Ναι αυτό είναι Μάριε. Απλά δεν ήταν σίγουρος αν υπάρχει ακόμα . Η Μ1 υπάρχει σίγουρα μου ειπεhttps://www.kalkantzakos.com/Product/7822/super-black-eagle,-aristeri-karampina-benelli
Αυτο θα ειναι. Πολυ καλο και η τιμη ειναι ακομα καλυτερη.
Ναι αυτό είναι Μάριε. Απλά δεν ήταν σίγουρος αν υπάρχει ακόμα . Η Μ1 υπάρχει σίγουρα μου ειπεhttps://www.kalkantzakos.com/Product/7822/super-black-eagle,-aristeri-karampina-benelli
Αν δεν κάνω λάθος η Μ1 είναι βαρύτερη σε σχέση με την Μ2 που βγήκε μετάΝαι αυτό είναι Μάριε. Απλά δεν ήταν σίγουρος αν υπάρχει ακόμα . Η Μ1 υπάρχει σίγουρα μου ειπε
Ε τοτε τι σκατα λεει σε αποθεμα.Ναι αυτό είναι Μάριε. Απλά δεν ήταν σίγουρος αν υπάρχει ακόμα . Η Μ1 υπάρχει σίγουρα μου ειπε
https://www.kalkantzakos.com/Product/7822/super-black-eagle,-aristeri-karampina-benelli
πηρες απο αυτες που δε σκοτωνουν...
Μας ξέσκισε ο Καλκ...
Το έχω στη βαλίτσα του με ούτε 10 κουτιά φυσίγγια ριγμένα και τώρα έπεσε η αξία του κατακόρυφα.
Το είχα πάρει το '02 ή το '03 για τον Έβρο, γιατί ένας φίλος την προηγούμενη χρονιά κατέβαζε τα χηνάρια από το Θεό με σούπερ μάγκνουμ...
Ε, πήγα μια φορά και πάπαλα...
Για να μην νιώθεις μοναξιά ξεσκίστηκαν και άλλοι μετά από εσένα βλέπε Μ2
Μας ξέσκισε ο Καλκ...
Το έχω στη βαλίτσα του με ούτε 10 κουτιά φυσίγγια ριγμένα και τώρα έπεσε η αξία του κατακόρυφα.
Το είχα πάρει το '02 ή το '03 για τον Έβρο, γιατί ένας φίλος την προηγούμενη χρονιά κατέβαζε τα χηνάρια από το Θεό με σούπερ μάγκνουμ...
Ε, πήγα μια φορά και πάπαλα...
Tο δεύτερο το ειχε ο φιλος που κυνηγάμε μαζι το οπλο ηταν απίστευτο πολύ καλες τουφεκιές μηδέν προβλήματα. Οχι βεβαια οτι το Μ1 δεν ειναι καλο.Benelli M1 super 90 ή μαύρο αετό ( μάλλον το πρώτο μοντέλο είναι) ιδού η απορία.
Η φάση είναι όπως και με τα φυσίγγια και ισχύει για όλα τα μαγαζιά που έχουν e shop . Πρέπει κάποιος μέσα σε όλες τις δουλειές του μαγαζιού να ψάξει τα στοκ και να αλλάξει τις διαθεσιμότητες και τις τιμές σε όλα τα προϊόντα ένα ένα. Γι'αυτό καλή η έρευνα αγοράς από το διαδίκτυο ΑΛΛΆ κάνουμε τηλέφωνο για να βεβαιωθουμε.Ε τοτε τι σκατα λεει σε αποθεμα.
Εμ Γιώργο μου η πραγματική τιμή της μπενελας αυτή είναι, οκτώ κατοσταρικα, μην κοιτάς που τρώνε την παραμυθά μερικοί και πληρώνουν δύο χιλιάδες για ένα τέτοιο όπλο. Εγώ θα την πάρω για να διώχνω τις κουρούνες από τα καλαμπόκια και για παγανα, άμα βγει κανένα γουρούνι θα έχω έτοιμη της ρεμιγκντονΓια να μην νιώθεις μοναξιά ξεσκίστηκαν και άλλοι μετά από εσένα βλέπε Μ2
Και πάει στο διάολο εσύ την πήρες το 02-03 ένας γνωστός πήρε την Μ2 και μετά από λίγο έπεσε η τιμή και τράβαγε τις κωλότριχες του
Το θέμα είναι ότι η μια δεν θα σταματήσει ποτέ να δουλεύει ενώ με την ρεμιγκτον ένα άγχος το έχεις κάθε φοράΕμ Γιώργο μου η πραγματική τιμή της μπενελας αυτή είναι, οκτώ κατοσταρικα, μην κοιτάς που τρώνε την παραμυθά μερικοί και πληρώνουν δύο χιλιάδες για ένα τέτοιο όπλο. Εγώ θα την πάρω για να διώχνω τις κουρούνες από τα καλαμπόκια και για παγανα, άμα βγει κανένα γουρούνι θα έχω έτοιμη της ρεμιγκντον![]()
Το μόνο άγχος μου είναι μήπως με τα χρόνια ξεχάσω την παλινδρόμηση και μένω με κενή θαλάμη. Τώρα που είμαι νέος ακόμα πυρώνει το μέταλλο Παναγιώτη μουΤο θέμα είναι ότι η μια δεν θα σταματήσει ποτέ να δουλεύει ενώ με την ρεμιγκτον ένα άγχος το έχεις κάθε φορά
Το λέω γιατί έχουν δει τα ματάκια μου κάτι σχισμένες βάσης και άλλους δυο να μένουν από διαφορά λαμακια και λοιπάΤο μόνο άγχος μου είναι μήπως με τα χρόνια ξεχάσω την παλινδρόμηση και μένω με κενή θαλάμη. Τώρα που είμαι νέος ακόμα πυρώνει το μέταλλο Παναγιώτη μου![]()
ΈτσιΤο λέω γιατί έχουν δει τα ματάκια μου κάτι σχισμένες βάσης και άλλους δυο να μένουν από διαφορά λαμακια και λοιπά
Φοβούνται την ηλεκτροκόλληση τα παλικάρια ωρε; ΑχαχαχαχαχαΤο λέω γιατί έχουν δει τα ματάκια μου κάτι σχισμένες βάσης και άλλους δυο να μένουν από διαφορά λαμακια και λοιπά
επιτελους εκανες τη σωστη κινηση ..terminator...........θυμηθηκες να αλλαξεις και την μπροστα ε;Χθες δεν είχα τι να κάνω και έκανα τελικά την αλλαγή από B-DX σε C-DX.
Για να δούμε ...
View attachment 51589
yeapεπιτελους εκανες τη σωστη κινηση ..terminator...........θυμηθηκες να αλλαξεις και την μπροστα ε;
Όταν δεν έχουμε τι να κάνουμε βλέπουμε λίγο τηλεόραση!Χθες δεν είχα τι να κάνω και έκανα τελικά την αλλαγή από B-DX σε C-DX.
Για να δούμε ...
View attachment 51589