Κάλυκες και καψύλια

Μια αφλογιστια θυμάμαι στην καριέρα μου.... Winchester made in italy κ ευτυχώς ,σε τενεκέ ....περιμένω ένα λεπτό....το βγάζω κ το πετάω...στα γρήγορα
Παραπανω απο λεπτο να προσπαθεις να περιμενεις Γιαννη...οχι εξολκευση αμεσως κ το οπλο ψηλα η καννη.

Γι'αυτο ακριβως...
Μου έχει τύχει στο άρμα με βλήμα 105mm.
15-20 λεπτά περίμενα ... (απ' έξω φυσικά)
Το έβγαλα έξω και όπου φύγει φύγει ...
Τι μαλακίες κάναμε ;;;

Οι άλλοι πετάχτηκαν σαν τα ποντίκια από το άρμα ...

Γι'αυτο ακριβως...
Να σου πω οτι δεν μου ειχε τυχη ποτε ξανα και δεν πηγε το μυαλο μου εκηνη την ωρα μην γηνη η στραβη το εβγαλα αμεσως και το εβαλα στη τσεπη. Χωρια τα εξαπτεριγα που εριξα. Το πρασινο στα 20 μετρα μονο φυλακι δεν μου εδωσε.sarcastic.

Να σου πω οτι δεν μου ειχε τυχη ποτε ξανα και δεν πηγε το μυαλο μου εκηνη την ωρα μην γηνη η στραβη το εβγαλα αμεσως και το εβαλα στη τσεπη. Χωρια τα εξαπτεριγα που εριξα. Το πρασινο στα 20 μετρα μονο φυλακι δεν μου εδωσε.sarcastic.
Χαιρετισματα πες του, αν το ξανα δεις.....

Χτες μου ετυχε η πρώτη αφλογιστία. Δεν εσκασε ουτε τη δευτερη φορά. Δούβρης κιτρινο,βεβαια δεν νομιζω οτι φταιει αυτος ο χριστιανός. Μaxam καλυκας και μαλλον uee καψουλ.
Maxam καψουλι κ Fiocchi ειναι απο τα πιο ευαίσθητα σε επιφανεια κρουσης καψυλια...παραξενο κι ομως αληθηνο...

Υ.Γ. Τη σταμπα στο φυσίγγι, γκραφιτάδες την κανουν...;;; Ελεος....:confused:

Ναι Κώστα η στάμπα ειναι λιγο χαλια. Ολη η παρτίδα που είχα παρει πριν 3 χρόνια ετσι ηταν, ολα τα κουτιά. Θα ειχε πασαλειφτεί η μηχανή τυπώματος απο περισσιο μελανι. Δεν με πειραζει η στάμπα τόσο πάντως, καλά φυσιγγάκια ειναι.

Χτες μου ετυχε η πρώτη αφλογιστία. Δεν εσκασε ουτε τη δευτερη φορά. Δούβρης κιτρινο,βεβαια δεν νομιζω οτι φταιει αυτος ο χριστιανός. Μaxam καλυκας και μαλλον uee καψουλ.
Να που για όλα υπάρχει μια αρχή......
Πρώτη φορά ακουω για ισπανικό καψουλι.....
Και αν του δώσεις άλλη μια με την μυτη του στυλο μπορεί να σκάσει χαχαχα

Συμφωνω...αυτο εχει σημασια...απλα για το "ματι" το ανεφερα.
Ότι πρεπει αυτά τα φυσίγγια για συλλογή χαχαχαχα

Ναι Κώστα η στάμπα ειναι λιγο χαλια. Ολη η παρτίδα που είχα παρει πριν 3 χρόνια ετσι ηταν, ολα τα κουτιά. Θα ειχε πασαλειφτεί η μηχανή τυπώματος απο περισσιο μελανι. Δεν με πειραζει η στάμπα τόσο πάντως, καλά φυσιγγάκια ειναι.
Έτσι ήταν και εμένα αυτή η παρτίδα.Τα πιο φρέσκα που πήρα μια χαρά το τύπωμα!

Γι'αυτο ακριβως...
Πάθανε μια πλάκα μια φορά στο νησί με τα δισκάκια!:(
Δεν πήρε στο πέταγμα, κάτω το τουφέκι, και πήρε φωτιά μετά απο1 λεπτό...μες τα πόδια τους...
Είχε προειδοποιήσει κάποιος γνώστης "βρε άσε το τουφέκι πάνω", άλλα...
Καλά που δε φάγανε 'κανα πόδι...
Ήταν φίλος μπροστά και μου το έλεγε...:(

Εγώ τη γλύτωσα με ένα εγκαυματακι. Η αλεπού για την οποία προοριζόταν η τουφεκιά θα εύλογα την τύχη τής χαχαχαχαχαχα. Έτσι, κλικ αντί για μπαμ. Λέω δεν έβαλα φυσίγγι στη θαλάμη ,με το που τράβηξα κλείστρο πετάχτηκε φλεγόμενη η πυρίτιδα πάνω στον καρπό μου.

Εγώ τη γλύτωσα με ένα εγκαυματακι. Η αλεπού για την οποία προοριζόταν η τουφεκιά θα εύλογα την τύχη τής χαχαχαχαχαχα. Έτσι, κλικ αντί για μπαμ. Λέω δεν έβαλα φυσίγγι στη θαλάμη ,με το που τράβηξα κλείστρο πετάχτηκε φλεγόμενη η πυρίτιδα πάνω στον καρπό μου.
Πάλι καλά να λες Κώστα
Τι φυσιγγι ήταν?

Back