Ata Arms Team

Δηλαδη θα επιλεξω οπλο με κριτηριο αν περιεχει η συσκευασια καπελο , αορτηρα και δεν ξερω τι αλλο??
Όχι.
Θα επιλέξεις ένα όπλο που σου κάνει στην τσέπη που λειτουργεί απροβλημάτιστα, που εμφανισιακά βλέπετε και που έχει και τα μικρά έξτρα του που δεν έχουν πολλά ακριβότερα.
Αν φυσικά σου αρέσει.

Αλλιώς αγοράζεις ένα άλλο απ τα τόσα που υπάρχουν και δεν έχουν ούτε θηκη αλλά έχουν χαρτόκουτα όπως έκανα κι εγώ.

Εγω συνονοματε εχω οπλα απο 5 διαφορετικες εταιριες.
Απο ολα, λιγο η πολυ ειμαι ευχαριστημενος!
Για καμμια εταιρια απο τις 5 ομως δεν προκειται να κανω τον εθελοντη διαφημιστη !
Αν ημουν στην διοικηση της Ata σε καποιους εδω θα τους εστελνα δωρο το καλυτερο οπλο της εταιριας με πληρωμενα ολα για την δωρεαν διαφημιση!
Δικαιωμα τους φυσικα...

ΥΓ Καποιος να στειλει το παρον θεμα στην Τουρκια....θα αρεσει!
Έχεις δίκιο απλά να πω ξανά ότι δεν κάνω διαφήμιση ποτε. Και δεν σου κριβο όταν το είδα πριν μου πει ότι είναι τουρκικό όλα καλά. Όταν μου το είπε ξενερωσα. Μαγκοθηκα μου ξύπνησε καπος το ελληνικό μέσα μου. Απλά λέω την γνώμη μου γιατί όπως είπα έχω χάσει πολλα λεφτά πραγματικα από αλλαγές σε όπλα. Καποιος που διαβάζει το θέμα και ίσος οικονομικά δεν μπορεί να βγει πάνω από ένα ποσο θα ήταν χαρά μου να πω την γνώμη μου όπως και εγώ όταν θέλω να παρω κάτι χαίρομαι πολυ Αν κάποιος το έχει και αφιέρωση λίγο χρόνο να μου πει την άποψη του. Μόνο για αυτό λέω την άποψη μου χωρίς να κάνω διαφήμιση η δυσφήμιση σε κάτι. Αν ειχε θέμα θα το έλεγα άμεσος για να πρωστατεψω κάποιον που ίσος έχει μαζέψει με κόπο πολυ ευρο ευρο και στέρηση για να παρει κάτι που θα έχει προβλημα..

Αυτά που είπες δεν τα έχουν μέσα όπλα των 2000 ευρώ.

Θήκη....αποστάτες....αορτηρα της ata....καπέλο ata....5 φλαζες....λάδι για να ξύλα.

Εμένα προσωπικά το λαδάκι για τα ξύλα μου φάνηκε χρήσιμο διότι σε μια πτώση του όπλου το εφάρμοσα και δε φενεται σχεδόν τίποτα από τα χτύπηματακια.

Είναι τίμια η αγορά μιας τέτοιας καραμπινας.
Στελλιο καλησπερα , εχει κανα δεκαημερο που εχω το iphone 13 pro . Μαντεψε ....

Κινα;

Ουτε φορτιση ειχε μεσα ουτε ακουστικα ... αλλα ειναι το καλυτερο τηλεφωνο της αγορας.
Αυτο που θελω να πω ειναι πως εχω αλλαξει πολλα τηλεφωνα που ειχαν ολα τα κονφορ μεσα αλλα κανενα δεν ηταν αι φουν , οταν επιασα το αι φουν στα χερια τοτε καταλαβα τι ειναι απομιμηση και ας με πονεσε που αγορασα φορτιστή 40 ευρω

Στο εφερα σαν παραδειγμα γιατι ειπες οτι καποια πραγματα δεν τα εχουν μεσα ουτε οπλα 2.000 ευρω ..

Ουτε φορτιση ειχε μεσα ουτε ακουστικα ... αλλα ειναι το καλυτερο τηλεφωνο της αγορας.
Αυτο που θελω να πω ειναι πως εχω αλλαξει πολλα τηλεφωνα που ειχαν ολα τα κονφορ μεσα αλλα κανενα δεν ηταν αι φουν , οταν επιασα το αι φουν στα χερια τοτε καταλαβα τι ειναι απομιμηση και ας με πονεσε που αγορασα φορτιστή 40 ευρω

Στο εφερα σαν παραδειγμα γιατι ειπες οτι καποια πραγματα δεν τα εχουν μεσα ουτε οπλα 2.000 ευρω ..
Μα φίλε....ή δεν καταλαβαίνετε τι λέω ή πρέπει να πούμε να τα ζωγραφίζω.

