Βάλε το αριστερό που δεν σε ξέρει καλά μπας και...Και το χέρι μου ακόμη με παρακαλετο πολύ
Βάλε το αριστερό που δεν σε ξέρει καλά μπας και...Και το χέρι μου ακόμη με παρακαλετο πολύ
Ξέρεις ότι με τα αριστερά βγάζω φλύκταινες εγώ.....Βάλε το αριστερό που δεν σε ξέρει καλά μπας και...
Κονφλειξ με νάμα ρε αλκολικε?Ώρα για ξεκούραση! Να πιούμε και λίγο νάμα, μου το έδωσε ο μπαρμπαγιάννης!View attachment 52484
Τι μλκιες πίνει ο μικρός. Δεν ξέρει να φάει. Κανονα να κατέβεις να σε πάμε Χαϊδάρι ΧρήστοΚονφλειξ με νάμα ρε αλκολικε?
Όχι και μλκιες το νάμα....Προς θεού...Έχω πάει δύο φορές με τα 《μεγαθήρια》Χαϊδάρι, που ήσουν;;;Τι μλκιες πίνει ο μικρός. Δεν ξέρει να φάει. Κανονα να κατέβεις να σε πάμε Χαϊδάρι Χρήστο
Ψιτ...Στο χταπόδι με Λάμπρο του έριξες και την έκανε?Όχι και μλκιες το νάμα....Προς θεού...Έχω πάει δύο φορές με τα 《μεγαθήρια》Χαϊδάρι, που ήσουν;;;
Χαχαχαχ ! Άπαιχτο !Ψιτ...Στο χταπόδι με Λάμπρο του έριξες και την έκανε?
Έπεσε τραυματισμένο και τρύπωσε κάτω με κοφτές κινήσεις από το μακαρόνι!Ψιτ...Στο χταπόδι με Λάμπρο του έριξες και την έκανε?
Τσουζεις νάμα και θες να γράψεις κιόλας...Έπεσε τραυμστισμένο και τρύπωσε κάτω με κοφτές κινήσεια από το μακαρόνι!
Εγώ καλά το έγραψα εσύ του έκανες επεξεργασία, ΣΑΤΑΝΑ!Τσουζεις νάμα και θες να γράψεις κιόλας...
Είναι πολύ συγκεντρωτικά και δεν έμεινε τίποτα τι να μαγειρέψει;Ψιτ...Στο χταπόδι με Λάμπρο του έριξες και την έκανε?
Άσε μας ρε Νίκο...Είναι πολύ συγκεντρωτικά και δεν έμεινε τίποτα τι να μαγειρέψει;
Κώστα από δω και για κανένα μήνα ακόμη, αν έχεις άκρη σε τσοπάνη, κοίτα να εφοδιαστείς. Φτιάξε μερίδες και κατάψυξη.Τελευταία βραδιά στην Κάρυστο και μετά από ερώτηση σε διερχόμενο Τσοπάνη
μου έδωσε ακριβής οδηγίες που θα βρω καλή προβατίνα
View attachment 52966
Κώστα από δω και για κανένα μήνα ακόμη, αν έχεις άκρη σε τσοπάνη, κοίτα να εφοδιαστείς. Φτιάξε μερίδες και κατάψυξη.
Χρυσανθε εδώ που μένω από πίσω έχει ένα κτήμα πρέπει να είναι και Συνάδελφος ο ιδιοκτήτης γιατί έχει δύο ποιντερΑπο το κινημα σωστε τους πετεινους του Κοσμου μας καλειτε;![]()
![]()
Ωχ, λίγες οι μέρες τους μου φαίνεται.Χρυσανθε εδώ που μένω από πίσω έχει ένα κτήμα πρέπει να είναι και Συνάδελφος ο ιδιοκτήτης γιατί έχει δύο ποιντερ
Έχει λοιπόν τέσσερα κοκκορια που το πούπουλο τους γυαλιζει λέμεεεε
θρεφταρια
Κάθε πρωί στις 06.00 βαράνε συναγερμό σαν να μου φωνάζουν με χυλοπιτεεες![]()
![]()
Όχι είναι Συνάδελφος αλληλεγγύηΩχ, λίγες οι μέρες τους μου φαίνεται.