gvp9000
Banned
Δώστο τζάμπα ... δεν σκοτώνειΜου έχει ξεμείνει και μένα ένα Gemini ported F από εκείνη την καταραμένη Μ2 που είχα.
Δώστο τζάμπα ... δεν σκοτώνειΜου έχει ξεμείνει και μένα ένα Gemini ported F από εκείνη την καταραμένη Μ2 που είχα.
Ουφ.. Ηρενησα τωραΤο τσοκάκι υπάρχει ακόμα μην αγχώνεστε ...
Κανόνισε με τον γιατρό και πείτε μου ποιος θα το πάρει ... ούτε χρήματα θέλω ούτε τίποτα ... απλά να μην χαλάσουμε τις καρδιές μας για ένα κωλοτσόκ ...Ουφ.. Ηρεμησα τωρα
18.6 - 17.35
Αμα δινεις πληροφορια να τη δινεις σωστα. Τι, ποτε, ποσοΓια εμας τους μπενελλακιδες εχω πολυ ευχαριστα νεα .Ηρθε νεο μοντελο αποκλειστικα για την ελλαδα!!!!
100αρακι θεοθωρη εχει ομως πειραγμενα ζιγκλερ, παει σφαιραΠόσα κυβικά;;![]()
Δηλητηριασμένη, με την βούλα !!!
Θα προτιμήσω την Imperiale 400100αρακι θεοθωρη εχει ομως πειραγμενα ζιγκλερ, παει σφαιρα
εσυ εισαι μεγαλο αλανι την ειχες ψιλιαστειΤο ελληνικό μοντέλο θα γ@μ@ει λέμε
View attachment 51294
Στα δικά μας χέρια δεν προλαβαίνουν να γεράσουν ...Εγώ έχω την γριούλα μου Βαγγέλη και δεν την αλλάζω ας βγάλουνε ότι θέλουν,είμαι αισθηματίας......
View attachment 51296
πενα την εχεις την μιλφαραΕγώ έχω την γριούλα μου Βαγγέλη και δεν την αλλάζω ας βγάλουνε ότι θέλουν,είμαι αισθηματίας......
View attachment 51296
γεια σου γιωργη με το εργαλειο σου....στον καναπε αναφερομαι....Εγώ έχω την γριούλα μου Βαγγέλη και δεν την αλλάζω ας βγάλουνε ότι θέλουν,είμαι αισθηματίας......
View attachment 51296
ΚούκλενΕγώ έχω την γριούλα μου Βαγγέλη και δεν την αλλάζω ας βγάλουνε ότι θέλουν,είμαι αισθηματίας......
View attachment 51296