Ένα όπλο που κάνει 2000ευρώ είναι καλό και χρυσό.

Αλλά πώς ο άλλος σου κάνει τόσα δώρα στα 500 ευρώ και ο άλλος στα 2000ευρώ σε έχει γραμμένο;

Αυτό θιγω κάθε φορά.

Δε λέω ότι ο άλλος που δίνει δύο χιλιάρικα αγοράζει ίδιο όπλο με τον άλλον που δίνει πέντε κατοστάρικα.

Οι εταιρίες που έχουν τα ακριβότερα όπλα έχουν όντως καλύτερα όπλα.
Όμως βγάζουν πολύ χρήμα και μας έχουν και γραμμένους.

Είναι ή δεν είναι αληθεια;

Δηλαδή ή ατα μπορεί να βάζει καπέλο αορτηρα προεκτάσεις λινελαιο και δεν μπορεί η μπερετα;

Αλλά σου λέει εγώ είμαι μπερετα πάρτα!!!

Αυτό είναι όλο.

Δηλαδή εγώ που αγόρασα φαμπαρμ και μου το παραδίδει σε χαρτόκουτα πρέπει να είμαι οκ ενώ πλήρωσα 1400ευρώ;

Σας αρέσει αυτο;

Πόσο κανει μια πλαστική θήκη για τη φαμπαρμ;

15 ευρώ;

Ε....βαλτη ρε γαμωτο και πες μου να πληρώσω 1415ευρώ.

Αν αγόραζα τουρκική
Εκεί θα καταλήξουμε όλοι σε λίγο, σε τούρκικα εννοώ.

Προσωπικά δεν έχω κανένα πατριωτικό πρόβλημα, το πρόβλημά μου είναι 1 φουσκωμένη θαλάμη σε όπλο φίλου, απομίμηση beretta αν δεν κάνω λάθος πριν πολλά χρόνια.
Κοινώς, ... ΑΣΦΑΛΕΙΑ !!!!!!
Το δεύτερο, ΑΞΙΟΠΙΣΤΙΑ στον χρόνο.
Όταν πατάς την σκανδάλη να κάνει μπαμ !!!!

Δεν ξέρω αν τεστάρονται τα τούρκικα και πως.
Όποιος ξέρει μας ενημερώνει.

Δείτε τα χαρακτηρίστηκα που προσφερονται και η επιλογές. Και στην τελική για κάποιων που δεν δίνατε οικονομικά γιατί να πάρει baikal βαρύ και χοντροκομμένο και να μην πάρει κάτι ποιο ντελικάτο απομίμηση μπερετα.
Δεν είναι θέμα διαφήμισης που λέει ο φίλος παραπάνω , είναι μια πραγματικότητα αυτα που προσφέρει η ΑΤΑ στα δικανα δεν τα βρίσκεις πουθενά σε αυτα τα χρήματα.

Εκεί θα καταλήξουμε όλοι σε λίγο, σε τούρκικα εννοώ.

Προσωπικά δεν έχω κανένα πατριωτικό πρόβλημα, το πρόβλημά μου είναι 1 φουσκωμένη θαλάμη σε όπλο φίλου, απομίμηση beretta αν δεν κάνω λάθος πριν πολλά χρόνια.
Κοινώς, ... ΑΣΦΑΛΕΙΑ !!!!!!
Το δεύτερο, ΑΞΙΟΠΙΣΤΙΑ στον χρόνο.
Όταν πατάς την σκανδάλη να κάνει μπαμ !!!!

Δεν ξέρω αν τεστάρονται τα τούρκικα και πως.
Όποιος ξέρει μας ενημερώνει.
ανεβασα ένα γαλλικό βίντεο που λέει που και στα ποσά μπαρ τεσταροντε

Δύσκολα με βλέπω να ξαναπήγαινω αποκλειστικά σε καραμπίνα το μπετινσολακι με έχει πάει μια χαρά ξεκινώντας με 5/4 το πρωί και γυρνώντας σε 4/1 αργότερα ευχαριστήθηκα και κοντινά αλλά και πολύ μακρινά ωραία σκοτωματα σήμερα με τον επιλογέα δε αλλάζω κανη και την ώρα που σηκώνω μετά τη προπόνηση σπίτι είχα καιρό να κατέχω s/p απόλαυση και οικονομία + ότι είναι
ακούραστο όση ώρα και να το κρατάς και ατσάλινο .Εκτός θέματος αλλά η παραπάνω καραμπίνα που έδειξα είναι η ομορφότερη αδράνειας για μένα των γειτόνων και με καλά χαρακτηριστικά τσοκ κανη με δοκιμή 1500 bar τονίζουν την ποιότητα της συγκεκριμένα αν ήταν να πάρω θα πήγαινα καλκατζακος και θα την επωμιζα και θα την έπαιρνα όπως κάνει και με την ςς το 2008 μπήκα την επωμισα την έλυσα την έδεσα την πλήρωσα και έφυγα 1940€ τότε.

