Δείτε τα χαρακτηρίστηκα που προσφερονται και η επιλογές. Και στην τελική για κάποιων που δεν δίνατε οικονομικά γιατί να πάρει baikal βαρύ και χοντροκομμένο και να μην πάρει κάτι ποιο ντελικάτο απομίμηση μπερετα.
Δεν είναι θέμα διαφήμισης που λέει ο φίλος παραπάνω , είναι μια πραγματικότητα αυτα που προσφέρει η ΑΤΑ στα δικανα δεν τα βρίσκεις πουθενά σε αυτα τα χρήματα.
Χαίρομαι που όλο και περισσότεροι άνθρωποι από εδώ αρχίζουν επιτέλους να καταλαβαίνουν τι γίνετε....με την αγορά όπλων από Τουρκία.
Έχω προσπαθήσει πολύ......Έχω κουβεντιασει πολύ έχω παρεξηγηθεί αρκετά αλλά στο τέλος έχω δώσει στον κόσμο εδω την αλήθεια.
Την αλήθεια για τους λόγους που κάποιος αγοράζει όπλο από Τουρκία.
Δηλαδή δεν υποτιμώ τα ακριβά και επώνυμα όπλα των άλλων.
Δεν συγκρίνω ανόμοια κόστη.
Κοιτάζω τα υπέρ των φθηνών τουρκικών χωρίς να λέω ότι είναι καλύτερα σαν τελικό προϊόν από τα άλλα.
Στέκομαι στο τι γίνεται με τα οικονομικά μας.
Δηλαδή δεν θα πω σε έναν άνθρωπο που βγάζει 100 χιλιάρικα το χρόνο τράβα πάρε ατα.
Όχι φίλε πάρε Μέρκελ.
Πάρε dt.
Αλλά δεν μπορώ να πέρνει ο άλλος 700ευρώ το μήνα και να μην του πω πάρε ατα.
Πάρε ατα όχι μόνο επειδή είναι φθηνό.
Πάρε επειδή λειτουργεί άψογα και επειδή σκοτώνει ακριβώς όπως και τα υπόλοιπα της σειράς.
Και φτάνουμε τώρα στο βασικό.
Αν αυτά τα όπλα δεν ήταν τουρκικά θα ήμουν μεγάλος φαν.
Τώρα τα δουλεύω λόγο φτώχειας και απλώς είδα ότι είναι καλά.
Λυπάμαι όμωςγια την οικονομική κατάσταση εδώ στην χώρα μου που δεν μου επιτρέπει να πάρω ένα όπλο των 3000ευρώ.
Διότι σίγουρα αυτο θα αγόραζα αν τα είχα.
Με λίγα λόγια εδώ δε μου φταίει ο Τούρκος.
Μου φταίνε οι κυβερνήσεις και οι ψήφοι μας.
Ο Τούρκος μου έδωσε ένα φθηνό καλό και τίμιο όπλο προσπαθώντας κι αυτός να ζήσει...Όπως κι εγώ.