Benelli super black eagle-Beretta 1301 comp.pro- browning maxus 2

για εμένα είναι η αξιοπιστία!!!! Όλα σκοτώνουν αν είναι σωστά επάνω σου κάποια έχουν βέβαια λιγο καλύτερες κάνες αλλα τι να το κανείς αν σε αφήνει στα καλά καθούμενα η κάνει εμπλοκές
Αυτό που περιγράφεις παραπάνω σε αυτογεμη λέγετε Benelli.

Ρε Παναγιώτη.. Τοσα καινουρια οπλα υπάρχουν... Την α5 ρε φιλε;... Εγω δεν θα πήγαινα εκει πάντως...
Φαντάζομαι για την καινούργια auto5 γίνεται η κουβέντα και όχι για την παλιά. Έχω ακούσει ότι κάνει εμπλοκές και βγάζει και προβληματακια. Αλλά αν θέλεις αδράνειας τότε πας Benelli. Σε αερίων εγώ θα πήγαινα ή σε maxus ή σε fabarm με επικρατέστερη την δεύτερη. Δεν ξέρω γιατί αλλά τα beretta εμένα μου κάθονται στον λαιμό. Μου φαίνονται πολύ χοντροκομμένα όπλα. Μόνο κάποια πλαγιοκαννα μου αρέσουν σε αυτή την εταιρεία.

Φαντάζομαι για την καινούργια auto5 γίνεται η κουβέντα και όχι για την παλιά. Έχω ακούσει ότι κάνει εμπλοκές και βγάζει και προβληματακια. Αλλά αν θέλεις αδράνειας τότε πας Benelli. Σε αερίων εγώ θα πήγαινα ή σε maxus ή σε fabarm με επικρατέστερη την δεύτερη. Δεν ξέρω γιατί αλλά τα beretta εμένα μου κάθονται στον λαιμό. Μου φαίνονται πολύ χοντροκομμένα όπλα. Μόνο κάποια πλαγιοκαννα μου αρέσουν σε αυτή την εταιρεία.
Ναι για την καινουρια Α5 φυσικά. Θα δοκιμάσω και την Fabarm αλλά την έχω πατήσει πάλια με την συγκεκριμένη είμαι διστακτικός όχι αυτό το μοντέλο αλλά τα ποιο παλιά euro caccia.

Ναι για την καινουρια Α5 φυσικά. Θα δοκιμάσω και την Fabarm αλλά την έχω πατήσει πάλια με την συγκεκριμένη είμαι διστακτικός όχι αυτό το μοντέλο αλλά τα ποιο παλιά euro caccia.
Καλημέρα να ξέρεις πάντως η xlr5 είναι πιθανότατα το καλύτερο μοντέλο της fabarm απο το 2009 δεν μου έχει παρουσιάσει τίποτα και δεν έχει κάνει εμπλοκή.

Όντως η μπερετες είναι λίγο χοντροκομμένες αλλά αν σου κάθεται καλά είναι μονόδρομος για όπλο αερίων συνδυάζει την αξιοπιστία και την βλητική απόδοση στο μέγιστο γιατί οποιοδήποτε άλλο αερίων να πάρεις θα πρέπει να κάνεις και κανένα τάμα εξαρχής μήπως και σιγουρέψει ότι δεν θα κάνει και καμία εμπλοκουλα.Εαν είναι έρχεται το όπλο καλά μη φοβηθείς την 61 κανη για το θέμα αποστάσεων τις ίδιες αποστάσεις καλύπτει και από σκοπευτική γραμμή είναι σαν να κυνηγάς με δίκανο 71 . Βέβαια θα σου έλεγα να δεις και τη breda b12 αυτήν με τον αυλό 18.2 και τον μεγάλο κώνο γιατί συνάδελφος εδώ στο φόρουμ που την πήρε κατά λάθος ήθελε την b12ix στις δοκιμές που μας έδειξε το ντουφέκι κενταγε .Και δεν είναι και ακριβή.

Ακόμα να πας στο μαγαζί; Τι περιμένεις;

Την ομορφιά που είχε όλη η σειρά 300 δεν την έχουν τα καινούργια
Προσωπική άποψη πάντα
την ειχε ο κολλητος μου και πηγαιναμε για τσιχλες..χρειαστηκε να παει 2 φορες οπλουργο γιατι ηταν μονοκανο απο τις εμπλοκες απο την πρωτη μερα...το εχω αναφερει ξανα..νομιζω αλλαξανε το γλωσσιδι..εστρωσε μετα...αλλα στα 2 χρονια πεταξε σκουριες ...αυτος ειχε και αλλα οπλα και δεν του ειχε εμφανιστει τετοιο θεμα με σκουριες...ισως αμελεια του ;...

την ειχε ο κολλητος μου και πηγαιναμε για τσιχλες..χρειαστηκε να παει 2 φορες οπλουργο γιατι ηταν μονοκανο απο τις εμπλοκες απο την πρωτη μερα...το εχω αναφερει ξανα..νομιζω αλλαξανε το γλωσσιδι..εστρωσε μετα...αλλα στα 2 χρονια πεταξε σκουριες ...αυτος ειχε και αλλα οπλα και δεν του ειχε εμφανιστει τετοιο θεμα με σκουριες...ισως αμελεια του ;...
Ποιά από όλες;
Εγώ λέω σαν εμφάνιση για όλη την σειρά 300 δηλαδή 301,302, 303 και πάει λέγοντας

Back