Τσίχλα-Κοτσύφι-Αρχείο

Status
Not open for further replies.
"Μακρια???? Δεν υπαρχει μακρια..". .buy buy..buy buy..buy buy..buy buy.
"Εδω ειμαι αλλου για αλλου κ ομως πεφτει"... Εεεεεεε, ο Αντωνακος με τις αναποδες καμπανες στα εμαθε αυτα τα κολπα... Καλες σκορποσκαγιαστρες εχετε κ οι δυο σας....yelling..hunter.
Ωραιες τουφεκιες Γιωργο, ωραια σας εβγαιναν...

Η σημερινή εξοδος ηταν κοντινή και πολύ σύντομη.Ομως ειχα δυνάντηση με 15 μπλε ουκρανεζούλες οι οποίες με χαιρέτησαν απο ψηλά.Το περπατητό άρχισε στις 8 και τελείωσε 10:15.
Οι τσίχλες λιγοστες και εμφανώς περισσότερα τα κοτσύφια.Πολύ λίγες ντουφεκιές και έφυγα με 7 στο χέρι απο τα οποία τα 4 ήταν κοτσύφια.

Εγω με Gorilla Red 32 γρ
Φιλαράκι την άλλη φορά να βάλεις 36γρ, είναι ότι πρέπει για τσιχλίτσα ... :p.goodboy.
Μπράβο Αρίστο για την προσφορά της μπεκάτσας .well done. Άκου σε κλαδί βαριά τραυματισμένη, μόνο η Benelli τα κάνει αυτά ... .yelling.

Πολύ λίγες ντουφεκιές και έφυγα με 7 στο χέρι απο τα οποία τα 4 ήταν κοτσύφια.
Μια χαρά είσαι για κοντινή έξοδο, αύριο με λιακαδίτσα, χωρίς αέρα και υγρασία, θα τους αλλάξουμε τα πετρέλαια ... .hunter.1. Να το παίξω ποιοτικός αύριο και να πάρω δικανάκι ή ποσοτικός και να πάρω τον μαύρο χάρο; .xm..xm..xm.

Είμαι και αγύριστο κεφάλι και κυνηγώ πάντα με 3* ενώ σήμερα ήταν η μέρα του κυλινδρου..
Cyl και ν7 δεν ταιριάζουν στην τσιχλα.
Καλύτερα το 3* γιατί αποφεύγεις τους άσκοπους τραυματισμους.

Όταν μέτρησα τα χαμενα ήταν 47!!Μεγάλη σπατάλη και προπάντων μη σεβασμός στο θηραμα..
Μπράβο, μεγάλη κουβέντα είπες!Πιστεύω ότι τα μισά πάνε χαμένα τσάμπα.
Δεν καταλαβαίνω πως οι πολλοί που ασχολούνται με την τσίχλα δεν τους καίγεται καρφί για τα χαμένα πουλιά.

Σημερινή εξόρμηση για αλλη μια φορά πέριξ των Δερβενοχωρίων ;)
Το πρωι συνάντησαμε χιόνι κατα την διαδρομή και μόλις φτάσαμε ελαφρύ χιονόνερο
Απο καρπωση 2 ατομων λίγο καρτέρι και μετα περπατητο 3 ωρων απολογισμός 13 τσιχλοκοτσυφα ;)
Όμως σήμερα με περιμενε και μια έκπληξη την οποία να πω την αλήθεια χρόνια τώρα ήθελα να μου συμβεί αλλά όχι τέτοια περιοδο .buy buy.
Στο καρτέρι μου το πρωινό το οποίο το κυνηγάω το συγκεκριμένο σημείο γύρω στα 8 χρόνια ήρθα για πρωτη φορά μούρη με μούρη με ενα αγριόχοιρο ο οποίος πρεπει να ζύγιζε άνω των 80 κιλών
Κατέβηκε απο την πλαγιά δεν τον είχα πάρει χαμπαρι και ξαφνικα εμφανίστηκε μπροστά μου στα 20 μετρα .asking.
Σταμάτησε για 2 λεπτα με κοίταξε και έφυγε χαλαρα σαν κύριος για την πορεία του .buy.
Δεν μπορούσε να μου συμβεί αυτό το σκηνικό 15 μέρες ποιο πριν ? .smashfrak.
Αμα δεν σε θέλει .smashfrak.

Μπράβο σε όλους τους κυνηγαραίους....
Αρι ωραίο το κυνήγι σου και η χειρονομία σου βέβαια....
Χουντάλα κάνε λίγη προπόνηση ... τα χρόνια που κυνηγάμε μαζί σε βοήθησαν... έχεις κλειδώσει εικόνες στο υποσυνειδητο... με αποτέλεσμα να έχεις γίνει παθολόγος... αχαχαχαχα

Πουτάνες σας ζουλεύω (με την όποια καλή έννοια της κουβέντας) αλλα είπα και αυτό το ΣΚ να κάτσω στα αυγά μου

Απο καρπωση 2 ατομων λίγο καρτέρι και μετα περπατητο 3 ωρων απολογισμός 13 τσιχλοκοτσυφα ;)
Όμως σήμερα με περιμενε και μια έκπληξη την οποία να πω την αλήθεια χρόνια τώρα ήθελα να μου συμβεί αλλά όχι τέτοια περιοδο .buy buy.
Στο καρτέρι μου το πρωινό το οποίο το κυνηγάω το συγκεκριμένο σημείο γύρω στα 8 χρόνια ήρθα για πρωτη φορά μούρη με μούρη με ενα αγριόχοιρο ο οποίος πρεπει να ζύγιζε άνω των 80 κιλών
Κατέβηκε απο την πλαγιά δεν τον είχα πάρει χαμπαρι και ξαφνικα εμφανίστηκε μπροστά μου στα 20 μετρα .asking.
Σταμάτησε για 2 λεπτα με κοίταξε και έφυγε χαλαρα σαν κύριος για την πορεία του .buy.

