Μαύρη Αρκούδα στην γάστρα .

Εμένα δεν μου έκανε εντύπωση. Το ήξερα από πολύ παλιά, το είχα διαβάσει σε κάποιο μυθιστόρημα, αλλά δεν μπορώ να θυμηθώ σε ποιο ... Αλλά σίγουρα έχω δει να τρώνε αρκούδα και σε κάποια ταινία, που επίσης δεν θυμάμαι. Κι αν το καλοσκεφτείς, γιατί όχι ;;; Παμφάγο ζώο είναι. Ο αγριόχοιρος δηλαδή είναι καλύτερος; Ή πιο καθαρός ;;; Για να μην πούμε για τα ήμερα γουρούνια !!! ... Ή τις κότες "ελευθέρας βοσκής" ...
Τουλαχιστον η αρκουδα δεν τρωη ψωφιμιαβσε σηψη ο αχριοχοιρος τα εφορμα πρωτος
 
Δεν κυλιέται και στην χωματερή , είπαμε !
Σκουπιδια ρε συ οταν λες τρωει τα απομιναρια τροφων οχι σαπιο κρεας κανα πατατακι κανα φυστικοβουτυρο κανα μισο σαντουιτσ κρουασαν και τετια αχι σαπιο κουφαρι ζωου
 
Και φρέσκα κοριτσάκια τρώει και αγοράκια.
Και είναι όλο πιο αυξανόμενα τα περιστατικά από ότι φαίνεται.




Εδώ μπορεί κάποιος να κατεβάσει το βίντεο παρακάμπτοντας την επιβεβαίωση ηλικίας: https://yt1s.com/en158
Σε δυόμισι μήνες ανοίγει για φέτος η αρκούδα … να δούμε ποιος θα φάει ποιον ;);)
 
Εδώ στην Γερμανία υπάρχουν και αυτά τα εδέσματα:
  • Αλεπού - την τρώνε αρκετοί κυνηγοί, το δέρμα πουλιέται / συλλέγεται για περίπου 2€, τα κόκκαλα αλέθωνται και πάνε για ζωοτροφή!!!
  • Nutria, ελληνιστί μυοκάστορας, δηλ. καστορο-αρουραίος. Με κάθε μυοκάστορα που θηρεύεις, πέρνεις 6€ από το υπουργείο, και σου μένει και το κρέας. Το 2021 θηρεύτηκαν περίπου 100.000 νούτρια στη Γερμανία.
    Δες εδώ. Η Ευρωπαϊκή Επιτροπή αξιολογεί το μυοκάστορα ως ένα από τους πιο επικίνδυνους εισβολείς και υπολογίζει το ύψος των ζημιών που προκαλούνται από όλα τα ξένα είδη-εισβολείς σε 12 δισεκατομμύρια ευρώ το χρόνο (Ελληνικό Δασαρχείο).
  • Nandu - νοτιοαμερικάνικο Rhea, μοιάζει με στρουθοκάμηλο, αλλά είναι αρκετά μικρότερο. Τρώγονται μονό τα μπούτια, το υπόλοιπο είναι πετσί, κόκκαλο και τένοντες. Δες εδώ.
nandu704x396.jpg
Nandus
115nutr2 (2).JPG
Mυοκάστορaς
nutria-in-pilzsosse-rezept.jpg
Μυοκάστορας σε σάλτσα μανιταριών
 
Ευρωπαϊκή Επιτροπή αξιολογεί το μυοκάστορα ως ένα από τους πιο επικίνδυνους εισβολείς και υπολογίζει το ύψος των ζημιών που προκαλούνται από όλα τα ξένα είδη-εισβολείς σε 12 δισεκατομμύρια ευρώ το χρόνο (Ελληνικό Δασαρχείο)

Εδώ βέβαια είναι απαγορευμένα παρόλο που έχουν μαμησει πολλούς υδροβιότοπους...
 
Τρώει σκουπίδια καργα … σαν το γουρούνι είναι .
Ο ορισμός του παμφαγου ζώου. Όπως και το γουρούνι ότι βρει θα το καταβροχθίσει μόνο που η αρκούδα σκοτώνει κιόλας για να φαει. Και όταν θέλει να παχύνει πριν την πέσει για χειμερία νάρκη νομίζω ότι θα σαβουρωνει τα πάντα , ακόμη και κουφάρια.
 
Back
Top