Διάφορα μηνύματα

• Thread starter Thread starter Vasilis
  • Ημερομηνία δημιουργίας Ημερομηνία δημιουργίας
γιατι γίνεσαι επιθετικός μπρε τζάνουμ
κουβέντα κάνουμε μπρε
να σου αντιστρέψω το ερώτημα και να σε ρωτήσω ότι δηλαδή δεν μπορούμε να ζήσουμε χωρίς μεμέτικα προιόντα;
απ' όλες τις άλλες χώρες μπορείς να ψωνίζεις μπρε παιδί!
" ζήτω η Ελλάς... τσοκακια κινητά και άλλα,....γλιτώνοντας φόρους τελωνεία η να βάζεις καύσιμα στις γειτονικές χώρες είσαι πατριώτης;"
εγώ μπρε τζάνουμ δεν τα κάνω αυτά αλλά όσοι τα κάνουν δεν σημαίνει ότι δεν είναι πατριώτες! ποιος το λέει αυτό;
ισα κι όμοια δεν είναι η βενζινη από την βουλγαρια με το οπλο από τουρκια ΄.......

*τα εμβατήρια που κολλάνε; ποιος είπε για εμβατηρια;
Ελεύθερος είναι ο καθένας να αγοράζει ότι θέλει αρκεί να πωλείται νόμιμα να είναι ασφαλές(εδώ θα αρχίσει νέος γύρος) και να πληρώνει τους φόρους του.Η τουρκια μαγκιά της που επιδοτεί την κατασκευή και τις εξαγωγές όπλων δίνει δουλειά στους πολίτες της,εμείς τι κάνουμε.Ασε που σε απόλυτους αριθμούς πιο πολλά λεφτά βγάζει το Ελληνικό κράτος απο φορους σε ένα τουρκικό όπλο παρά η τουρκια.

Όσο σκέφτομαι ότι πάνω από τα τελευταία δέκα χρόνια ,πλήρωνα δύο χιλιάδες ευρώ εισφορά αλληλεγγύης κάθε χρόνο ,για παίρνει επιδόματα κάποιος πατριωταρος, να βάζει βενζίνη στη Βουλγαρία στα Σκόπια στην Ανδριανουπολη ,και μετά να μου κουνάει και το δάχτυλο ......

Όσο σκέφτομαι ότι πάνω από τα τελευταία δέκα χρόνια ,πλήρωνα δύο χιλιάδες ευρώ εισφορά αλληλεγγύης κάθε χρόνο ,για παίρνει επιδόματα κάποιος πατριωταρος, να βάζει βενζίνη στη Βουλγαρία στα Σκόπια στην Ανδριανουπολη ,και μετά να μου κουνάει και το δάχτυλο ......
Μη τσαντιζεσαι. Όταν γίνει πόλεμος θα ξεσπάσεις σε χαρά.

Δεν καταλαβαίνω τη κόντρα οποίος θέλει να σώσει τη χώρα του Πάει και ψηφίζει σωστούς πολιτικούς πράγμα που δε βλέπω γιατί το 40% δε ψηφίζει καθόλου και οι υπόλοιποι, μεγάλη πλειοψηφια ψηφίζει τους ίδιους που τον έχουν καταντήσει έτσι σε όλα τα επίπεδα .Ας ξεκινήσουμε από τη βάση το τι μπορείς να κάνεις για να αλλάξεις κάτι και φτάνουμε στο 500€ ,που μάλλον πιο πιθανόν είναι να τσακωθούμε για το που θα δώσουμε το 500€ ,,παρά να γίνουμε πραγματικοί πατριώτες .Πατριώτης είσαι όταν σε ενδιαφέρει το καλό όλων των πολιτών της πατρίδας σου και όχι όσους κλείνει η πόρτα σου και η τσέπη σου γιατί ψηφίζεις ανάλογα με αυτά έχει αποδειχθεί.Επομενως όλα καλά είναι αλλά οι μεγαλύτεροι εχθροί της χώρας μας είμαστε οι ίδιοι οι άλλοι είναι αρκετά πίσω.

