Να τανε η ζήλεια ψώρα.....Ο μπάρμπας που καθόταν πιο πάνω πήρε μία.Τελικά ενώ έφευγα μιλήσαμε, ήταν άμθρωπος με κύρος.Μου λέει τι έκανες, του λέω πήρα 10 μισά μισά.Μου λέει πρόσεχε μην σου πάρουν το όπλο, έκλεισε ο κότσυφας...![]()
Να τανε η ζήλεια ψώρα.....Ο μπάρμπας που καθόταν πιο πάνω πήρε μία.Τελικά ενώ έφευγα μιλήσαμε, ήταν άμθρωπος με κύρος.Μου λέει τι έκανες, του λέω πήρα 10 μισά μισά.Μου λέει πρόσεχε μην σου πάρουν το όπλο, έκλεισε ο κότσυφας...![]()
θα μας αφήσει;
Τέσσερις πέρασαν αποψε! Η μια πρέπει να ήταν αυτή που στράβωσε την άλλη φορά τον @Θοδωρής-Εύβοια γιατι πέρασε μισό μετρο πάνω από το κεφάλι μου. Με πήραν τα καυσαέρια από το after burner λεμε!!!!Αύριο αν μας αφήσει θα σηκώσει μπεκατσούλα η Ήρα!![]()
Την ίδια αίσθηση είχα και εγώ χτες. Μία πέρασε και όταν πάτησα την σκανδάλη έκανε.... κλικ....δεν έσκασε το φυσιγγι.Σήμερα πήγα ο έξυπνος για καρτέρι τσίχλας!
Είχα λέει την αίσθηση ότι θα έχει πολλές τσιχλες!
Γάτα είμαι!
Δεν πέρασε καμία!
View attachment 40442View attachment 40443View attachment 40444
Ξεμάτιασμα ευχέλαιο και καλό βόλι!Την ίδια αίσθηση είχα και εγώ χτες. Μία πέρασε και όταν πάτησα την σκανδάλη έκανε.... κλικ....δεν έσκασε το φυσιγγι.
Το ξαναβαλα και το έριξε κανονικά!
Είχα στοκ από το 19, 3-4 κουτιά εξπρές 32, πέρσι έμειναν και φέτος ξεστοκάρω. Μαλακό φυσίγγι που μου αρέσει. Με ισπανική πυρίτιδα είναι γεμισμένο;Γενικά τα Rio είναι ζωηρά φυσιγγιακια Γιάννη κ ειδικά αν κάτσεις να τα συγκρίνεις με τα δυο φυσίγγια που αναφέρεις,(εβγαλα εκτός το express 32 γιατί δεν ξέρω πως είναι τώρα που άλλαξε σωθικα..)
Δεν έχω δει ούτε μία.Βέβαια φεύγω πολυ νωρίς...Τέσσερις πέρασαν αποψε! Η μια πρέπει να ήταν αυτή που στράβωσε την άλλη φορά τον @Θοδωρής-Εύβοια γιατι πέρασε μισό μετρο πάνω από το κεφάλι μου. Με πήραν τα καυσαέρια από το after burner λεμε!!!!
Κόντρα με bior στα 28 με aquila, κ με ισπανικο, ωραία το παςΜιας κ δεν ειχα τη να κανω το μεσημερι, πηρα το δικαννο κ πηγα ενα ψευτοπερπατητο μονος μου....σε μερος που ειχα να παω 2 χρονια...αρχικα στεναχωρηθεικα ΠΟΛΥ διοτι εχουν ξελογγοσει αρκετα σημεια δυστιχως...το μερος εκεινο σε μια καλη σεζον κ 2 ωρες περπατητο εριχνες και 3 κουτακια μπορω να πω...
Τελος παντων....με προσεκτηκες τουφεκιες πηρα 3 πουλακια +2 χαμενα....στο τελος καρτερι παρα διπλα στα 800m περιπου κ εφυγα Α-ΚΑ-ΠΝΟΣ...ελαχιστες τουφεκιες στα περιξ καρτερια...
View attachment 40431
Ωραιο για αλλη μια φορα το:
12/67,5 U.E.E. Aquila×32 1.55×28 Bioretabile 21 No:9 56.5mm
Καθαρα σκοτώματα απο τα 15m με 5* ως κ ανω των 30m με 3*....
Θερμοκρασία 12°C & 80% υγρασία με Νοτιά...![]()
Συνήθως περνάνε την ώρα που ψάχνουμε τα τελευταία τσιχλοκοτσυφα. Αλλά και αν δεν ψάχνουμε τα όπλα στις θήκες και στα χέρια το καφεδάκι για να τις απολαύσουμε και να μαρτυρησουμε και καμία στον φίλο μου τον Γιώργη για να την ψάξει με τις σεττερινες του! Έχω δει πάρα πολλές φετος!Δεν έχω δει ούτε μία.Βέβαια φεύγω πολυ νωρίς...
Ναι αλλά αν έρθουν τα κομάντο ή μετά σε κανέναν έλεγχο καθοδόν θα λένε ότι καθόσουν...Συνήθως περνάνε την ώρα που ψάχνουμε τα τελευταία τσιχλοκοτσυφα. Αλλά και αν δεν ψάχνουμε τα όπλα στις θήκες και στα χέρια το καφεδάκι για να τις απολαύσουμε και να μαρτυρησουμε και καμία στον φίλο μου τον Γιώργη για να την ψάξει με τις σεττερινες του! Έχω δει πάρα πολλές φετος!
Το οπλο στο αμαξι στις 18.10 το Φεβρουαριο, κ σε 1 συγκεκριμενο αμπελι εχω μετρισει 7 να περνανε μεσα σε 12'....ωραιο θεαμα...Συνήθως περνάνε την ώρα που ψάχνουμε τα τελευταία τσιχλοκοτσυφα. Αλλά και αν δεν ψάχνουμε τα όπλα στις θήκες και στα χέρια το καφεδάκι για να τις απολαύσουμε και να μαρτυρησουμε και καμία στον φίλο μου τον Γιώργη για να την ψάξει με τις σεττερινες του! Έχω δει πάρα πολλές φετος!
Δεν παιζει. Τα όπλα είναι στις θηκες και μέσα στο αμαξι και σε τυχόν μπλόκο τι να μου πουν? Γιατί φεύγεις αργα απο το βουνο? Τι έχουμε χούντα και απαγόρευση κυκλοφορίας? Άσε που με έχουν μάθει όλοι εκτός από το δικό σας το κομάντο που έχουμε δύο επικους καυγάδες επειδή ο άνθρωπος είναι τουλάχιστον τραγελαφικος και στο τέλος κάποιος θα του γυρίσει το μάτι και θα έχουμε ιστοριες.Ναι αλλά αν έρθουν τα κομάντο ή μετά σε κανέναν έλεγχο καθοδόν θα λένε ότι καθόσουν...