Διάφορα μηνύματα

• Thread starter Thread starter Vasilis
  • Ημερομηνία δημιουργίας Ημερομηνία δημιουργίας
εγω μπρε τζανουμ δεν καταλαβαίνω το ζόρι σου και την τουρκολατρεία σου!
προκειμένου να βγάλεις τα χαιβαν τουφεκ οπλαρες αχταρμα τα έχεις κάνει μπρε!
ποιο φαουλ μπρε;
ποιοι λαθρεμποροι και ποιοι φοροφυγάδες μπρε γκιουζελ - ογλαν!
αυτός που πάει και αφήνει τον παρά του έξω ΝΟΜΙΜΑ ή ΠΑΡΑΝΟΜΑ κακό του κεφαλιου του κάνει αν κάνει!
ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΔΙΝΕΙ ΤΟΝ ΠΑΡΑ ΤΟΥ ΣΤΟΝ ΤΟΥΡΚΟ ΚΑΚΟ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ ΚΑΝΕΙ!
γκεγκε;;;;;
Βαι βαι βαι

συνέχα το!!!! εσύ ΔΕΝ "εκτίθεσαι" .very funny. .very funny. .very funny. .very funny.

δηλαδή λες είναι κακοι πατριώτες αυτοί που αφήνουν τον παρά τους στη βουλγαρία και καλοί αυτοί που τον αφήνουν στους ισλαμοφασίστες;;;;; .very funny..very funny..very funny..very funny.
Ζόρι τραβάω με τους γιαλατζι πατριώτες .sarcastic. .sarcastic.

Τώρα μιλάς σε Μακεδόνα ιστοριόφιλο για Βουλγαρικές θηριωδίες. φίλε μου Γρηγόρη κομίζεις γλαύκας εν Αθήναις.....
Και μάλιστα σε άτομο που πρόγονοί του δολοφονήθηκαν από Βούλγαρους!

και θα σου απαντήσω ευθαρσώς:
ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ με τον τουρκο φίλε μου

στα νεότερα χρόνια τι κάνουν οι 2 λαοί;

να σΕ πω τι έκανε η τουρκια μεταπολεμικά;
εκκαθάρισε τον ελληνισμό της Πόλης, της Ιμβρου και της Τενέδου
εισέβαλε στην Κύπρο όπου διέπραξε του κόσμου τις Ωμότητες
εισέβαλε στο Ιρακ και στην Συρία όπου πραγματοποιεί εθνοκαθάρσεις
η τουρκια χθες κιόλας εξήγγειλε εισβολή στη Συρία με σκοπό την ΕΘΝΟΚΑΘΑΡΣΗ των Κούρδων!

η Βουλγαρία; έκανε κάτι μεταπολεμικά;
α ναι έκανε
τον Μάρτιο του 1987 όταν Ελλάδα και τουρκία ήτανε στα πρόθυρα πολέμου, οι Βούλγαροι μετακίνησαν ένα Σώμα Στρατού από τα Ελληνοβουλγαρικά σύνορα στα Τουρκοβουλγαρικά!
Και μετα όταν ο Ζιφκωφ επισκέφτηκε τον Έβρο σύσσωμος ο πληθυσμός βγήκε να τον υποδεχτεί με ελληνικές και βουλγάρικες σημαίες

δεν είναι ίσα κι όμοια!
Για εμένα προσωπικά, 1-2 συμβάντα της πολύ σύγχρονης ιστορίας δεν ξεπλένουν το ελληνικό αίμα που έχουν χύσει από το 493 μ.Χ. μέχρι και τα μέσα του προηγούμενου αιώνα, ούτε με πείθουν για τον ξεχασμένο πλέον αλυτρωτισμό τους, ούτε τους δίνω συγχωροχάρτι και θα τους στηρίξω... Στα μάτια μου δεν είναι "καμία σχέση οι μεν με τους δε"... Οκ αν κάποιος μου έβαζε το μαχαίρι στο λαιμό και μου έλεγε τούρκικο ή βουλγάρικο θα διάλεγα βουλγάρικο, επειδή όμως είμαι ελεύθερος ακολουθώ τη συνείδησή μου που μου λέει κανένα... topic.

