Τσίχλα-Κοτσύφι-Αρχείο

Status
Not open for further replies.
ενα φωβαιρωωωω απογευματινο καρτερακι με τον φιλομου νοντα τον γιοτου και την ΜΠΕΛΑ αργησανε να μπουνε τα πουλιαααα αλα οταν μπηκανε δεν πρωλαβεναμε να γεμιζουμε τα οπλααααα,,πανικωςςςς το αποκοριφωμαααα,,37 στο χερι καμια 5 6 χαμενααα .exciting. share pics online

τα γουσταααα στης τουφεκιεςςς και στα απωρτ απο την μπελαααα την λαμπραντοριναα
Μπράβο Σακηηηηηηηη....
Τα πελεκησατε ασχημαααααα με τον φίλο σου τον Νωνταααααα.....
Αλλά παρε κ ενα κινητοοοο που να κάνει την νυχτα μέρααααααα οκ οκ οκ οκ????

Καλημέρα σε όλους,
Αργολίδα έχει κάτι πουλάκια, μη φανταστείτε τρελά πράγματα. Τα Σαββατοκύριακα βέβαια γίνεται πόλεμος στα γνωστά καρτέρια, αν και ο αριθμος των πουλιών δεν δικαιολογεί τέτοια ... προτίμηση στα μέρη μας. Εσχάτως μάλιστα εμφανίστηκε και μια γνωστή ομάδα ... Κυπρίων.
Εγώ πάντως, ξεκίνησα δίαιτα: ρίχνω κάτι κουτιά flash του Δούβρη, όλα ζωντανά και τρέξιμο Ben Johnson για να προλάβω τις τσίχλες. Αν συνεχίσω να τα ρίχνω, μισός θα μείνω. Και αυτό σε αντίθεση με τα Prime του ίδιου κατασκευαστή που έχουν αποδειχθεί εξαιρετικά.

Καλημέρα σε όλους,
Αργολίδα έχει κάτι πουλάκια, μη φανταστείτε τρελά πράγματα. Τα Σαββατοκύριακα βέβαια γίνεται πόλεμος στα γνωστά καρτέρια, αν και ο αριθμος των πουλιών δεν δικαιολογεί τέτοια ... προτίμηση στα μέρη μας. Εσχάτως μάλιστα εμφανίστηκε και μια γνωστή ομάδα ... Κυπρίων.
Εγώ πάντως, ξεκίνησα δίαιτα: ρίχνω κάτι κουτιά flash του Δούβρη, όλα ζωντανά και τρέξιμο Ben Johnson για να προλάβω τις τσίχλες. Αν συνεχίσω να τα ρίχνω, μισός θα μείνω. Και αυτό σε αντίθεση με τα Prime του ίδιου κατασκευαστή που έχουν αποδειχθεί εξαιρετικά.
Εμένα μια χαρά μου πάνε τα φλας του δούβρη!

εμηνα απο φυσιγκια ρε παιδεςςς καιτα γυρω κυνηγωμαγαζαααα,,,κανω ανταλαγηηηη, μου δινεται φυσιγκια να τουφεκαω και περνεται της τσιχλεςςςςς ;)
.think.
Σακη παιζεις με το πονο μας!!!
Σε τρωει να ακουσεις οτι και ο Μητσοτακησσσσσσσς

Οκ οκ οκ.yel..sarcastic.

Σε τρια κυνηγια εχω παρει δυο τσιχλες!!!

Εχω αλλη προταση

Αφου εριξες και εβγαλες το μεζε σπρωξτες σε εμας και ασε οτι φουσεκι παρεις ωια του χρονου.yel.

Καλησπέρα στην παρέα! Λέω αύριο να κάνω μια ταρζανια και να πάω προς Ταξιάρχη Εύβοιας. Δεν έχω ξαναπάει. Μήπως γνωρίζει κάποιος συνάδελφος τι παίζει εκεί; Θα το εκτιμούσα γιατί θα με γλιτωνε από ταλαιπωρία και έξοδα.

Καλημέρα σε όλους,
Πατριώτη κηδεία από τους Κύπριους όπως τα λες είναι.

