Όχι ρε στα τρυγόνια είναι οικολόγος.Νικόλαε άμα κυνηγήσεις και τρυγόνια την γ@μησαμε!
Όχι ρε στα τρυγόνια είναι οικολόγος.Νικόλαε άμα κυνηγήσεις και τρυγόνια την γ@μησαμε!
Θα γίνει ότι έγινε και πέρσι, θα κυνηγήσουμε κανονικά.Γεια σας παίδες κι από αυτήν την ενότητα, έπειτα από πολύν καιρόν...
Μήπως έχετε ακούσει ή διαβάσει κάτι για το τι πρόκειται να γίνει με το τρυγονοκυνήγι της ερχόμενης περιόδου...; Θα μάς επιτραπεί πάλι, έστω και μετ' εμποδίων, ή θα πάθουμε ότι πάθανε άλλες νοτιοευρωπαϊκές χώρες επέρυσι, δηλαδή τρυγονοκυνήγι γιοκ...;
Πάντως, εύχομαι κι ελπίζω να μην έχουμε τις ίδιες αγωνίες και λαχτάρες με πέρυσι το καλοκαίρι, και να μας επιτραπεί κανονικότατα η θήρα των τρυγόνων, έστω και με περιπετειώδη τρόπο όπως επέρυσι...
Αμήν & μακάρι δηλαδής...!
Έτσι που πάει φέτος θα κυνηγισουμε για να τρώμε.... Θα φάμε ακόμα και τα επιβλαβή από την πίναΘα γίνει ότι έγινε και πέρσι, θα κυνηγήσουμε κανονικά.
Λες να παμε στα σκουπίδια για γλάρους;Έτσι που πάει φέτος θα κυνηγισουμε για να τρώμε.... Θα φάμε ακόμα και τα επιβλαβή από την πίνα![]()
Λες να παμε στα σκουπίδια για γλάρους;
Μην μου πεις ότι θα πας και απογευματινό στους γλαρους!!!!! Αμολανε και υγρές μπομπες αυτοι! Τα ψαρονια είναι τα μικρά βομβαρδιστικά σκατου και οι γλάροι τα μεγάλης εμβέλειας και φορτίου!Ώρε κάτι όμορφες ντουφεκιές που θα 'χουνε οι γλάροι...!!!![]()
Η γλαροσουπα που κάνουν να δεις....Ώρε κάτι όμορφες ντουφεκιές που θα 'χουνε οι γλάροι...!!!![]()
Σίγουρα τρυγόνια;Γυρνάνε πολλά μεγάλα κοπάδια ανοιξιάτικα τουρλιά από τα μεγάλα…Μήπως ήταν τέτοια;Χτες που εφτιαχνα τα μπεκ για φυτεμα στο χωραφι, πρωτι φορα ειδα 2 κοπαδια τεραστια με τριγονια επαθα πλακα![]()
Και εγώ όταν δουλεύω έχω παραισθήσεις.Χτες που εφτιαχνα τα μπεκ για φυτεμα στο χωραφι, πρωτι φορα ειδα 2 κοπαδια τεραστια με τριγονια επαθα πλακα![]()
Νίκο, τριγονια ήταν γιατί πέρασαν κοντά και δύσκολα δεν θα τα αναγνώριζα, γενικά εχθές μετά το μεσημέρι είχε πολλά και στα καλώδια, ενώ σήμερα άφαντα, άλλη μια φορά μου έχει τύχει στην έναρξη αρχές Σεπτεμβρίου με νοτιαδουρα, να είναι στα καλοδια όπως είναι τα χελιδόνια που μαζεύονται για να φύγουν, καηκαμε εκείνη την ημέρα, γενικά κρατάει ο τόπος εδώ όταν μπαίνουν, όχι όλες της χρονιές είχε δύο χρονιές, ούτε για σημάδι.Σίγουρα τρυγόνια;Γυρνάνε πολλά μεγάλα κοπάδια ανοιξιάτικα τουρλιά από τα μεγάλα…Μήπως ήταν τέτοια;
Να το κοιτάξεις, πρέπει να σου λείπουν βιταμίνες, δεν είμαστε και κοντά, να σε κεράσω ένα τελάρο σταμναγκαθι.Και εγώ όταν δουλεύω έχω παραισθήσεις.
Είχε δίκιο ο άλλος Alex37 τελικά. Πήγε για καλαμπούρι και έπεσε μέσα.Παλικάρια γράψτε λάθος, δεν ήταν τριγονια, γιατί πέρασαν και σήμερα, είναι κρινελια τα παπιά του Μάρτη, και στα καλώδια ήταν δεκαοχτουρες,παρατισα τη δουλειά για να πάω να δω τη είναι,βρε τι έπαθα,πως με γέλασε έτσι το μάτι μου, είπα και εγώ, συνήθως έρχονται κοντά το Πάσχα, εδώ κολλάει,τα μάτια μου είναι μπλε και τα κάνω όλα θάλασσα.![]()
Λέω κι εγω......Παλικάρια γράψτε λάθος, δεν ήταν τριγονια, γιατί πέρασαν και σήμερα, είναι κρινελια τα παπιά του Μάρτη, και στα καλώδια ήταν δεκαοχτουρες,παρατισα τη δουλειά για να πάω να δω τη είναι,βρε τι έπαθα,πως με γέλασε έτσι το μάτι μου, είπα και εγώ, συνήθως έρχονται κοντά το Πάσχα, εδώ κολλάει,τα μάτια μου είναι μπλε και τα κάνω όλα θάλασσα.![]()