Κατσε ρε Μάριε γιατί με κόλλησες τώρα. Δηλαδή συμφωνείς με τους συμπατριώτες σου που βάζουν βενζίνη από Βουλγαρία;
οι συμπατριώτες μου δεν βάζουν βενζίνη από Βουλγαρία γιατί πέφτει πολύ μακρυά.
όσοι βάζανε από Σκόπια κλαίνε τους κινητήρες τους λόγω νοθείας...
αλλά και αυτοί που βάζουν δεν σημαίνει ότι δεν είναι πατριώτες, εγώ δεν συμφωνώ, αλλά άλλο Βουλγαρία κι άλλο τουρκία μην τα ισοπεδώνουμε όλα...

ποιος μπρε;
για πες να μάθουμε
μήπως πάρουμε κι εμείς κανά επίδομα
αλλά μπρε γκαρνταση, άμα δίνουν τέτοια επιδόματα να πάμε όλοι στα σύνορα να δούμε την γλύκα......

Δεν καταλαβαίνω τη κόντρα οποίος θέλει να σώσει τη χώρα του Πάει και ψηφίζει σωστούς πολιτικούς πράγμα που δε βλέπω γιατί το 40% δε ψηφίζει καθόλου και οι υπόλοιποι, μεγάλη πλειοψηφια ψηφίζει τους ίδιους που τον έχουν καταντήσει έτσι σε όλα τα επίπεδα .Ας ξεκινήσουμε από τη βάση το τι μπορείς να κάνεις για να αλλάξεις κάτι και φτάνουμε στο 500€ ,που μάλλον πιο πιθανόν είναι να τσακωθούμε για το που θα δώσουμε το 500€ ,,παρά να γίνουμε πραγματικοί πατριώτες .Πατριώτης είσαι όταν σε ενδιαφέρει το καλό όλων των πολιτών της πατρίδας σου και όχι όσους κλείνει η πόρτα σου και η τσέπη σου γιατί ψηφίζεις ανάλογα με αυτά έχει αποδειχθεί.Επομενως όλα καλά είναι αλλά οι μεγαλύτεροι εχθροί της χώρας μας είμαστε οι ίδιοι οι άλλοι είναι αρκετά πίσω.
Γιάννη ουτε εγώ καταλαβαίνω γιατι τσαντίζονται οι φίλοι μουστερήδες
εγώ πλάκα σπάω με την προσπάθεια μερικών να κάνουν το άσπρο - μαυρο

ποιος μπρε;
για πες να μάθουμε
μήπως πάρουμε κι εμείς κανά επίδομα
αλλά μπρε γκαρνταση, άμα δίνουν τέτοια επιδόματα να πάμε όλοι στα σύνορα να δούμε την γλύκα......
Ρε φίλε τι γλώσσα μιλάς γιατί τα μισά καταλαβαίνω ,αυτός που τα παίρνει ξέρει ,εγώ τα πληρώνω βοηθωντας το κράτος και στερώντας τα από την οικογένεια μου.

οι συμπατριώτες μου δεν βάζουν βενζίνη από Βουλγαρία γιατί πέφτει πολύ μακρυά.
όσοι βάζανε από Σκόπια κλαίνε τους κινητήρες τους λόγω νοθείας...
αλλά και αυτοί που βάζουν δεν σημαίνει ότι δεν είναι πατριώτες, εγώ δεν συμφωνώ, αλλά άλλο Βουλγαρία κι άλλο τουρκία μην τα ισοπεδώνουμε όλα...
Όταν είπα συμπατριώτες σου δεν εννοούσα τους συντοπίτες σου, όλους τους Έλληνες εννοούσα.
Όταν ψωνίζεις από κάπου για να αποφύγεις τη φορολογία - ενίσχυση της πατρίδας σου δεν μπορείς να θεωρείσαι πατριώτης άσχετα που τα δίνεις τα λεφτά. Να είσαι σίγουρος ότι η Ελλάδα κερδίζει (οικονομικά εννοώ) όταν αγοράζεις τούρκικο όπλο και χάνει όταν ψωνίζεις σούπερ μάρκετ στη Βουλγαρία.

