Νομιζω Βασιλη οτι τα γουιντζεστερ τα μαυρα εχουν κεντρικη συντηξηΚαλημέρα ...
View attachment 53482
Νομιζω Βασιλη οτι τα γουιντζεστερ τα μαυρα εχουν κεντρικη συντηξηΚαλημέρα ...
View attachment 53482
Δεν θυμάμαι και δεν είμαι στο σπίτι τώρα.Νομιζω Βασιλη οτι τα γουιντζεστερ τα μαυρα εχουν κεντρικη συντηξη
Το προφανές είναι ότι βοηθάει στο σφράγισμα του φυσιγγίου από την υγρασία.Εκτός από το να καταστρέφει την αναγομωτική αξία του κάλυκα τί άλλο προσφέρει αυτή η Ιταλική παπαριά με το κάψιμο στη μέση;
28γρ ... Βιλούδουσε βλεπω με τα γουιντσεστερ να ψαχνεις οδοντιατρο....1760 ταχυτητα..;;;;;;;;;;;;;;μετα λες για τα φεντεραλ
Δεν θα τα ριξεισε βλεπω με τα γουιντσεστερ να ψαχνεις οδοντιατρο....1760 ταχυτητα..;;;;;;;;;;;;;;μετα λες για τα φεντεραλ
600αρίζουν ;;;Πιο αργο απο τα 6 βολα που σου εδειξα !![]()
![]()
Οχι!! (Ακομα) αλλα με αλλαγη συγγεντρωτηρα 20-30 μετρα παραπανω τα εχουν !!600αρίζουν ;;;![]()
Φανταστική αγορά! Μεγειά!
Καλορίζικη.Ριξε και την τιμή μία.
Είναι πολλά τα κομμάτια που πήραμε Αλέξανδρε. Θα προσπαθήσω να βρω ποσο έκανε το καθενα. Αλλά έχω την εντύπωση πως ο Ιταλός ότι θέλει χρεώνει. Δεν έχει πουθενά τις τιμές του.Καλορίζικη.Ριξε και την τιμή μία.
Νόμιζα ότι ήταν κομπλέ στο κουτί της.Παραδοσιακα τις έβγαζε κόκκινες εκτός από την pocket που ήταν άσπρη.Μαυρη πρώτη φορά βλέπω.Είναι πολλά τα κομμάτια που πήραμε Αλέξανδρε. Θα προσπαθήσω να βρω ποσο έκανε το καθενα. Αλλά έχω την εντύπωση πως ο Ιταλός ότι θέλει χρεώνει. Δεν έχει πουθενά τις τιμές του.
Φαντάζομαι εννοεί ότι έκαναν μαζική αγορά πολλές μηχανές και όχι κομμάτι κομμάτι για μια μηχανή.Νόμιζα ότι ήταν κομπλέ στο κουτί της.Παραδοσιακα τις έβγαζε κόκκινες εκτός από την pocket που ήταν άσπρη.Μαυρη πρώτη φορά βλέπω.
Μάλλον το αντίθετο εννοεί.Πολλα κομμάτια που συνθέτουν την μηχανή.Φαντάζομαι εννοεί ότι έκαναν μαζική αγορά πολλές μηχανές και όχι κομμάτι κομμάτι για μια μηχανή.