Μακάρι να μπορούσα ΧρύσανθεΕλπιζω να ερχεσαι μαζι του Γιωργο![]()
![]()
Μωρη νιτσαμου!Εγω;;;
Π@π@ρι@ σου ε;
Καλα,αφου δεν θες,δεν ερχομαι...
Θα σου κανω κατι βουντου,δεν θα ξαναδεις λαγο ουτε στον υπνο σου...![]()
Τυχερός είμαι...Μακάρι να μπορούσα Χρύσανθε
Οχι τις πεταξα τις αηδιες..Μωρη νιτσαμου!
Εσυ ηρθες φαγαμε ηπιαμε
Δεν θελεις πλεον καλεσμα!!!
Ερχεσαι οπως εισαι
Δεν φοβαμαι τα βουντου εγω φοραω Σταυρο και γω και τα σκυλια
Εψησες η ακομη ;![]()
Και ποιός σου είπε ότι θα ερχόμουν με εσένα;Τυχερός είμαι...
Εμεις Πρωτα Ο Θεος 21 ξεκιναμεΟχι τις πεταξα τις αηδιες..
LOL
Αυγουστο με την εναρξη![]()
Τα ξαδέρφια μένουν απ οξω ;
Να σου κόψω ότι θες...Από κότα μέχρι μόσχο αλλά τον μπαλτά τον πάω και εγώ μια στο καρφί και μια στο πέταλο.ανελαβε το κοψιμο ενας θειος φωτεινος παντογνωστης που δεν ξερω ποτε επιασε μπαλτα ξανα και εβγαλε κατι μπριζολες λες και θα τις φαει κανα λιονταρι
Αλλα εσυ το αναγνωριζεις οποταν προσπαθεις καθε φορα και σιγα σιγα θα σταθεροποιηθειςΝα σου κόψω ότι θες...Από κότα μέχρι μόσχο αλλά τον μπαλτά τον πάω και εγώ μια στο καρφί και μια στο πέταλο.
Καλλιτέχνης με τα σουβλάκια φιλαράκι, μπράβο!!!Σπιτικο δικο μας
Ετοιμαστηκε για αποψε
Ελειπα στο σφαξιμο γιατι ηταν κρουσμα ο μικρος μου και δεν ηθελα να κινδυνεψει ο παππους
Αναλαβε το κοψιμο ενας θειος φωτεινος παντογνωστης που δεν ξερω ποτε επιασε μπαλτα ξανα και εβγαλε κατι μπριζολες λες και θα τις φαει κανα λιονταρι
Οποταν το ξεψαχνισα σε σουβλακι και τα κοκκαλα για τσιμπημα
Σπουργίτια είμαστε?για να προλάβουμε να τσιμπήσουμε και να πιουμε κάτι......
Από φήμες.......σε έχει φοβηθει το μάτι μου.....Σπουργίτια είμαστε?
Φήμες... Είσαι τυχερός που δεν κατέβηκα κάτωΑπό φήμες.......σε έχει φοβηθει το μάτι μου.....![]()
Αυτό αδερφέ, δεν είναι κόψιμο.Να σου κόψω ότι θες...Από κότα μέχρι μόσχο αλλά τον μπαλτά τον πάω και εγώ μια στο καρφί και μια στο πέταλο.
Τα ψάρεψες μόνος σου; Αν είναι και άγρια, είσαι τυχερός.Δύο μυλοκόπια μπήκαν στην σχάρα να τα απολαύσουμε με λευκό κρασάκι!
View attachment 51927