αλήθεια
πολύ λαλίστατοι είστε
όμως για την διαφημιση του χαιβαν τουφεκ ανήμερα της μαυρης επαιτείου
ούτε κουβέντα μπρε γκαρντάσηδες; μόκο;
αν αναφέρεσαι στην ανάρτηση ανήμερα της ημέρας μνήμης της γενοκτονίας των Ποντίων, εγώ προσωπικά το θεωρώ σημειολογικά λάθος... Μπορούσε να γίνει οποιαδήποτε άλλη μέρα... Όπως το ίδιο θα ήταν σημειολογικά λάθος αν γινόταν ανήμερα της 25ης Μαρτίου ή στην επέτειο εισβολής του Αττίλα... Αντίστοιχα θεωρώ εξίσου λάθος σημειολογικό να γίνεται οποιαδήποτε αναφορά σε κάτι Ιταλικό τη μέρα τορπιλισμού της Έλλης ή σε κάτι γερμανικό ανήμερα του ολοκαυτώματος των Καλαβρύτων ή του Διστόμου...

αλλά άλλο Βουλγαρία κι άλλο τουρκία μην τα ισοπεδώνουμε όλα...
Αν και συμφωνώ με αρκετά σημεία που θήγεις κατά καιρούς (συνήθως όχι με τον τρόπο), εδώ θεωρώ ότι έχεις λάθος... Οι κάτοικοι της Μακεδονίας δεν έχουν περάσει λίγα από τους Βουλγάρους ανά τους αιώνες με τα δεινά να φτάνουν έως και τα μισά σχεδόν του προηγούμενου αιώνα, με τρομερές διώξεις και φρικαλεότητες που κακώς παραμένουν άγνωστες ή επιμελώς κρυμμένες... Και για ιστορικούς λόγους λοιπόν δεν αξίζουν στήριξη οι Βούλγαροι γιατί στήριξη τους παρέχουν όσοι αγοράζουν από εκεί και αποδυνάμωση της δικής μας οικονομίας. Και αν θες τη γνώμη μου και για το σήμερα, αν κάνουν ποτέ ντου οι Τούρκοι οπουδήποτε στον Έβρο, πιο πιθανό μου φαίνεται να αρπάξουν και αυτοί την ευκαιρία και να κάνουν και αυτοί ντου για να φτάσουν στο Αιγαίο το οποίο τόσο διακαώς θέλουν, παρά να χτυπήσουν τον Τούρκο για να μας βοηθήσουν με δεύτερο μέτωπο και διάσπαση των δυνάμεών του ή να μας παρέχουν οποιαδήποτε άλλη διευκόλυνση και ας είναι στο ΝΑΤΟ, ορθόδοξοι και ότι άλλο νομίζουν κάποιοι πως μας συνδέει...

Ρε φίλε τι γλώσσα μιλάς γιατί τα μισά καταλαβαίνω ,αυτός που τα παίρνει ξέρει ,εγώ τα πληρώνω βοηθωντας το κράτος και στερώντας τα από την οικογένεια μου.
αμαν μπρε τζανουμ τοσο πολύ σε δυσκολεύει η γλώσσα;
ούτε εγω την ξέρω!
δεν έβλεπες Λωξαντρα μικρός;
μπρε=βρε= ωρε= μωρέ (αρχ ελληνικά)
γκαρντασης= αδερφός (τουρκιστί)
αντιλαβού; (γκεγκε; )

τώρα το "αυτός που τα παίρνει ξέρει" πολύ ακραίο με φαίνεται εγώ δεν ξέρω κανέναν... εκτός αν εννοεις τα ψίχουλα του επιδόματος παραμεθορίου... αν ζορίζεσαι με αυτά τι να σΕ πω ρε φίλε; μετακόμισε στην Κομοτηνή να τα παίρνεις κι άσε τις ευκολίες του κέντρου...

