Τσίχλα-Κοτσύφι-Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Γυρνάνε από απογευματινό στα μέτρα σε δύο δικοί μου .Αποτέλεσμα ένα αρχιδι και ένα μύδι .Ψηλωμένα πουλιά και πιάσμενα καρτερία απο νωρίς περνούσαν αλλά είχαν πάει με αμάξι οχι με το ελικόπτερο και το 50 αρι με αποτέλεσμα να γυρίσουν άλλος με το αρχιδι και άλλος με το μύδι.

@Νικόλαος Ρεντίφης να ένα δείγμα από τα καρτερια που προτιμώ φιλε μου. Γήπεδο από ότι βλεπεις!!! 8 έπεσαν 8 βρήκα αποψε και όλες τις μάζεψα στο τελος εκτός από ένα κοτσυφα μακρινό που έπεσε φτερουγατος. Ρουμελιώτης piston skeet φωτιά και λαυρα αποψε. 5 κουτάκια μου έχουν μείνει και τα φυλάω πλέον για τα επιστροφια!20220109_170952.jpg

Περπατητο μεσημεριανο και απογευματινο σημερα στα μεσογεια, 2 ατομα ειδα καμια 80αρια πουλια απο 14 00 με 17 25, αρκετα καλα 22 συνολο 19 στο χερι, πουλια τοπους τοπους,και αρκετα σημεια εντελως αδεια και μονο πουρναρι

Καλησπέρα παιδιά, δυστυχώς τα πουλιά είναι λίγα στο καρτέρι .Τέλη Οκτωβρίου σαφώς περισσότερα εν σύγκριση με τώρα ,θα δούμε τι θα ανακατευτεί από Πέμπτη που έρχεται παγωνιά
Ακριβώς έτσι ήταν και με νοτιάδες, επίσης πιο παχιά τέλη οκτώβρη παρά τώρα..

Γεμάτα τα καρτέρια με κόσμο σήμερα. Έπιασε η βροχή και φύγανε όλοι και έτσι έκανα μια βόλτα από αυτά. Εκτός τα φυσίγγια που μαρτυρανε ότι προηγούμενες μέρες έγινε δουλίτσα, γεμάτος ο τόπος από κουτιά φυσιγγίων, καφέδες και νερά. Κρίμα.
Τα λίγα πουλιά περάσανε πάρα πολύ ψηλά. Το βλέπω συχνά φέτος.

Γεμάτα τα καρτέρια με κόσμο σήμερα. Έπιασε η βροχή και φύγανε όλοι και έτσι έκανα μια βόλτα από αυτά. Εκτός τα φυσίγγια που μαρτυρανε ότι προηγούμενες μέρες έγινε δουλίτσα, γεμάτος ο τόπος από κουτιά φυσιγγίων, καφέδες και νερά. Κρίμα.
Τα λίγα πουλιά περάσανε πάρα πολύ ψηλά. Το βλέπω συχνά φέτος.
Το αμάξι να είναι δίπλα, η καρότσα ολόκληρη και για τους χαρλέπες τους άστοχους που δεν βρίσκουν τρύπα και βλέπεις με θράσος να τα πετάνε κάτω....Βρε λακαμά πέτα το πάνω και το πετάς μετά σε έναν κάδο ή ακόμη καλύτερα ανακύκλωσης... Είναι να το έχει ο άλλος και η παιδεία που τον διακατέχει... :mad:

Last edited:
Μάγκες μου μπορεί να μην πιανουμε πολλά πουλιά να πούμε....Αλλά απ τα περσινά τα χάλια χίλιες φορές καλύτερα.

Το σκέφτομαι το περσινό και λέω Στέλιο μη γκρινιάζεις.
Πήγαινε τη βόλτα σου και βγάλε το σκασμό.
Άσε Στέλιο, πέρυσι με το μάντρωμα έκανα καμιά 20αρα τσίχλες σύνολο κ μετα τις έβλεπα μόνο στα βιντεάκια. Και μιας κ είπα βιντεάκια, κάτσε να δώσω στο λαό..
παιδιά μη με βρίζετε, ψευτοκάμερα είναι κ δεν έχω ιδέα απο editing κ τα συναφή..

Άσε Στέλιο, πέρυσι με το μάντρωμα έκανα καμιά 20αρα τσίχλες σύνολο κ μετα τις έβλεπα μόνο στα βιντεάκια. Και μιας κ είπα βιντεάκια, κάτσε να δώσω στο λαό..
παιδιά μη με βρίζετε, ψευτοκάμερα είναι κ δεν έχω ιδέα απο editing κ τα συναφή..
Κάτι μου θυμίζει το μέρος αυτό!

Χαχαχα

Καθαρόαιμο το σκυλάκι;

Καθαρόαιμο το σκυλάκι;
Ποτέ δεν το έψαξα. Θεωρητικά ναι, χαρτιά κτλ δεν έχει φυσικά.. 9 χρονών είναι,τον έχω απο 3 μηνών κ δεν τον αλλάζω με τπτ. Είναι ο κολλητός μου. Ξέρει τι θέλω, που να μπεί να ξεπετάξει τα θηράματα προς το μέρος μου. Έχει κ τις φερμες του, ειδικά στα ορτύκια αλλά κ σε μπεκάτσα, πέρδικα κ μερικούς λαγούς.. αλλά ήταν ο πρώτος σκύλος που απέκτησα κ τον έκανα τσιχλά..!

Γυρνάνε από απογευματινό στα μέτρα σε δύο δικοί μου .Αποτέλεσμα ένα αρχιδι και ένα μύδι .Ψηλωμένα πουλιά και πιάσμενα καρτερία απο νωρίς περνούσαν αλλά είχαν πάει με αμάξι οχι με το ελικόπτερο και το 50 αρι με αποτέλεσμα να γυρίσουν άλλος με το αρχιδι και άλλος με το μύδι.
Προχτές είχα πάει κι εγώ και γύρισα με μία!!!
Και τα καλά καρτέρια τα ίδια βαράνε, άντε να κάνουν τρείς τέσσερις!!!!
Τα πουλιά πλέον έχουν λιγοστέψει πολύ και όσα περνάνε πετάνε μεσούρανα!!!

Status
Not open for further replies.
Back