Φατσα κυριακου
- αντε τραβα την ρημαδα την φωτο να παμε να φαμε τιποτα μας εβγαλαν την πιστη οι ρουφιανες
-μικρος Κυριακου
- αντε να φανε τα γεροντια να την αραξουν να παω να βαρεσω αλλο καμια ντουζινα μοναχος μου να τους κανω να παραμιλουν

Φατσα κυριακου
Στο Αμπελοχώρι είναι δύσκολες οι ρεματιές για περπατητό Κώστα. Καλύτερα είναι προς τα παρακάτω χωριά Ξηρονομή,Μαυρομάτι ,Παλαιοπαναγιά και γύρω.Απογοήτευση απ τις λίγες σήμερα. Πήγαμε αμπελοχωρι αλλά ήταν πολύ ανάποδο το μέρος κ φύγαμε κ πήγαμε κάπου λίγο έξω απ το καπαρελι. Κυνηγάμε μισή ώρα, 3 χέρι 2 χαμένα κ μου πέφτει το κινητό ενώ περνάω μια πυκνουρα. Δεν είχα δεύτερο κιν μαζί, γυρνάω σπίτι, παίρνω τ αδέρφια μου κ ξαναπάμε (2 ώρες πήγαινε-ελα). Εν τέλει το βρήκα! Άμα δεν σε θέλει...
Άστα Χρύσανθε δεν παίρνει χαμπάρι ο μικρός. Ντούρασελ σου λέω, δεν πέφτει η μπαταρία ποτε.Φατσα κυριακου
- αντε τραβα την ρημαδα την φωτο να παμε να φαμε τιποτα μας εβγαλαν την πιστη οι ρουφιανες
-μικρος Κυριακου
- αντε να φανε τα γεροντια να την αραξουν να παω να βαρεσω αλλο καμια ντουζινα μοναχος μου να τους κανω να παραμιλουν
![]()
Νικόλα γέρασες ρε
Ωραίοι Κυριάκο!Η εμφύτευση δεν πήγε καλά βλέπω... Ακόμα να φυτρώσουν
Όχι ρε φίλε δεν έχεις δίκιο. Απλά είναι ξανθό το χνούδι.Ωραίοι Κυριάκο!Η εμφύτευση δεν πήγε καλά βλέπω... Ακόμα να φυτρώσουν![]()
Πριν 30 χρόνια ακριβώς, αγόρασα αυτό το παραλλαγής γιλέκο ( τοξότης με καραβοπανο είναι) κ το έχω ακόμα.
Μπράβο ρε τρελιαρη. Τις ξεπατωσες! Πήγα και εγώ μπας και πιάσω το όριο σε δόσεις αλλά επιασα μόνο 3!!!! 21 σήμερα όλα χερι και είμαι χαρουμενος. Αυτές θα τις κάνω με τραχανά...Ο πατέρας δεν ακολούθησε λόγω κούρασης και έχασε...Πάντως μου είπε μια ιδέα που να πάω και αποδείχτηκε σοφός!Έπαθα @Νικόλαος Ρεντίφης σήμερα.Τι ωραία τα 30γρ του ρουμελιώτη, το ξαναλέω!!!
Όριο σήμερα αλλά βρήκα τις 19...Φανταστική μέρα που θα μείνει!!!View attachment 40008View attachment 40009
Ρε Χρήστο ειλικρινά αφου εχετε (ακόμα) τέτοια απογευματινα, μην το πεις ουτε του.....Αρχιμανδρίτη........Ο πατέρας δεν ακολούθησε λόγω κούρασης και έχασε...Πάντως μου είπε μια ιδέα που να πάω και αποδείχτηκε σοφός!Έπαθα @Νικόλαος Ρεντίφης σήμερα.Τι ωραία τα 30γρ του ρουμελιώτη, το ξαναλέω!!!
Όριο σήμερα αλλά βρήκα τις 19...Φανταστική μέρα που θα μείνει!!!View attachment 40008View attachment 40009
Τάσο , νομίζω ότι στα νησιά (στην νησιωτική Ελλάδα γενικά) αυτό είναι πιο έντονο, στο αποδημητικό θήραμα, λόγω της αύξησης της οικοδόμησης...Ρε Χρήστο ειλικρινά αφου εχετε (ακόμα) τέτοια απογευματινα, μην το πεις ουτε του.....Αρχιμανδρίτη........
Εγώ έχω τρία απογευματινα κοντά στην πορτα μου κ δεν παω γιατί θα περασουν 5-6 σαΪτες το σουρουπο.....
Και καλά καλά ουτε κ στο περπατητο δεν έχει πουλια...
Για αυτό κ τα τελευταία χρόνια έχει μειωθεί αρκετά η διάθεση μου για κυνήγι...
Τις εποχές που είχε πουλια, κυνηγουσα σαν "επαγγελματίας", μεγάλη αρρώστια........
Δεν εχανα πρωινα κ απογευματα...
Δεν με ενοιαζε για τίποτα άλλο.......
Και όλα αυτά διανύοντας κοντινές αποστάσεις.......
Και τώρα...... Μην χειρότερα........
Και αυτό που λες Γιαννη,όντως ορισμένοι τσιχλοτοποι έχουν καταστραφεί.....Τάσο , νομίζω ότι στα νησιά (στην νησιωτική Ελλάδα γενικά) αυτό είναι πιο έντονο, στο αποδημητικό θήραμα, λόγω της αύξησης της οικοδόμησης...
Έτσι ακούω στο νησί, τουλάχιστον από παλιούς ...
Αυτές θα τις κάνω με τραχανά...