Φαίνονται οι φανατικοί λαγάδες......View attachment 40021
Τελικά το προγραμματισμένο μπεκατσοκυνηγι ακυρώθηκε. Με γλωσσοφαγε ο @Alex37Και πήγα μια βόλτα μόνος μου εδώ κοντά. Είχε πουλάκια αλλά μόνος δεν μπορούσα να τους βάλω χέρι. Δοκίμασα πρώτη φορά τα j&b light 31γρ. Καλά μου φάνηκαν.
Απο φασσες μόνο Οκτώβρη εδώ κ αν...ορτυκια δεν....Τάσο, ίδια κατάσταση και εδώ,το έχω ήδη αναφέρει αρκετές φορές, και το πράγμα χειροτερεύει. Να δω πόσοι θα ανανεώσουν την άδεια. Αλλά υπάρχει όμως και ένα αλλά.Επιμένει κανείς σε ένα τόσο μονοδιάστατο κυνήγι περιμένοντας τις τσίχλες ή τις φάσσες ας πούμε που μπορεί να μην εμφανιστούν και ποτέ ή αποκτάει ένα σκυλάκι και βάζει περισσότερο πλουραλισμό στα κυνήγια του ορτύκι ή μπεκάτσα για παράδειγμα, πολύ καλή χρονιά φέτος εδώ για την τελευταία, γιατί διαφορετικά βλέπω να μη συνεχίζουν πολλοί και εγώ ο ίδιος προβληματίζομαι...
Εντάξει, να καθησυχάσω τους φίλους την άδεια θα εξακολουθήσω να την ανανεώνω όσο είμαι καλά, όπως και συ φαντάζομαι, αλλά μοιάζει περισσότερο εθιμοτυπία παρά πραγματική διάθεση....Φαίνονται οι φανατικοί λαγάδες......
Μόλις σημάνει η λήξη του, πανε για κανα τσιχλοκοτσυφο........
Απο φασσες μόνο Οκτώβρη εδώ κ αν...ορτυκια δεν....
απο μπεκατσες κάτι κάνουν οι φερματζηδες.......
Εγώ να πω την αλήθεια κ χώρο δεν έχω, κ τα σκυλιά δεν είναι κ η αδυναμία μου............
Οι γάτες όμως μαζί με τον άλεξ; Καλά για τις αγριόγατες δεν το συζητώ...κ τα σκυλιά δεν είναι κ η αδυναμία μου............
Την άδεια κάθε χρόνο!Εντάξει, να καθησυχάσω τους φίλους την άδεια θα εξακολουθήσω να την ανανεώνω όσο είμαι καλά, όπως και συ φαντάζομαι, αλλά μοιάζει περισσότερο εθιμοτυπία παρά πραγματική διάθεση....
Γλυκον Νικολα! Ειναι πολύ ωραίο φαγάκι και άμα κάνει και κρύο είναι τελειο!Mε γλυκόν τραχανά Μητσάρα; Ή μήπως με ξινόν; Πάντως μπράβο σου για την ωραία σου μαγειρική ιδέα, και καλοφάγωτες να είναι...!!!![]()
Μα αυτό εξυπακούεται....Εντάξει, να καθησυχάσω τους φίλους την άδεια θα εξακολουθήσω να την ανανεώνω όσο είμαι καλά, όπως και συ φαντάζομαι, αλλά μοιάζει περισσότερο εθιμοτυπία παρά πραγματική διάθεση....
Σουπα? Τσιχλοκοτσυφα δεν έχω φάει...Γλυκον Νικολα! Ειναι πολύ ωραίο φαγάκι και άμα κάνει και κρύο είναι τελειο!
Προς Νεροτριβια μου είπαν ότι κάτι κουνιέται. Και Κυπαρίσσι το ιδιο. Δεν έχω όμως ιδία αποψη. Δεν πάω κατα κει.Βρε παιδιά, πηγαίνει κανείς απογευματινό δυτικά της Χαλκίδας (Πολιτικά, Καμαρίτσα, Δροσιά, Λουκίσια κλπ). Τις 2-3 τελευταίες ημέρες απόλυτη φυλλοξήρα.