Θα γράψω κάτι απλοϊκό αλλά νομίζω θα πιάσετε το νόημα.

Όταν ένας οπλοπώλης με απειλεί ΣΗΜΕΡΑ ότι θα μου .sex hard. την γυναίκα, θα πάω να ψωνίσω όπλο από τον άλλο, που ο παππούς του .sex hard.την γιαγιά μου πριν 60 χρόνια και ας είναι ακριβότερος. :)

Φυσικά ο καθένας όπως θέλει σκέφτεται.

Περί όπλων τώρα.
Ακούω συχνά, ... το όπλο μου δεν έπαθε τίποτα μέχρι τώρα.
Ναι αλλά έχεις και backup για καλό και για κακό.
Ή αν πάθαινε σιγά μην το έλεγες.
Πόσα χρόνια το έχεις 1; 2; 3; επίσης πόσο και τι είδους πυρομαχικό μάσησε ;
Επειδή κανένας μας δεν ξέρει, ρωτήστε κανέναν οπλουργό φίλο σας.

Μερικοί όταν τόνισα την απουσία σφραγίδων δοκιμής στα τούρκικα όπλα μου θύμισαν ότι και τα αμερικάνικα δεν έχουν.
Σωστό αλλά δεν κινδυνεύουν τα αμερικάνικα να φάνε ban από ολόκληρη ήπειρο ούτε θα βάλω στην ίδια μοίρα τα αμερικάνικα ή τα ιαπωνικά με τα τούρκικα.

Πολλοί τονίζουν ότι όλοι μας έχουμε αγοράσει τούρκικα προϊόντα.
Σωστά και πιθανόν εν αγνοία μας.
Προσωπικά αν πέσει στην αντίληψή μου το made in turkey δεν το αγοράζω.

Ακολουθεί αστείο ...
Το κορυφαίο βέβαια ήταν ότι έλα μωρέ και οι benelli στην τουρκία κατασκευάζονται ολόκληρες αχαχαχ

Εεεε εκεί ξεχείλισε το ποτήρι αχαχαχα
.very funny.
.sarcastic..no.

Last edited:
Όσο σκέφτομαι ότι πάνω από τα τελευταία δέκα χρόνια ,πλήρωνα δύο χιλιάδες ευρώ εισφορά αλληλεγγύης κάθε χρόνο ,για παίρνει επιδόματα κάποιος πατριωταρος, να βάζει βενζίνη στη Βουλγαρία στα Σκόπια στην Ανδριανουπολη ,και μετά να μου κουνάει και το δάχτυλο ......
Μακάρι το επίδομα αλληλεγγύης να πήγαινε στους ακρίτες μας αλλά.... Αν σταθείς στα ΕΛΤΑ καμιά φορά τις ημέρες που μπαίνουν τα επιδόματα θα καταλάβεις που πάνε τα λεφτά σου.

Και εγώ δεν αγοράζω εν γνώση μου ούτε τουρκικό σωβρακο, πόσο μάλλον όπλο. Αλλά άλλο αυτό και άλλο να βαφτίσω έναν που αγοράζει περίπου προδότη ρε παιδιά. Ηρεμία, τελείωσαν και τα ποπ κορν πάω να φτιάξω αλλα.yelling.

Β
Θα γράψω κάτι απλοϊκό αλλά νομίζω θα πιάσετε το νόημα.

Όταν ένας οπλοπώλης με απειλεί ΣΗΜΕΡΑ ότι θα μου .sex hard. την γυναίκα, θα πάω να ψωνίσω όπλο από τον άλλο, που ο παππούς του .sex hard.την γιαγιά μου πριν 60 χρόνια και ας είναι ακριβότερος. :)

Φυσικά ο καθένας όπως θέλει σκέφτεται.

