Κυνηγετική Γωνιά - Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Μην πάμε μακριά από μας στην συναξη που θα γίνει την επόμενη εβδομάδα πόσες επιχειρήσεις θα βάλουν κάτι στην τσέπη είτε είναι κυνηγετικες είτε μη, φυσιγγια ,φαγητά, βενζινες,πιοτα κτλ ποιος κερδίζει από όλα αυτά και τι θα γινότανε αν δεν υπήρχε κυνήγι. Αλλά οι άνθρωποι είναι Μ@Λ@ΚΕΣ και κομπλεξικοι.

Τζιμη τοτε θα πουν οτι δεν υπαρχουν κυνηγοί και θα βρουν πρόσφορο έδαφος για πολλά κοψιματα
Μακη αυτο το λέμε τωρα..Όμως το κυνηγι ειναι αρρώστια που δεν κόβετε..
Κόβει η π@@@@@α το γ@@@@ι??
Το σωστό ειναι να μην βγάλουμε αδεια.Θα τα καταφέρουμε όμως????
Έμενα ποτέ δεν μου έχει γίνει έλεγχος απο θηροφυλακη η δασαρχειο τόσα χρονια και αν ήθελα κάλλιστα κυνηγούσα κ χωρίς άδεια.Το ρισκάρω όμως???(το λεω και απο την αλλη πλευρά για να καταλαβετε..)
Εγω ειμαι αποφασισμενος
το έχω συζητήσει με τον εαυτό μου.....κόβω το κυνήγι ....τέλος.....φυσίγιια όπλα θα χαριστούν εκτός του 425 :)

Όσο σοβαρό είναι τι θα κόψουν "οι κακοί" Συριζαίοι, άλλο τόσο και σοβαρότερο είναι, τι δεν θα επαναφέρουν "οι καλοί" Νεοδημοκράτες. ΠΟΤΕ μα ΠΟΤΕ δεν ήρθε κάποιος άλλος και να δώσει πίσω κάτι κομμένο, είτε αυτό ήταν δικαίωμα, είτε λεφτά, είτε σύνταξη, .... είτε μέρες από το κυνήγι.

το έχω συζητήσει με τον εαυτό μου.....κόβω το κυνήγι ....τέλος.....φυσίγιια όπλα θα χαριστούν εκτός του 425 :)
Δε θεωρώ λύση ούτε το να μη βγάλουμε άδεια, ούτε το να κόψουμε το κυνήγι ... ;)
Το παρακάτω κείμενο του Κυπρίδημου είναι από το ΚΥΝΗΓΙ & ΣΚΟΠΟΒΟΛΗ του Σεπτέμβρη ή Οκτώβρη 1997 ... αν θυμάμαι καλά, τότε που για πρώτη φορά το Συμβούλιο Επικρατείας είχε ακυρώσει τη ρυθμιστική και είχε απαγορεύσει το κυνήγι, μετά από προσφυγή των γνωστών ... "οικωλογο-φιλοζωικών οργανώσεων"... Περάσανε σχεδόν 20 χρόνια κι ακόμη είμαστε στην αμφιβολία και την ανησυχία για το τι θα γίνει του χρόνου! :(
Προσωπικά στα μέρη που κυνηγώ θα μπορούσα κάλλιστα να κυνηγώ χωρίς άδεια, όμως για πάνω από 25 χρόνια βγάζω ανελλιπώς άδεια κάθε χρόνο... Αλλά το κείμενο αυτό, και ειδικότερα οι 2 τελευταίες παράγραφοι με εκφράζουν απόλυτα !!!

DSC00379_2a_2.jpg

Status
Not open for further replies.
Back