Σαν σούπα ειναι ναι. Παλιά τα έκαναν με το ρύζι σαν κοτοσουπα δηλαδή αλλά δεν μου αρέσει καθολου. Με τον τραχανά είναι τέλεια τα τσιχλοκοτσυφα.Μα αυτό εξυπακούεται....
Εξάλλου από τα μπασιματα δεν χάνω μέρα,και παντοτε ελπίζω...............
Αν κ ενα πραγμα έχω δει κ ξέρω... Όταν μειωθεί ένα είδος θηραματος από μια περιοχη, η ένα είδος ψαριού στην θάλασσα από έναν τόπο, τοτε είναι πολυ δυσκολο να γίνουν τα πραγματα οπως ήταν πρωτα...............
Σουπα? Τσιχλοκοτσυφα δεν έχω φάει...
Μόνο περδικες κ ήταν ωραίες γευστικα, παρολο που δεν το περιμενα..........
Συμφωνώ απόλυτα!!!!Με το ρύζι δεν λέει...Με τραχανά ειναι φανταστικά με ξινό αλλά με γλυκό απλά τρομερά!!!Σαν σούπα ειναι ναι. Παλιά τα έκαναν με το ρύζι σαν κοτοσουπα δηλαδή αλλά δεν μου αρέσει καθολου. Με τον τραχανά είναι τέλεια τα τσιχλοκοτσυφα.
Τα περνάς από την μηχανή του κιμά 3 φορές με το ψιλό μάτι, βάζεις και λίγο κιμα αγριογούρουνου μέσα και βουρ για τα κάρβουνα.Συμφωνώ απόλυτα!!!!Με το ρύζι δεν λέει...Με τραχανά ειναι φανταστικά με ξινό αλλά με γλυκό απλά τρομερά!!!
Ολοκληρα??? Με τα κοκκαλα???Τα περνάς από την μηχανή του κιμά 3 φορές με το ψιλό μάτι, βάζεις και λίγο κιμα αγριογούρουνου μέσα και βουρ για τα κάρβουνα.
Γιατί ρε? Θα σου πέσουν πλακωμα???Σιγά μην τα φάω πλωτά σε τραγανά σούπα.
Μπραβο ρα Χρηστάρα...τους αλλαξες τα φωτα!!!Ο πατέρας δεν ακολούθησε λόγω κούρασης και έχασε...Πάντως μου είπε μια ιδέα που να πάω και αποδείχτηκε σοφός!Έπαθα @Νικόλαος Ρεντίφης σήμερα.Τι ωραία τα 30γρ του ρουμελιώτη, το ξαναλέω!!!
Όριο σήμερα αλλά βρήκα τις 19...Φανταστική μέρα που θα μείνει!!!View attachment 40008View attachment 40009
Πολιτικά εγώ προχτές τπτ φίλε μου και Δροσιά πήρα δύο στο σκοτάδι.Βρε παιδιά, πηγαίνει κανείς απογευματινό δυτικά της Χαλκίδας (Πολιτικά, Καμαρίτσα, Δροσιά, Λουκίσια κλπ). Τις 2-3 τελευταίες ημέρες απόλυτη φυλλοξήρα.
Δεν μου έχει ξανατύχει, ούτε ίσως θα ξανατύχει τέτοια μέρα σε απογευματινό καρτέρι.Απλά χόρτασα εικόνες και θέαμα!!!Μπραβο ρα Χρηστάρα...τους αλλαξες τα φωτα!!!![]()
Εγω δεν εχω κανει ακομη περπατητο, μείτε καρτερι...Δεν μου έχει ξανατύχει, ούτε ίσως θα ξανατύχει τέτοια μέρα σε απογευματινό καρτέρι.Απλά χόρτασα εικόνες και θέαμα!!!