Μα φίλε....ή δεν καταλαβαίνετε τι λέω ή πρέπει να πούμε να τα ζωγραφίζω.

Ένα όπλο που κάνει 2000ευρώ είναι καλό και χρυσό.

Αλλά πώς ο άλλος σου κάνει τόσα δώρα στα 500 ευρώ και ο άλλος στα 2000ευρώ σε έχει γραμμένο;

Αυτό θιγω κάθε φορά.

Δε λέω ότι ο άλλος που δίνει δύο χιλιάρικα αγοράζει ίδιο όπλο με τον άλλον που δίνει πέντε κατοστάρικα.

Οι εταιρίες που έχουν τα ακριβότερα όπλα έχουν όντως καλύτερα όπλα.
Όμως βγάζουν πολύ χρήμα και μας έχουν και γραμμένους.

Είναι ή δεν είναι αληθεια;

Δηλαδή ή ατα μπορεί να βάζει καπέλο αορτηρα προεκτάσεις λινελαιο και δεν μπορεί η μπερετα;

Αλλά σου λέει εγώ είμαι μπερετα πάρτα!!!

Αυτό είναι όλο.

Δηλαδή εγώ που αγόρασα φαμπαρμ και μου το παραδίδει σε χαρτόκουτα πρέπει να είμαι οκ ενώ πλήρωσα 1400ευρώ;

Σας αρέσει αυτο;

Πόσο κανει μια πλαστική θήκη για τη φαμπαρμ;

15 ευρώ;

Ε....βαλτη ρε γαμωτο και πες μου να πληρώσω 1415ευρώ.
Οταν θα φτασει σαν μπραντ νειμ την μπερετα ελα να μου πεις αν θα βρεις το οπλο μεσα , μην αγοραζεις το κουτι μονο τιποτα.

Οταν ξεκινησαν τα χιαομι στην αγορα και ηταν 9 στην παγκοσμια καταταξη σε ολα τα κινητα απο 80 εως 10000 ευρω ειχε θηκη και τζαμι μεσα και τα κινητα ειχαν μια Α ποιότητα ... Τωρα που εμαθε η γρια στα συκα ουτε σε 400 ευρω τηλεφωνο δεν βαζουν θηκη .Απο θεματα μπαγκς και κολληματα οσο δεν παει γιατι απλα τους ενδιαφερει η παραγωγη πλεων .

Ετσι λοιπον και εδω ...Ωραια οπλα και θα αγοραζα και εγω ενα δεν εχω θεμα .

Απλα για να μαθουμε τι ειναι αυτα τα οπλα θα πρεπει να κατακλησουν την αγορα , να τα εχουν οι χρηστες πανω απο 2-3 χρονια και μετα θα μαθεις και εσυ για προβληματα που ουτε θα τα φανταζωσουν .

Τωρα στην κρητη με ηλιο ολο τον χρονο και 32 γραμμαρια φυσεκια, σωληνα που ποτιζω τα ροδακινα να εχω μαζι μπαμ θα κανει .

Δηλ μην τρελενεσαι τοσο γιατι σε βλεπω εχεις ενα Α φανατισμο ... Ευχομαι να σου βγει τελειο γιατι εδωσες χρηματα και σου κανει τα κεφια...Προς θεου δεν θελω να σου χαλασει και να στεναχωρεθεις και να σου πω εμ τουρκο ηθελες ... Απλα υπομονη αν ποτε τα παρουν αρκετοι και δουμε τα προβληματα

Οταν θα φτασει σαν μπραντ νειμ την μπερετα ελα να μου πεις αν θα βρεις το οπλο μεσα , μην αγοραζεις το κουτι μονο τιποτα.

Οταν ξεκινησαν τα χιαομι στην αγορα και ηταν 9 στην παγκοσμια καταταξη σε ολα τα κινητα απο 80 εως 10000 ευρω ειχε θηκη και τζαμι μεσα και τα κινητα ειχαν μια Α ποιότητα ... Τωρα που εμαθε η γρια στα συκα ουτε σε 400 ευρω τηλεφωνο δεν βαζουν θηκη .Απο θεματα μπαγκς και κολληματα οσο δεν παει γιατι απλα τους ενδιαφερει η παραγωγη πλεων .