Πατριώτη κηδεία από τους Κύπριους όπως τα λες είναι.
Συνεδερφε
Εχουν ερθει εκει ουρανοκατεβατοι;
Δεν ειναι με καποιον που οργανωνει εκδρομες;
Αυτος δεν εχει επιλεξει το μερος;

Οταν λες κηδεια;

Αν ειναι μαλακες στο τι και που ριχνουν πεστους οπως θες δεν εχω προβλημα
Μαλακες βρισκεις καθημερινα γυρω μας και δεν εχουν ουτε τοπο ουτε καταγωγωγη
Και παλι ομως κατ εμενα ευθυνη εχει ο διοργανωτης!
Υπαρχουν και ορια και κανονες
Τωρα εαν καποιος τους αφηνει να κανουν οτι θελουν επειδη υπαρχει στην μεση το κοκο , εκει βρισκω πρωτα το προβλημα

Σε αλλες χωρες παντως απο μαρτυριες που ακουσα ετσι και κανεις μαλακια την πληρωνεις πολφ ακριβα και χανεις και το κυνηγι

Εαν ομως εννοεις οτι βαρανε πουλια και δεν μενουν για τοθς τοπακες δεν νομιζω οτι φταινε αυτοι παλι!
Πληρωσαν ενα πακετο να πανε για κυνηγι
Καποιος τους πηγε εκει και καποιος τα πηρε για μα κυνηγησουν εκει!
Τωρα πως γινεται δεν εχω ιδεα γιατι δεν εσω παει ποτε

Αλλα δεν νομιζω οτι το προβλημα ειναι οι κυπριοι ουτε οτι εχουν καρπωθει αυτοι ολα τα πουλια της περιοχης
Το προβλημα πρεπει να το ψαξετε αλλου

Εκτος εαν οταν ερθεις εσυ στην Κυπρο και πληρωσεις ενα πακετο να πας να μεινεις καπου και να κανεις αυτο που επελεξες πρεπει να σε πω εγω οτι δεν αφηνεις χωρο η τοπο για εμας

Συνεδερφε
Εχουν ερθει εκει ουρανοκατεβατοι;
Δεν ειναι με καποιον που οργανωνει εκδρομες;
Αυτος δεν εχει επιλεξει το μερος;

Οταν λες κηδεια;

Αν ειναι μαλακες στο τι και που ριχνουν πεστους οπως θες δεν εχω προβλημα
Μαλακες βρισκεις καθημερινα γυρω μας και δεν εχουν ουτε τοπο ουτε καταγωγωγη
Και παλι ομως κατ εμενα ευθυνη εχει ο διοργανωτης!
Υπαρχουν και ορια και κανονες
Τωρα εαν καποιος τους αφηνει να κανουν οτι θελουν επειδη υπαρχει στην μεση το κοκο , εκει βρισκω πρωτα το προβλημα

Σε αλλες χωρες παντως απο μαρτυριες που ακουσα ετσι και κανεις μαλακια την πληρωνεις πολφ ακριβα και χανεις και το κυνηγι

Εαν ομως εννοεις οτι βαρανε πουλια και δεν μενουν για τοθς τοπακες δεν νομιζω οτι φταινε αυτοι παλι!
Πληρωσαν ενα πακετο να πανε για κυνηγι
Καποιος τους πηγε εκει και καποιος τα πηρε για μα κυνηγησουν εκει!
Τωρα πως γινεται δεν εχω ιδεα γιατι δεν εσω παει ποτε

Αλλα δεν νομιζω οτι το προβλημα ειναι οι κυπριοι ουτε οτι εχουν καρπωθει αυτοι ολα τα πουλια της περιοχης
Το προβλημα πρεπει να το ψαξετε αλλου

Εκτος εαν οταν ερθεις εσυ στην Κυπρο και πληρωσεις ενα πακετο να πας να μεινεις καπου και να κανεις αυτο που επελεξες πρεπει να σε πω εγω οτι δεν αφηνεις χωρο η τοπο για εμας
Δεν κατηγόρησα κανένα αδελφέ. Καλά κάνουν. Αφού έχουν το δικαίωμα. Μόνο ότι δεν σέβονται κάποια πράγματα αλλά δεν είναι οι μόνοι. Ένας Κύπριος έχει ξενοδοχείο κ τους καλεί αυτό ξέρω για το πώς έχουν βρεθεί εδώ.

Καλησπέρα στην παρέα! Λέω αύριο να κάνω μια ταρζανια και να πάω προς Ταξιάρχη Εύβοιας. Δεν έχω ξαναπάει. Μήπως γνωρίζει κάποιος συνάδελφος τι παίζει εκεί; Θα το εκτιμούσα γιατί θα με γλιτωνε από ταλαιπωρία και έξοδα.
Πολύ ριψοκινδυνο με αυτόν τον καιρό που θα έχει αύριο.

Δεν κατηγόρησα κανένα αδελφέ. Καλά κάνουν. Αφού έχουν το δικαίωμα. Μόνο ότι δεν σέβονται κάποια πράγματα αλλά δεν είναι οι μόνοι. Ένας Κύπριος έχει ξενοδοχείο κ τους καλεί αυτό ξέρω για το πώς έχουν βρεθεί εδώ.
Οχι αν ειναι μαλακες και συμπεριφερονται ετσι να τους πεις οτι θες και να τους κατηγορησεις φιλε μου!!!
Αυτο που εθιξα εγω ειναι αλλο
Οδηγω ομως τα λεμε αργοτερα

Status
Not open for further replies.
Back