκώνεται και να είναι απόλυτα σταθερή.
Βασίλη μια καλή λύση είναι οι παρακάτω σφιγκτήρες. Αρκετά δυνατοί ,μικροί σε μέγεθος,δεν χρειάζεται βίδωμα ξεβιδωμα, και δεν χαράζουν την επιφάνεια που ακουμπάνε.View attachment 53958
Αν θες μπορείς να βάλεις βίδες με παξιμάδι και το παξιμάδι να το "χωνέψεις" μέσα στο ξύλο από την κάτω πλευρά που έχεις βιδωσει τη μηχανή.Και εγώ όλες τις μηχανές και δοσομετρικά τα έχω βιδωμένα σε μία τάβλα και την βάζω πάνω στο τραπέζι και τη σταθεροποιώ με τέτοιους σφιγκτήρες. Το πρόβλημα είναι ότι ή θα μπούνε ξυλόβιδες, που δεν είναι πολύ σταθερές, ή θα τρυπήσω διαμπερώς την τάβλα και θα βάλω βίδα με παξιμάδι, αλλά σε αυτή την περίπτωση δεν μπορεί να καθίσει στο τραπέζι γιατί προεξέχει η βίδα. Για αυτό το κάνω στην άκρη της τάβλας, και την ακουμπάω στο τραπέζι με ένα μέρος να προεξέχει και να βγαίνουν οι βίδες. Εκεί χρειάζονται οπωσδήποτε σφιγκτήρες να συγκρατούν την τάβλα στο τραπέζι.
Αυτό που δεν καταλάβαινα στην φωτογραφία του Βασίλη είναι πως έχει καθηλώσει την καινούργια του μηχανή σε αυτή τη μικρή ξύλινη τάβλα και κάθεται πάνω στο τραπέζι. Αν είναι με ξυλόβιδες τότε δεν είναι σταθερή η σύνδεση για μία τόσο βαριά μηχανή:
Για αυτό το κάνω στην άκρη της τάβλας, και την ακουμπάω στο τραπέζι με ένα μέρος να προεξέχει και να βγαίνουν οι βίδες. Εκεί χρειάζονται οπωσδήποτε σφιγκτήρες να συγκρατούν την τάβλα στο τραπέζι.
Βάλε φρεζάτες βίδες και το παξιμάδι από πάνω,κανοντας πατούρα στο ξύλο.