Σαν Γκαμήλα παραλλαγής είναιΕ οχ
Ε όχι και κακασχημη…κάτσε καλά..:

Σαν Γκαμήλα παραλλαγής είναιΕ οχ
Ε όχι και κακασχημη…κάτσε καλά..:
Πήρε μέρος κ στον 1ο παγκόσμιο ρεhttps://www.car.gr/xyma/?makes= BROWNING AUTO 5&novat=0
όπλα με εγγύηση σκοτωμάτων ... όχι μ@λακίες ... ορμάτε ...
ps
Τελικά άρχισα να την συμπαθώ την Αuto5 ...
Θα τα δω όλα δεν αποκλείω κανένα αν δεν τα δω πάνω μουΡε Παναγιώτη.. Τοσα καινουρια οπλα υπάρχουν... Την α5 ρε φιλε;... Εγω δεν θα πήγαινα εκει πάντως...
Το καλό είναι ότι δεν έχεις καψουρευτει κανένα. Είναι πιο εύκολο.Θα τα δω όλα δεν αποκλείω κανένα αν δεν τα δω πάνω μου
Μάλλον πιο δύσκολο είναι στην απόφαση.Το καλό είναι ότι δεν έχεις καψουρευτει κανένα. Είναι πιο εύκολο.
Αυτό που περιγράφεις παραπάνω σε αυτογεμη λέγετε Benelli.για εμένα είναι η αξιοπιστία!!!! Όλα σκοτώνουν αν είναι σωστά επάνω σου κάποια έχουν βέβαια λιγο καλύτερες κάνες αλλα τι να το κανείς αν σε αφήνει στα καλά καθούμενα η κάνει εμπλοκές
Φαντάζομαι για την καινούργια auto5 γίνεται η κουβέντα και όχι για την παλιά. Έχω ακούσει ότι κάνει εμπλοκές και βγάζει και προβληματακια. Αλλά αν θέλεις αδράνειας τότε πας Benelli. Σε αερίων εγώ θα πήγαινα ή σε maxus ή σε fabarm με επικρατέστερη την δεύτερη. Δεν ξέρω γιατί αλλά τα beretta εμένα μου κάθονται στον λαιμό. Μου φαίνονται πολύ χοντροκομμένα όπλα. Μόνο κάποια πλαγιοκαννα μου αρέσουν σε αυτή την εταιρεία.Ρε Παναγιώτη.. Τοσα καινουρια οπλα υπάρχουν... Την α5 ρε φιλε;... Εγω δεν θα πήγαινα εκει πάντως...
μεχρι την 390 ναι απο εκει και περα καμμια σχεση πιασιμο benelli.Μου φαίνονται πολύ χοντροκομμένα όπλα.
Ναι για την καινουρια Α5 φυσικά. Θα δοκιμάσω και την Fabarm αλλά την έχω πατήσει πάλια με την συγκεκριμένη είμαι διστακτικός όχι αυτό το μοντέλο αλλά τα ποιο παλιά euro caccia.Φαντάζομαι για την καινούργια auto5 γίνεται η κουβέντα και όχι για την παλιά. Έχω ακούσει ότι κάνει εμπλοκές και βγάζει και προβληματακια. Αλλά αν θέλεις αδράνειας τότε πας Benelli. Σε αερίων εγώ θα πήγαινα ή σε maxus ή σε fabarm με επικρατέστερη την δεύτερη. Δεν ξέρω γιατί αλλά τα beretta εμένα μου κάθονται στον λαιμό. Μου φαίνονται πολύ χοντροκομμένα όπλα. Μόνο κάποια πλαγιοκαννα μου αρέσουν σε αυτή την εταιρεία.
Καλημέρα να ξέρεις πάντως η xlr5 είναι πιθανότατα το καλύτερο μοντέλο της fabarm απο το 2009 δεν μου έχει παρουσιάσει τίποτα και δεν έχει κάνει εμπλοκή.Ναι για την καινουρια Α5 φυσικά. Θα δοκιμάσω και την Fabarm αλλά την έχω πατήσει πάλια με την συγκεκριμένη είμαι διστακτικός όχι αυτό το μοντέλο αλλά τα ποιο παλιά euro caccia.
Την ομορφιά που είχε όλη η σειρά 300 δεν την έχουν τα καινούργιαΔεν ξέρω γιατί αλλά τα beretta εμένα μου κάθονται στον λαιμό. Μου φαίνονται πολύ χοντροκομμένα όπλα
Ακόμα να πας στο μαγαζί; Τι περιμένεις;Ναι για την καινουρια Α5 φυσικά. Θα δοκιμάσω και την Fabarm αλλά την έχω πατήσει πάλια με την συγκεκριμένη είμαι διστακτικός όχι αυτό το μοντέλο αλλά τα ποιο παλιά euro caccia.
Αύριο το απόγευμα έχω κανονίσει μην νομίζεις και εγώ δεν κρατιέμαιΑκόμα να πας στο μαγαζί; Τι περιμένεις;
Να μην μας πεις πριν τη πάρεις μη τυχών και σου αλλάξει κανείς από μας γνώμη και πάρεις άλλη. Μετά θα μετανιωσειςΑύριο το απόγευμα έχω κανονίσει μην νομίζεις και εγώ δεν κρατιέμαι
την ειχε ο κολλητος μου και πηγαιναμε για τσιχλες..χρειαστηκε να παει 2 φορες οπλουργο γιατι ηταν μονοκανο απο τις εμπλοκες απο την πρωτη μερα...το εχω αναφερει ξανα..νομιζω αλλαξανε το γλωσσιδι..εστρωσε μετα...αλλα στα 2 χρονια πεταξε σκουριες ...αυτος ειχε και αλλα οπλα και δεν του ειχε εμφανιστει τετοιο θεμα με σκουριες...ισως αμελεια του ;...Την ομορφιά που είχε όλη η σειρά 300 δεν την έχουν τα καινούργια
Προσωπική άποψη πάντα
Ποιά από όλες;την ειχε ο κολλητος μου και πηγαιναμε για τσιχλες..χρειαστηκε να παει 2 φορες οπλουργο γιατι ηταν μονοκανο απο τις εμπλοκες απο την πρωτη μερα...το εχω αναφερει ξανα..νομιζω αλλαξανε το γλωσσιδι..εστρωσε μετα...αλλα στα 2 χρονια πεταξε σκουριες ...αυτος ειχε και αλλα οπλα και δεν του ειχε εμφανιστει τετοιο θεμα με σκουριες...ισως αμελεια του ;...
Α νομιζα την α300 ρε τζωωωρτζΠοιά από όλες;
Εγώ λέω σαν εμφάνιση για όλη την σειρά 300 δηλαδή 301,302, 303 και πάει λέγοντας
Μιλάω για κάθε αυτού old school καταστάσειςΑ νομιζα την α300 ρε τζωωωρτζ