Σκάγια

Όταν παρήγγειλα εγώ το κιλό μου τα υπολόγισε 5,5 ευρώ, πιο φτηνά από τα εμπορικά, αλλά με την αποστολή έβγαινε 7,5. Τώρα που τα μολυβδινα ακριβηναν υποθέτω άλλη τιμή, αν βρεθεί κάποιος φορτηγατζης που πάει ή περνάει από βόρεια Ιταλία τα φέρνει και θα κοστίσουν πιο φτηνά από ότι εδω. Τα σκάγια ο Ιταλός τα παραγγέλνει από locatelli σε ότι νούμερο θες και αυτός κάνει μόνο την επιμεταλλωση, είναι γνωστης και μου εξηγούσε τις πονηριές που κάνουν στα υποτιθέμενα επινικελωμενα οι έμποροι, στην ουσία τα βάφουν και δεν αποκτούν κανένα πλεονέκτημα έναντι των απλών. Αν κάποιος θέλει μπορεί να ζητήσει επινικελωση σε σκάγια με 5% αντιμονιο και τέσσερα στρώματα ( χαλκός-νικέλιο- χαλκός- νικέλιο), μέχρι και 40 μικρον πάχος( το 2,90 θα γίνει 2,94).Δεν υπάρχουν πουθενά στον κόσμο τέτοια σκάγια και είναι το απόλυτο στα μολυβδινα.

Θα κάνω μεταπτυχιακό στην διάτρηση του λάτεξ σε σοκολατουχο μάρμαρο,τα σκάγια σας τα χαρίζω!
Δεν το σκέφτηκα αυτό... Ξέχασα το βαρέλι.Ποια Βραζιλία... Ανοιχτά της Σαλαμίνας θα πηδαγαμε στην θάλασσα.
...η θα σε πετάγαμε! ...δεν είσαι εσύ για "σοκολατούχα μάρμαρα"!!!.sarcastic..sarcastic..sarcastic.

IMG_20220318_125414_4.jpgIMG_20220318_125405_0.jpg
Σημερα "εψησα" κατι δραμια και πολλα κανανε αυτα τα καρουμπαλα ,πρωτη φορα με το κανουνε αυτο και ποσο μαλον τα επιχαλκομενα , καμια ιδεα ; Γιατι με το κανανε αυτο ;

View attachment 44655View attachment 44656
Σημερα "εψησα" κατι δραμια και πολλα κανανε αυτα τα καρουμπαλα ,πρωτη φορα με το κανουνε αυτο και ποσο μαλον τα επιχαλκομενα , καμια ιδεα ; Γιατι με το κανανε αυτο ;

Δεν τα εψησες Μητσαρα μου ....τα .sex hard. και γιάυτο εβγαλαν σπυρια στην μουρη ...που λεμε....Σε τι βαθμους
τα εψησες ??

Βάλτα στους 40 βαθμούς για 30 ημέρες.
Θα γεννήσουν και θα εχεις τα διπλά.
Είδες αυτό έσπασε και βγαίνει το μικρό από μέσα :)

Μητσάρα ... αστείο !!!

Έσκασε η επιχαλκωση στο σημείο λόγο διόγκωσης μολύβδου❓μαλλον

Βαθμοί και χρόνος ψησίματος ;;;

Θέρμανση και γρήγορη ψύξη δηλαδή,το γνωστό βάψιμο?

ΝΑΙ....Και σε νερο....και σε λαδι δοκιμασα....και σε αντιψυκτικο αυτ/του δοκιμασα....δεν καταφερα
τιποτα....Μπορω να πω οτι ποιο χειροτερα εγιναν!!

Back