Μεγαλοπολη πρωινο και περπατητο φολα, τωρα περιμενουμε μηπως και ριξουμε καμια ντουφεκια στο απογευματινο
Αν δεν έχει πουλιά η Μεγαλόπολη τότε βραστα και άστα..Μεγαλοπολη πρωινο και περπατητο φολα
Γιώργο πολύ λίγα πράγματα.Πελοποννησο που ημουν 10 μερες ειχε πιυλαξια σαν περυσι ηταν γν καταλαβετε.τελςυταια μερα καναμε κ 1 καλο περπατητο πρν το αργος κ πηραμε 48 πουλακια 3 ατομα..τωρα επεστρεψα μακεδονια κ την κυριακη λεω να παω 1 βολτα για μεγαλλες αλλα δν ξερω μηπως φαω καμια φολα...κανα νεο απο βορια για μεγαλες τσιχλες εχουμε;;;
Κώστα παίζεις που παίζεις μπουζούκι..Τι λες δεν περνάμε χορδές στα τουφεκια μας να τα κάνουμε κιθάρες? ?3 ώρες περπάτημα, 2 τουφεκιές, 1 τσίχλα. .smashfrak..hit.
Σπυρο κατι ασχετοΜεγαλοπολη πρωινο και περπατητο φολα, τωρα περιμενουμε μηπως και ριξουμε καμια ντουφεκια στο απογευματινο
Κώστα απελπισία όπως διαβάζω στα μέρη σου φέτος και γενικά σε αρκετά μέρη της χώρας. Φίλος που βγήκε σήμερα για μπέκατσα μου είπε πως έβαλε πουλιά στο σημείο εκείνο γιατί την προηγούμενη βδομάδα δεν είχε πουλΙα. Γενικά εδώ έχει πουλιά σε κάποια μέρη έχει πολλά.3 ώρες περπάτημα, 2 τουφεκιές, 1 τσίχλα. .smashfrak..hit.
Οχι αλλα στα περιξ της Μεγαλοπολης πηγαμε σημερα. Στο απογευματινο λιγα πραγματα 5-6 πουλια ο καθεναςΣπυρο κατι ασχετο
Εισαι απο τα περιξ της Μεγαλοπολης ?.off
![]()
Και εγώ τον ρώσο σύντροφο ειχα μαζι μου σημερα Γιώργο..Αλλα τσάμπα βάρος που κουβαλαγα...buy buy.
Χαίρομαι ιδιαίτερα που σε ικανοποίησε σαν οπλοΓια εσένα την έβαλα την φωτό....
Η τουφεκιά του είναι πάντως όλα τα λεφτά.![]()
![]()
Ζαχαρώνεις ζαχαρώνεις??αλλά ρε σεις μη με κάνετε να το γυρίσω σε πλάγιο και με βάλετε στα εξοδα
Στο εύχομαι ολόψυχα..Και αυτο κυνηγι θέλει..αλλά δε θα πιάσω το τζόκερ?όχι ε?