Ετσι λοιπον και εδω ...Ωραια οπλα και θα αγοραζα και εγω ενα δεν εχω θεμα .

Απλα για να μαθουμε τι ειναι αυτα τα οπλα θα πρεπει να κατακλησουν την αγορα , να τα εχουν οι χρηστες πανω απο 2-3 χρονια και μετα θα μαθεις και εσυ για προβληματα που ουτε θα τα φανταζωσουν .

Τωρα στην κρητη με ηλιο ολο τον χρονο και 32 γραμμαρια φυσεκια, σωληνα που ποτιζω τα ροδακινα να εχω μαζι μπαμ θα κανει .

Δηλ μην τρελενεσαι τοσο γιατι σε βλεπω εχεις ενα Α φανατισμο ... Ευχομαι να σου βγει τελειο γιατι εδωσες χρηματα και σου κανει τα κεφια...Προς θεου δεν θελω να σου χαλασει και να στεναχωρεθεις και να σου πω εμ τουρκο ηθελες ... Απλα υπομονη αν ποτε τα παρουν αρκετοι και δουμε τα προβληματα
Τα συγκεκριμενα τα εχουν ηδη παρει

Δείτε τα χαρακτηρίστηκα που προσφερονται και η επιλογές. Και στην τελική για κάποιων που δεν δίνατε οικονομικά γιατί να πάρει baikal βαρύ και χοντροκομμένο και να μην πάρει κάτι ποιο ντελικάτο απομίμηση μπερετα.
Δεν είναι θέμα διαφήμισης που λέει ο φίλος παραπάνω , είναι μια πραγματικότητα αυτα που προσφέρει η ΑΤΑ στα δικανα δεν τα βρίσκεις πουθενά σε αυτα τα χρήματα.
Χαίρομαι που όλο και περισσότεροι άνθρωποι από εδώ αρχίζουν επιτέλους να καταλαβαίνουν τι γίνετε....με την αγορά όπλων από Τουρκία.

Έχω προσπαθήσει πολύ......Έχω κουβεντιασει πολύ έχω παρεξηγηθεί αρκετά αλλά στο τέλος έχω δώσει στον κόσμο εδω την αλήθεια.

Την αλήθεια για τους λόγους που κάποιος αγοράζει όπλο από Τουρκία.

Δηλαδή δεν υποτιμώ τα ακριβά και επώνυμα όπλα των άλλων.

Δεν συγκρίνω ανόμοια κόστη.

Κοιτάζω τα υπέρ των φθηνών τουρκικών χωρίς να λέω ότι είναι καλύτερα σαν τελικό προϊόν από τα άλλα.

Στέκομαι στο τι γίνεται με τα οικονομικά μας.
Δηλαδή δεν θα πω σε έναν άνθρωπο που βγάζει 100 χιλιάρικα το χρόνο τράβα πάρε ατα.
Όχι φίλε πάρε Μέρκελ.
Πάρε dt.
Αλλά δεν μπορώ να πέρνει ο άλλος 700ευρώ το μήνα και να μην του πω πάρε ατα.

Πάρε ατα όχι μόνο επειδή είναι φθηνό.
Πάρε επειδή λειτουργεί άψογα και επειδή σκοτώνει ακριβώς όπως και τα υπόλοιπα της σειράς.

Και φτάνουμε τώρα στο βασικό.
Αν αυτά τα όπλα δεν ήταν τουρκικά θα ήμουν μεγάλος φαν.

Τώρα τα δουλεύω λόγο φτώχειας και απλώς είδα ότι είναι καλά.

Λυπάμαι όμωςγια την οικονομική κατάσταση εδώ στην χώρα μου που δεν μου επιτρέπει να πάρω ένα όπλο των 3000ευρώ.

Διότι σίγουρα αυτο θα αγόραζα αν τα είχα.

Με λίγα λόγια εδώ δε μου φταίει ο Τούρκος.

Μου φταίνε οι κυβερνήσεις και οι ψήφοι μας.

Ο Τούρκος μου έδωσε ένα φθηνό καλό και τίμιο όπλο προσπαθώντας κι αυτός να ζήσει...Όπως κι εγώ.

Κοιτάζω τα υπέρ των φθηνών τουρκικών χωρίς να λέω ότι είναι καλύτερα σαν τελικό προϊόν από τα άλλα.
κάτσε να δεις σε λίγο καιρό ότι θα είναι όμοια η και καλύτερα :) ευελπιστώ σε λογική ακόμα και τότε τιμή και να μη καβαλήσουν το καλάμι

Back