Κυνηγετική Γωνιά - Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Θα σας γράψω ένα περιστατικό που συνέβη πριν λίγους μήνες. Για πολλά γέλια....

Τραβιέμαι τότε με μια κοπελιά που μένει κέντρο. Κέντρο σημαίνει παλιά πολυκατοικία οπότε μηδέν ηχομόνωση. Η κοπέλα έμενε στον 3 όροφο και στον 2 ένας δικηγόρος είχε γραφείο και σπίτι από δίπλα. Περιμένω τώρα την κοπέλα να κατέβει. Κατεβαίνει και όπως φεύγουμε από την πολυκατοικία στον 2 στο σπίτι του δικηγόρου είναι κλειστά τα φώτα και παίζει μέσα η τηλεόραση. Μια στιγμή από κει όπως ήταν ανοιχτό το παράθυρο ακούγεται μια φωνή. Ρε γαμ*μενεεεε Τσίπρα άχρηστε. Οπότε βάζω μια φωνή και λέω πες τα ρε φίλε! Βγαίνει αμέσως στο παράθυρο ο δικηγόρος και λεει τι είπες ρεεε. Τι είπα του λεω, συμφωνώ αδερφέ με ότι λες. Ε βέβαια μου λέει. Δεν το βλέπεις έτσι όπως είναι ούτε να γ*μησει δεν μπορεί αυτός όχι να κυβερνήσει. Και μιας που το έφερε η κουβέντα μου λέει εσύ στον 3 είσαι? Ναι του λέω από πάνω. Σε ακούω φιλαράκι κάθε βράδυ δίνεις πόνο, αλλά ρε φίλε τι ώρες είναι αυτές, να κοιμηθούμε και λίγο..sarcastic.

Όσοι πάτε απογευματινα προσεξτε γιατί αργά το σουρουπο ο κότσυφας μοιάζει με τσίχλα....very funny..very funny.
Μα τι παπαρια απαγόρευση(και)αυτή..Λες και απο 8-9 μερες θα σωθει ο κυρ κότσυφας...buy buy.
Αυτη είναι η τακτική τους λίγο λίγο, και μεις εντάξει μωρέ για πέντε μέρες αλλά έτσι πουστικα κάθε χρόνο θα κόβουν από κάτι.

Αυτη είναι η τακτική τους λίγο λίγο, και μεις εντάξει μωρέ για πέντε μέρες αλλά έτσι πουστικα κάθε χρόνο θα κόβουν από κάτι.
.RESPECT..RESPECT..RESPECT. Έτσι όπως τα λες φίλε μου!!
Και το χειρότερο?Να κάνουμε το σταυρο μας, μην ακούσουμε του χρόνου ότι κόψανε κ όλο το Φλεβάρη..και να τα παστέλια να τα ξερολουκουμα μετα...kkk.
Πολύ το φοβαμε μήπως καταντήσουμε κ εμείς σαν τους Ιταλούς..

Και το χειρότερο?Να κάνουμε το σταυρο μας, μην ακούσουμε του χρόνου ότι κόψανε κ όλο το Φλεβάρη..και να τα παστέλια να τα ξερολουκουμα μετα...kkk.
όπα ρε Τάσο από τώρα;;;; κάτσε να κάνουμε Πάσχα μπανάκια το καλοκαίρι .sarcastic.

Αυτο θα γινει...

Αλλη ερωτηση:Αν αυτο θα γίνει τότε θα μειωθούν και τα χρήματα που δίνουμε για την άδεια κυνηγιού?Λεω τωρα εγώ...Αμ ετσι ειναι το σωστό.
η μεγάλη ερώτηση φίλε είναι ότι αν γίνει ποιοί είναι προετοιμασμένοι να μην βγάλουν άδεια
όσο για την τιμή πές μου κάτι που μειώθηκε σ αυτή την χώρα :)

Θα πηγαίνουμε και εμείς στην Ήπειρο όπως οι Ιταλοί.......big smile..big smile..big smile.

Η μεγάλη ερώτηση φίλε είναι ότι αν γίνει ποιοί είναι προετοιμασμένοι να μην βγάλουν άδεια
Μακη αυτο το λέμε τωρα..Όμως το κυνηγι ειναι αρρώστια που δεν κόβετε..
Κόβει η π@@@@@α το γ@@@@ι??
Το σωστό ειναι να μην βγάλουμε αδεια.Θα τα καταφέρουμε όμως????
Έμενα ποτέ δεν μου έχει γίνει έλεγχος απο θηροφυλακη η δασαρχειο τόσα χρονια και αν ήθελα κάλλιστα κυνηγούσα κ χωρίς άδεια.Το ρισκάρω όμως???(το λεω και απο την αλλη πλευρά για να καταλαβετε..)

Status
Not open for further replies.
Back