Όταν είπα συμπατριώτες σου δεν εννοούσα τους συντοπίτες σου, όλους τους Έλληνες εννοούσα.
Όταν ψωνίζεις από κάπου για να αποφύγεις τη φορολογία - ενίσχυση της πατρίδας σου δεν μπορείς να θεωρείσαι πατριώτης άσχετα που τα δίνεις τα λεφτά. Να είσαι σίγουρος ότι η Ελλάδα κερδίζει (οικονομικά εννοώ) όταν αγοράζεις τούρκικο όπλο και χάνει όταν ψωνίζεις σούπερ μάρκετ στη Βουλγαρία.
Κυριάκο φίλε μου εύλογο το επιχείρημά σου, πλην όμως ακόμα κι αν χάνει η Ελλάδα από τα ψώνια στη Βουλγαρία, Σκόπια, Αλβανία ΔΕΝ ΕΝΙΣΧΥΕΤΑΙ η τουρκική οπλοβιομηχανία!!!!
το ζήτημα δεν είναι αν χάνει το ελλαδικό κράτος αλλά ΕΑΝ ΕΝΙΣΧΥΕΤΑΙ Η ΟΠΛΟΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑ ΤΗΣ ΓΕΙΤΟΝΟΣ!
Στο χαιβαν ντουφεκ που πουλιέται 500 € δεν πα να βγάζει η Ελλάδα τα 200€ από φόρους το ζήτημα είναι να μην κερδίζει η τουρκική οπλοβιομηχανία ούτε σεντ, γιατί το στρέφει εναντίον μας!
πόσο πιο απλά να το πω;

αμαν μπρε τζανουμ τοσο πολύ σε δυσκολεύει η γλώσσα;
ούτε εγω την ξέρω!
δεν έβλεπες Λωξαντρα μικρός;
μπρε=βρε= ωρε= μωρέ (αρχ ελληνικά)
γκαρντασης= αδερφός (τουρκιστί)
αντιλαβού; (γκεγκε;)

τώρα το "αυτός που τα παίρνει ξέρει" πολύ ακραίο με φαίνεται εγώ δεν ξέρω κανέναν... εκτός αν εννοεις τα ψίχουλα του επιδόματος παραμεθορίου... αν ζορίζεσαι με αυτά τι να σΕ πω ρε φίλε; μετακόμισε στην Κομοτηνή να τα παίρνεις κι άσε τις ευκολίες του κέντρου...
Πιάνεσαι από λέξεις για να στρεβλωσεις τη κουβέντα , μπορεί στο σχολείο να εισουν καλός στην έκθεση κάτι που εγώ δεν μπορούσα ουτε πέντε γραμμές να γράψω αλλά το φάουλ με τους φοροφυγαδες λαθρέμπορους λαμόγια πατριώτες δεν μπόρεσες να το αποφύγεις.

Κυριάκο φίλε μου εύλογο το επιχείρημά σου, πλην όμως ακόμα κι αν χάνει η Ελλάδα από τα ψώνια στη Βουλγαρία, Σκόπια, Αλβανία ΔΕΝ ΕΝΙΣΧΥΕΤΑΙ η τουρκική οπλοβιομηχανία!!!!
το ζήτημα δεν είναι αν χάνει το ελλαδικό κράτος αλλά ΕΑΝ ΕΝΙΣΧΥΕΤΑΙ Η ΟΠΛΟΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑ ΤΗΣ ΓΕΙΤΟΝΟΣ!
Στο χαιβαν ντουφεκ που πουλιέται 500 € δεν πα να βγάζει η Ελλάδα τα 200€ από φόρους το ζήτημα είναι να μην κερδίζει η τουρκική οπλοβιομηχανία ούτε σεντ, γιατί το στρέφει εναντίον μας!
πόσο πιο απλά να το πω;
ΧΑ ΧΑ ΧΑ φίλε όσο το συνεχίζεις εκτιθεσαι.

