Τσίχλα-Κοτσύφι-Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Πελοποννησο που ημουν 10 μερες ειχε πιυλαξια σαν περυσι ηταν γν καταλαβετε.τελςυταια μερα καναμε κ 1 καλο περπατητο πρν το αργος κ πηραμε 48 πουλακια 3 ατομα..τωρα επεστρεψα μακεδονια κ την κυριακη λεω να παω 1 βολτα για μεγαλλες αλλα δν ξερω μηπως φαω καμια φολα...κανα νεο απο βορια για μεγαλες τσιχλες εχουμε;;;

Πελοποννησο που ημουν 10 μερες ειχε πιυλαξια σαν περυσι ηταν γν καταλαβετε.τελςυταια μερα καναμε κ 1 καλο περπατητο πρν το αργος κ πηραμε 48 πουλακια 3 ατομα..τωρα επεστρεψα μακεδονια κ την κυριακη λεω να παω 1 βολτα για μεγαλλες αλλα δν ξερω μηπως φαω καμια φολα...κανα νεο απο βορια για μεγαλες τσιχλες εχουμε;;;
Γιώργο πολύ λίγα πράγματα.
Με την καλοκαιρία έχουν εξαφανιστεί τα πουλιά.
Πολύ κακή χρονιά φέτος για τις μεγάλες.

3 ώρες περπάτημα, 2 τουφεκιές, 1 τσίχλα. .smashfrak..hit.
Κώστα απελπισία όπως διαβάζω στα μέρη σου φέτος και γενικά σε αρκετά μέρη της χώρας. Φίλος που βγήκε σήμερα για μπέκατσα μου είπε πως έβαλε πουλιά στο σημείο εκείνο γιατί την προηγούμενη βδομάδα δεν είχε πουλΙα. Γενικά εδώ έχει πουλιά σε κάποια μέρη έχει πολλά.

Καλημέρα στην παρέα.
Βόλτα σήμερα στους κισσούς πέριξ της Θεσσαλονίκης και τα πουλιά ήταν λίγα.:(
Τσαρτσάρες καθόλου μόνο κοτσύφια και μερικές μικρές τσίχλες.
Κράτησα μόνο ένα ωραίο θηλυκό κότσυφα διότι τα πουλιά δεν μου έδιναν την ευκαιρία για τουφεκιά.
Έμπαιναν ''σφαίρα'' από τα πυκνά στους κισσούς και θα έπρεπε να είσαι ο Digweed για να πάρεις κάποιο.:D

Για εσένα την έβαλα την φωτό.....sarcastic.
Η τουφεκιά του είναι πάντως όλα τα λεφτά.;) :)
Χαίρομαι ιδιαίτερα που σε ικανοποίησε σαν οπλο.well done.
Ευχαριστω για την φωτο..:)
Υγ Μην διστασεις να το πάρεις του χρόνου και σε μεγαλύτερα θηραματα..

Τάσο είναι το όνειρο μου.πλάγιο στα μετρα μου δισκανδαλο με κοντάκι αγγλε 76π. κάννες καιτα υπολοιπα κλειδωθηκαν και με υπεριψωμενη ρίγα.αλλά εκεί πάμε ψηλά και τα οικονομικά δεν το επιτρέπουν.αλλά δε θα πιάσω το τζόκερ?όχι ε?

Status
Not open for further replies.
Back