Περί όπλων τώρα.
Ακούω συχνά, ... το όπλο μου δεν έπαθε τίποτα μέχρι τώρα.
Ναι αλλά έχεις και backup για καλό και για κακό.
Ή αν πάθαινε σιγά μην το έλεγες.
Πόσα χρόνια το έχεις 1; 2; 3; επίσης πόσο και τι είδους πυρομαχικό μάσησε ;
Επειδή κανένας μας δεν ξέρει, ρωτήστε κανέναν οπλουργό φίλο σας.

Μερικοί όταν τόνισα την απουσία σφραγίδων δοκιμής στα τούρκικα όπλα μου θύμισαν ότι και τα αμερικάνικα δεν έχουν.
Σωστό αλλά δεν κινδυνεύουν τα αμερικάνικα να φάνε ban από ολόκληρη ήπειρο ούτε θα βάλω στην ίδια μοίρα τα αμερικάνικα ή τα ιαπωνικά με τα τούρκικα.

Πολλοί τονίζουν ότι όλοι μας έχουμε αγοράσει τούρκικα προϊόντα.
Σωστά και πιθανόν εν αγνοία μας.
Προσωπικά αν πέσει στην αντίληψή μου το made in turkey δεν το αγοράζω.

Ακολουθεί αστείο ...
Το κορυφαίο βέβαια ήταν ότι έλα μωρέ και οι benelli στην τουρκία κατασκευάζονται ολόκληρες αχαχαχ

Εεεε εκεί ξεχείλισε το ποτήρι αχαχαχα
.very funny.
.sarcastic..no.
Βασίλη είσαι σίγουρα εσύ;Πρώτη φορά διαβάζω μπερδεμένες περιλήψεις από εσένα .Εσύ γράφεις πάντα συγκροτημένα . Μάλλον σε έχει επηρεάσει η τροπή που έχει πάρει η κουβέντα.love.

Και εγώ δεν αγοράζω εν γνώση μου ούτε τουρκικό σωβρακο, πόσο μάλλον όπλο. Αλλά άλλο αυτό και άλλο να βαφτίσω έναν που αγοράζει περίπου προδότη ρε παιδιά. Ηρεμία, τελείωσαν και τα ποπ κορν πάω να φτιάξω αλλα.yelling.
Το έσωσες σήμερα το πρωινό :) :) :)
Αστείο

Βασίλη είσαι σίγουρα εσύ;Πρώτη φορά διαβάζω μπερδεμένες περιλήψεις από εσένα .Εσύ γράφεις πάντα συγκροτημένα . Μάλλον σε έχει επηρεάσει η τροπή που έχει πάρει η κουβέντα.love.
Εγώ είμαι.
Συγκροτημένα γράφω.
Που είδες το μπέρδεμα να το ξεμπερδέψω.

Είπα να μην γράψω τίποτα γιατί η κουβέντα θα φτάσει στο εμπορικό ισοζύγιο, όπως την προηγούμενη φορά αλλά έγραψα ...

Επίσης είμαι σύντομος γιατί μάλλον θα πέσει σκούπα ...

Το έσωσες σήμερα το πρωινό :) :) :)
Αστείο
Πρωινό τρώω βρώμη Βασίλη και ελληνικό καφέ σκέτο βρέξει χιονίσει, γιατί είμαι φιτ .yel. Βρώμη και ποπ κορν όμως θα με πούνε τίποτα.... Βιγκαν γι'αυτό να ενημερώσω οτι μόλις έφαγα και ένα μικρό κοπάδι γαύρο τηγανητόοοοοο.fishing.

Τεσπά μου είστε όλοι πολύ συμπαθείς όσοι παίρνετε μέρος σε αυτή την αντιπαράθεση. Και ο Μάριος και ο Παναγιώτης και ο Βασίλης και ο Γρηγόρης και όλοι.
Ο καθένας κάνει ότι γουστάρει επειδή μόνο αυτός ξέρει πώς τα φέρνει βόλτα.
Κι εγώ δεν θα αγόραζα τούρκικο όπλο, μόνο όμως επειδή έχω λεφτά να πάρω ιταλικό. Αν δεν είχα θα αγόραζα χωρίς ενδοιασμό οτιδήποτε.
Δεν θεωρώ κανέναν προδότη επειδή ψωνίζει τούρκικα, ούτε επειδή πάει Βουλγαρία για βενζίνη. Αν αυτό πίστευα όμως, θα τους θεωρούσα και τους δύο το ίδιο, για εμένα δεν υπάρχει διαχωρισμός...