Δεν πειράζει ρε Κωστή εσύ να είσαι καλά να πας του χρόνου να βρεις μπόλικα. :)

Χαρά στο κουράγιο σου βρε Τάσο. Με 3* και 7 νούμερο θα πήγαινα για φάσσες, όχι για τσιχλοπερπατητό. Ούτε στις κυριαρίνες δεν βάζω τέτοιο συνδυασμό .well done.
Εχει απολυτο δίκιο ο Γιώργος το καλυτερο τσοκ είναι το 4 για το περπατητο και φυσιγγι 8 η 9 η και 10, απο 28 εως το πολυ 32 γρ. Εγω όμως προτιμώ το 8 στα 32 γραμ γιατι πιστευω πως αν εχεις εκπλήξεις συναντήσε θα σε βγαλει ασπροπροσωπο ειτε είναι φασα ,περιστερια ,λαγος.Είναι ομως επιλογή οπως εχει συνηθίσει ο καθενας.

Πολλά μπράβο στα παιδιά για την σημερινή καρπωση.
Δημήτρη μια χαρά τα πηγές για τη λίγη ώρα που κυνηγήσει.
Άρη που να είχε πουλιά κι'ολας. .sarcastic.
Αυτό με τη μπεκατσα που κάθησε λαβωμένη σε κλαδί μου έχει τύχει κ' εμένα, την εψαχνα μεσα στις κουραμιες με το σκυλί, καθώς κοιταζω πάνω τη βλεπω πάνω σε μια μεγάλη κουραμια και ανοιγοκλεινα τα φτερά της, είχα αφήσει και το όπλο έξω από το πυκνό, ευτηχως πέταξε κοντά και την ξαναβρηκα με το σκυλί αμέσως.
Καλή συνέχεια παλικάρια, αύριο προβλέπεται να γίνει χαμός που θα βγουν και οι "καλοί". .sarcastic.

Κώστα είχε λάδι το καντήλι του........την επόμενη όμως; .sarcastic.

P2060134.jpg

Ο πιτσιρικάς με το ντενεκε σίγουρα μετά θα χρειάστηκε ντεπόν......από το νταπα ντουπα.ha ha ha..sarcastic.

Μια χαρά είσαι για κοντινή έξοδο, αύριο με λιακαδίτσα, χωρίς αέρα και υγρασία, θα τους αλλάξουμε τα πετρέλαια ... .hunter.1. Να το παίξω ποιοτικός αύριο και να πάρω δικανάκι ή ποσοτικός και να πάρω τον μαύρο χάρο; .xm..xm..xm.
Οτιδήποτε πάρεις μην ξεχασεις την κάμερα αυριο θα βρεχει καταρακτωδως τσιχλες.my man.

P2060134.jpg

Ο πιτσιρικάς με το ντενεκε σίγουρα μετά θα χρειάστηκε ντεπόν......από το νταπα ντουπα.ha ha ha..sarcastic.
Δεν το καταλαβα κλάμπανο κανει ο μικρος να φευγουν οι τσίχλες , μου θυμιζει οταν ψαρευαμε με διχτυα στην Πατρα και χτυπουσαμε το κλαμπανο να προγκήξουν τα ψαρια προς τα διχτυα Ωραιο κολπο.

P2060134.jpg

Ο ντενεκες είναι για να βαζει ο Αρις τις παστωμενες τσίχλες.
Ρίχνει με ιδιογομωση αλατοφυσιγγα.seveys..

Last edited:
Σε καποιες περιοχες της Μεσσηνιας που οι λογγοι ειναι πολυ μεγαλοι κανοντας θορυβο με καποιο τροπο κυνηγουσαν παντα παραδοσιακα... Παλιοτερα γινονταν δουλεια, πλεον τα πουλια εχουν αλλαξει συμπεριφορα κ δεν βγαινουν ουτε με τις τουφεκιες...
Στα πιο πολλα χωρια της ορεινης Μεσσηνιας ολοι λιγο πριν πιασουν οπλο "στον τενεκε" ακολουθουσαν τους μεγαλυτερους...
Κ που εισε ταλικαρια... "Οταν βρεχει τσιχλες" να εχετε το νου σας να μην σας βαρεσει κανενα αστροπελεκι... weather1.yelling.

Φιλαράκι την άλλη φορά να βάλεις 36γρ, είναι ότι πρέπει για τσιχλίτσα ... :p.goodboy.

Eεεεε, φιλαρακι την αλλη φορα στα περιστερια να βαλεις ενα magnumακι 64 γρ καλυτερα,εχω μια καλη σφαιριτσα χωρις προβληματα... .yelling.

Last edited:
P2060134.jpg

Ο ντενεκες είναι για να βαζει ο Αρις τις παστωμενες τσίχλες.
Ρίχνει με ιδιογομωση αλατοφυσιγκα.seveys..
Εγώ πάλι νόμιζα ότι θέλανε να δοκιμάσουνε κανένα καινούργιο φυσίγγι. .sarcastic.

Status
Not open for further replies.
Back