Αν και συμφωνώ με αρκετά σημεία που θήγεις κατά καιρούς (συνήθως όχι με τον τρόπο), εδώ θεωρώ ότι έχεις λάθος... Οι κάτοικοι της Μακεδονίας δεν έχουν περάσει λίγα από τους Βουλγάρους ανά τους αιώνες με τα δεινά να φτάνουν έως και τα μισά σχεδόν του προηγούμενου αιώνα, με τρομερές διώξεις και φρικαλεότητες που κακώς παραμένουν άγνωστες ή επιμελώς κρυμμένες... Και για ιστορικούς λόγους λοιπόν δεν αξίζουν στήριξη οι Βούλγαροι γιατί στήριξη τους παρέχουν όσοι αγοράζουν από εκεί και αποδυνάμωση της δικής μας οικονομίας. Και αν θες τη γνώμη μου και για το σήμερα, αν κάνουν ποτέ ντου οι Τούρκοι οπουδήποτε στον Έβρο, πιο πιθανό μου φαίνεται να αρπάξουν και αυτοί την ευκαιρία και να κάνουν και αυτοί ντου για να φτάσουν στο Αιγαίο το οποίο τόσο διακαώς θέλουν, παρά να χτυπήσουν τον Τούρκο για να μας βοηθήσουν με δεύτερο μέτωπο και διάσπαση των δυνάμεών του ή να μας παρέχουν οποιαδήποτε άλλη διευκόλυνση και ας είναι στο ΝΑΤΟ, ορθόδοξοι και ότι άλλο νομίζουν κάποιοι πως μας συνδέει...
Τώρα μιλάς σε Μακεδόνα ιστοριόφιλο για Βουλγαρικές θηριωδίες. φίλε μου Γρηγόρη κομίζεις γλαύκας εν Αθήναις.....
Και μάλιστα σε άτομο που πρόγονοί του δολοφονήθηκαν από Βούλγαρους!

και θα σου απαντήσω ευθαρσώς:
ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ με τον τουρκο φίλε μου

στα νεότερα χρόνια τι κάνουν οι 2 λαοί;

να σΕ πω τι έκανε η τουρκια μεταπολεμικά;
εκκαθάρισε τον ελληνισμό της Πόλης, της Ιμβρου και της Τενέδου
εισέβαλε στην Κύπρο όπου διέπραξε του κόσμου τις Ωμότητες
εισέβαλε στο Ιρακ και στην Συρία όπου πραγματοποιεί εθνοκαθάρσεις
η τουρκια χθες κιόλας εξήγγειλε εισβολή στη Συρία με σκοπό την ΕΘΝΟΚΑΘΑΡΣΗ των Κούρδων!

η Βουλγαρία; έκανε κάτι μεταπολεμικά;
α ναι έκανε
τον Μάρτιο του 1987 όταν Ελλάδα και τουρκία ήτανε στα πρόθυρα πολέμου, οι Βούλγαροι μετακίνησαν ένα Σώμα Στρατού από τα Ελληνοβουλγαρικά σύνορα στα Τουρκοβουλγαρικά!
Και μετα όταν ο Ζιφκωφ επισκέφτηκε τον Έβρο σύσσωμος ο πληθυσμός βγήκε να τον υποδεχτεί με ελληνικές και βουλγάρικες σημαίες

δεν είναι ίσα κι όμοια!

Πιάνεσαι από λέξεις για να στρεβλωσεις τη κουβέντα , μπορεί στο σχολείο να εισουν καλός στην έκθεση κάτι που εγώ δεν μπορούσα ουτε πέντε γραμμές να γράψω αλλά το φάουλ με τους φοροφυγαδες λαθρέμπορους λαμόγια πατριώτες δεν μπόρεσες να το αποφύγεις.
ΧΑ ΧΑ ΧΑ φίλε όσο το συνεχίζεις εκτιθεσαι.
εγω μπρε τζανουμ δεν καταλαβαίνω το ζόρι σου και την τουρκολατρεία σου!
προκειμένου να βγάλεις τα χαιβαν τουφεκ οπλαρες αχταρμα τα έχεις κάνει μπρε!
ποιο φαουλ μπρε;
ποιοι λαθρεμποροι και ποιοι φοροφυγάδες μπρε γκιουζελ - ογλαν!
αυτός που πάει και αφήνει τον παρά του έξω ΝΟΜΙΜΑ ή ΠΑΡΑΝΟΜΑ κακό του κεφαλιου του κάνει αν κάνει!
ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΔΙΝΕΙ ΤΟΝ ΠΑΡΑ ΤΟΥ ΣΤΟΝ ΤΟΥΡΚΟ ΚΑΚΟ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ ΚΑΝΕΙ!
γκεγκε;;;;;
Βαι βαι βαι

συνέχα το!!!! εσύ ΔΕΝ "εκτίθεσαι" .very funny. .very funny. .very funny. .very funny.

δηλαδή λες είναι κακοι πατριώτες αυτοί που αφήνουν τον παρά τους στη βουλγαρία και καλοί αυτοί που τον αφήνουν στους ισλαμοφασίστες;;;;; .very funny..very funny..very funny..very funny.

Back