Ελπιζω να συνεχισουμε ετσι, ειδικα τωρα που εχω τον παππου να τα καθαριζειΜπράβο Σπύρο ! Πάρε την ρεβάνς.![]()

Ελπιζω να συνεχισουμε ετσι, ειδικα τωρα που εχω τον παππου να τα καθαριζειΜπράβο Σπύρο ! Πάρε την ρεβάνς.![]()
Δικαννάκι σήμερα με U2-U3 / Euromix 8-9 και για να καταλάβετε για τι τουφεκιές μιλάμε, που σε άλλη περίπτωση δεν θα επιχειρούσα με τίποτα, δύο ή τρεις φορές άκουσα μετά από τουφεκιά μου, επιφωνήματα επιβράβευσης από άγνωστο κόσμο γύρω-γύρω. Το αποκορύφωμα ήταν δύο παλικάρια που κάθονταν λίγο πιο πάνω μαζί και μόλις η τσίχλα που φαινόταν σαν κουκίδα άρχισε να πέφτει στουπί, φώναζε ο ένας στον άλλον "κοίτα ρε μ@λ@κ@, κοίτα ρε μ@λ@κ@, από που τις κατεβάζει"![]()
Τον βλεπεις αγορι μου???.buy buy. Οσο κ να θελω να κρατηθω με προκαλει... Μια με τα επιφωνηματα θαυμασμου, μια με τα ορια με 32 φυσιγγια, ειναι που εχουμε καιρο να κυνηγησουμε παρεα κ εχει αποθρασυνθει παλι...Θα μπεί μετά η κοντή σουπιά να σε σιώσει...και να σε επαναφέρει στο δρόμο του Κυρίου...
Αρι αυτα ειναι για εσας τους τρεις εγω θα ειμαι πισω με τα σκυλια και θα μαζευω τα πουλια.....δεν ειναι αυτα για μενα.τι συσφιξη εναι το ανακοντα τελικα δουλευει στη m2Eiναι να κανουμε ενα κυνηγι εσυ, εγω και ο Skyfall, να τουφεκαμε στο Θεο....Μηπως κ αντι να πεσει αυτος βεβαια μας πεταξει κανα αστροπελεκι δεν ξερω...
Περα απο την πλακα (την οποια ειμαι σιγουρος οτι καταλαβαινει κ ο Skyfall μιας κ απο οτι καταλαβαινω τα ιδια πρεπει να λεει στο Venetato .buy.
) ειναι απολυαση οι πολυ μακρινες τουφεκιες...
Βλεπω λιγο τι κανει το 725 με το Anaconda mid και με πιανει ιλιγγος... .ghe.
Τον βλεπεις αγορι μου???.buy buy. Οσο κ να θελω να κρατηθω με προκαλει... Μια με τα επιφωνηματα θαυμασμου, μια με τα ορια με 32 φυσιγγια, ειναι που εχουμε καιρο να κυνηγησουμε παρεα κ εχει αποθρασυνθει παλι...
Εχθες περπατητουλι για λιγο το απογευμα με αρκετη ζεστη με τον Αντωνακο καμια 13 πηρα στο χερι, ο Αντωνακος ειχε ενα θεμα με τα φυσιγγια... Σημερα ειχαμε συνδυασμο την ταπεινη Μ2 με το γαλαζιο αγωνιστικο εργαλειο και την κυνηγετικη ναυαρχιδα της Beretta....buy buy..buy buy..buy buy. 18 πηρα εγω στο χερι και για τα παιδακια δεν λεω για να μην γινει κακος κ γραφικος...Την ναυαρχιδα παντως την εφεραν πισω...
Οσο κ αν προσπαθουσα να τα πεισω να γινουν λιγο πιο νευρικοι κ να μην περιμενουν την κλασσικη τσιχλιτσα στα 20 μετρα για να τουφεκισουν δεν καταφερα να τους πεισω... Πουλια σχετικα λιγα κ πολυ κυνηγημενα σηκωνονταν πολυ μακρια στα ευκολα μερη ενω δεν εβγαιναν με τιποτα απο τα μεγαλα λογγια...
Το Anaconda mid range μετα απο αρκετες εκατονταδες τουφεκιες ειναι απλα απαιχτο all around τσοκ που σου δινει την αισθηση οτι τουφεκας με ενα τσοκ πιο ανοιχτο στις μεσαιες αποστασεις κ ενα τσοκ πιο σφιχτο στις μακρινες... Θυμηθηκα πολλες φορες τα λογια του Παυλου αυτες τις μερες που καπως ετσι το ειχε περιγραψει παλιοτερα...
Πραγματικα παρα πολυ μακρινες τουφεκιες για τη συσφιξη του, παρα πολυ...
Τορα τελ.οvenetatos οταν παμε για απογ. δηαλεγη ολο τα στενα κοματια με δικαιολογ. οτι του αρεσουν τα πουλια που ερχονται σαν σκητ, οτι ανεβ.το βαθμο δυσκ. και αλλα τετια κουλαΑρι αυτα ειναι για εσας τους τρεις εγω θα ειμαι πισω με τα σκυλια και θα μαζευω τα πουλια.....δεν ειναι αυτα για μενα.τι συσφιξη εναι το ανακοντα τελικα δουλευει στη m2
Κώστα παίζεις που παίζεις μπουζούκι..Τι λες δεν περνάμε χορδές στα τουφεκια μας να τα κάνουμε κιθάρες? ?
Ε ρε χάλι φετος και μη χειροτερα..