Τεσπά μου είστε όλοι πολύ συμπαθείς όσοι παίρνετε μέρος σε αυτή την αντιπαράθεση. Και ο Μάριος και ο Παναγιώτης και ο Βασίλης και ο Γρηγόρης και όλοι.
Ο καθένας κάνει ότι γουστάρει επειδή μόνο αυτός ξέρει πώς τα φέρνει βόλτα.
Κι εγώ δεν θα αγόραζα τούρκικο όπλο, μόνο όμως επειδή έχω λεφτά να πάρω ιταλικό. Αν δεν είχα θα αγόραζα χωρίς ενδοιασμό οτιδήποτε.
Δεν θεωρώ κανέναν προδότη επειδή ψωνίζει τούρκικα, ούτε επειδή πάει Βουλγαρία για βενζίνη. Αν αυτό πίστευα όμως, θα τους θεωρούσα και τους δύο το ίδιο, για εμένα δεν υπάρχει διαχωρισμός...

Καθε ασχημος χαρακτηρισμος σε καποιον παντα δημιουργει εντασεις. Αυτος που θα προκληθει ειναι σιγουρο οτι θα αντιδρασει. Καλο ειναι να παραθετουμε τις αποψεις μας χωρις φαμφαρες.

Καθε ασχημος χαρακτηρισμος σε καποιον παντα δημιουργει εντασεις. Αυτος που θα προκληθει ειναι σιγουρο οτι θα αντιδρασει. Καλο ειναι να παραθετουμε τις αποψεις μας χωρις φαμφαρες.
Από το στόμα σου και στου Θεού το αυτί.

Επειδη σε μια αναρτηση μου λιγο πιο πανω ειπα οτι οποιος επιθυμει πολεμο ειναι ανεγκεφαλος και επικινδυνος, δεν αναφερθηκα προσωπικα σε καποιον. Ειναι η αποψη μου. Αν αφορουσε καποιον θα το ελεγα κατευθειαν.
Οταν αναφερομαι με βαρυ χαρακτηρισμο σε καποιον γνωστοποιω και το ονοματεπωνυμο μου.

Το συμπέρασμα είναι άμα ο Τούρκος θέλει να πάρει φυσίγγια ελληνικα λαμπρο δεν θα τα πάρει γιατί θα πάει ο κακός Έλληνας να τον σκοτώσει με τα λεφτά απ τα λαμπρο.

Απίστευτο συμπέρασμα ετσι;

Δηλαδή να μην αγοράζουν Λάμπρο επειδή είναι ελληνικά.
Αυτό δε λετε;

Τότε γιατί διάβολο τα πουλάνε εκει;
Να δεις που θα τα αγοράζουν οι Τούρκοι.

Τους πιάσαμε χαζούς εμείς οι έξυπνοι.

Αυτοί αγοράζουν ελληνικά πράγματα ενώ εμείς δεν θα αγοράζουμε τουρκικά.

Είμαστε πιο έξυπνοι εμείς.
Screenshot_20220525-164242_Google.jpg

Έλα να ξυπνάμε...οι δίπλα πουλάνε όλα τα ελληνικά φυσίγγια λαμπρό.

Και γιατί όχι δηλαδη;

Είναι πάρε δώσε.

Ότι έχει καλό κάνεις πουλάει.

Εδώ δεν ξέρω να έχουμε τουρκικά φυσίγγια.
Κάποιος λόγος θα υπάρχει για να έχουμε τουρκικά οπλα.

Αυτά.

...
Screenshot_20220525-164734_Chrome.jpg

Back