μπας και σώσουμε βρε Τάσο τώρα την Ανοιξη, καμιά φωλιά απο κάνα πουλάκι ή κάνα λαγουδάκι από τους άρπαγες...Σπύρο άσε τα κορακοειδη για του χρόνου..(πως θα ρίχνουμε κάνα σμπάρο αφού τρυγόνια δεν περνάνε).
Και πηγενε για καμιά τσίχλα καλυτερα γιατί αργεί ο Οκτώβρης...buy buy.
Αυτό δεν το σκέφτηκα..Σωστότατος!!!μπας και σώσουμε βρε Τάσο τώρα την Ανοιξη, καμιά φωλιά απο κάνα πουλάκι ή κάνα λαγουδάκι από τους άρπαγες...![]()
Εχεις δίκιο, αν δεν γίνει οργανωμένη από τους συλλόγους δίωξη (μερικοί οργανώνουν κάποια κυνήγια επιβλαβών) δεν κάνουμε και πολλά πράματα...Αυτό δεν το σκέφτηκα..Σωστότατος!!!
Αλλά δεν θα βοηθήσουμε και πολύ γιατί δυστυχώς τα κορακοειδη έχουν γίνει σαν τα ποντίκια,.όσα και να σκοτώνουμε δεν λιγοστεύουν..
Μπορεί να μην σας ξέρω αλλά κάτι μου θυμίζετε ....Τορα τελ.οvenetatos οταν παμε για απογ. δηαλεγη ολο τα στενα κοματια με δικαιολογ. οτι του αρεσουν τα πουλια που ερχονται σαν σκητ, οτι ανεβ.το βαθμο δυσκ. και αλλα τετια κουλα![]()
Δεν σε ήθελε σήμερα Σπύρο, δεν πειράζει φίλε, του χρόνου πάλι με υγεία. Θα περιμένω νέα σου στο ποστ για τις άσχημες, προφανώς ή "γαλλίδα* θα τις κάψει.Μπράβο σε όσους βγήκαν και έκανα το κυνήγι τους!!!
Ανεξάρτητα την κάρπωση, το καλό είναι να μπορούμε να βρισκόμαστε στον κυνηγότοπο και να φχαριστiόμαστε την τρέλα μας...
Εγώ σήμερα είχα υπολογίσει να κάνω ένα πρωινό περπατητό, μιας και ήταν και η τελευταία μέρα του κοτσυφού, αλλά ''στράβωσε η δουλειά'' και δεν μπόρεσα να βγώ το πρωί...
Ξεκινάω για ένα μεσημεριανοαπογευματινό, μες στις 14:45, με βαριά συννεφιά, φτάνω στον κυνηγότοπο μόλις είχε αρχίσει να ρίχνει ψιχάλες.
Λέω θα ''κρατήσει'' καμιά ώρα να κάνω μια γρήγορη βόλτα. Αμ ΄δε μετά από κάνα τέταρτο-εικοσάλεπτο πιάνει μια βροχή και ένας αέρας που μέχρι να γυρίσω στο αυτοκίνητο είχα γίνει μούσκεμα μέχρι το κόκκαλο
Γύρισα σπίτι σα ''βρεμένο γατί'', έκανα ένα καυτό μπάνιο και ήρθα στα ίσια μου...
Αυτό το λίγο που κατάφερα να κυνηγήσω, ντουφέκισα 4 κοτσυφούς. Ο ένας μου φυγε, ο άλλος έπεσε κουτσοφτέρυγος και μέχρι να πάω να τον μαζέψω χώθηκε στα διπλανά βάτα και πήρα και 2 στο χέρι.
Τέλος πάντων έτσι έκλεισε ουσιαστικά για μένα η σεζόν, μιας και αν καταφέρω να κάνω κάνα κυνήγι μέχρι τη λήξη, θα το αφιερώσω στη δίωξη των ασχημομούρων (καρακάξες) και των βρυκολάκων* (κοράκια).
*Το χαρακτηρισμό βρυκόλακες τον αντέγραψα από τον Γιώργο (Altair lusso)![]()
Δε τα κάνει όλα μόνη της η ''Γαλλίδα'' ρε Γιάννη, χρειάζεται και κάποιον να την καθοδηγείΔεν σε ήθελε σήμερα Σπύρο, δεν πειράζει φίλε, του χρόνου πάλι με υγεία. Θα περιμένω νέα σου στο ποστ για τις άσχημες, προφανώς ή "γαλλίδα* θα τις κάψει.
Το ξέρω φίλε, πρέπει να της "βάλεις" το χεράκι σου......Δε τα κάνει όλα μόνη της η ''Γαλλίδα'' ρε Γιάννη, χρειάζεται και κάποιον να την καθοδηγεί![]()
Καλό....Το ξέρω φίλε, πρέπει να της "βάλεις" το χεράκι σου......![]()
Δεν πηστευω να ξεχαστη κανενας απο εδω και να βαρεση κανενα κοτσηφα.χτες ηταν η τελ. μερα που επτ.Σημερα το απογευμα που θα παω για κην.θα παρω και τροφη...γιανα τους ταισω..goodboy.
Μωρέ το θέμα δεν είναι να τον βαρεσεις...το θέμα είναι μην πέσεις πάνω σε κάνα π@ στη μετα κ τρεχα γυρευε.cool.Δεν πηστευω να ξεχαστη κανενας απο εδω και να βαρεση κανενα κοτσηφα.χτες ηταν η τελ. μερα που επτ.Σημερα το απογευμα που θα παω για κην.θα παρω και τροφη...γιανα τους ταισω..goodboy.