Εδω να επισημανθεί κάτι σημαντικό... Τα παραπάνω όπλα κυρίως για του Γιώργου που το ξέρω , είναι πολύ βαριά για περπατητό... Αρα ακόμα πιο δύσκολο το περπατητό κυνήγι μετα από 2-3 ώρες και κάμποσα χλμ...
Ε ναι ρε φιλαράκι, ήρθε να ρίξει δύο κουτάκια ο άνθρωπος και να φύγει, δεν είναι της υπερβολής ο Αντωνάκος...ηρθε με λιγο ελαφριες τις τσεπες του για να ειναι αερινος στο περπατημα...![]()
Το κατά δύναμην αγόρίνα. Έχασα και 5 πουλιά, τα 4 κοτσύφια και πολύ χαλάστηκα. Δεν έχω μάθει να χάνω τόσα.... ο παθολόγος πήρε πίεση πάλι;;
Ναι ρε φίλε, αφού μας ξέρεις τι κουμάσια ήμαστε...γιώργο αντί να βρίσκεσαι στην πρώτη γραμμή σήμερα επελεξες την γραμμή πυρος
Παράλειψη...! Κοντά στη Φιλιππιάδα όλα αυτά.Που έγιναν όλα αυτά συναδελφε;;στο περιπου να έχουμε μιαν εικονα![]()
Καλημέρα στους φίλους!!
Περπατητο σήμερα κ τα πουλιά αφαντα στην κυριολεξια παιδιά..Ειλικρινά απίστευτο δεν το περίμενα έτσι..Χτύπησα 3 συν 2 χαμένα στο πυκνό..
Περπάτημα πολύ και ο ιδρώτας περισσότερος..
Τα τσιχλοκοτσυφα χτυπήθηκαν με ιδιογωμοση με gm3 και εδώ θα ήθελα να ευχαριστήσω τον φίλο Ηλία (ILIAS B)που προσφέρθηκε από μόνος του να μου στειλει δυο κουτιά να τα δοκιμάσω κ όσο κ αν επεμενα δεν ήθελε
χρήματα..Το φυσίγγι ηταν ωραίο κ χωρίς λάκτισμα
Όμως η θέα Αρτεμις μου επεφύλασσε κ κάτι ακόμα..
Μπαίνοντας σε ένα αρκετά πυκνό στα δυο μετρα αριστερά ακούω πα πα πα μια βελουδοματα σηκώθηκε βαριά βαριά και με πολύ ζόρι..Ηταν απίστευτο είδα τα χρώματα της πάνω στο σηκωμα ΠΕΝΤΑΚΑΘΑΡΑ(ΗΤΑΝ ΜΑΓΕΙΑ)!!Η πρώτη τουφεκιά ανάμεσα από τα κλαδια δεν έκανε τίποτα το πουλί ανέπτυσσε ταχύτητα και βγήκε στο καθαρο όπου η αριστερή κάννη της έκοψε το δρόμο και γέμισε πούπουλα τον ουρανο..Χτυπηθηκε με armusa ισπανικό μπλε 32γρ ν8 ένα καλό φυσίγγι που δεν βρίσκω πια εδώ..
upload pictures free
Φέτος Άρι, είναι η χρονιά του περπατητού...
Μπράβο παιδιά, πολύ καλό κυνήγι!
Ναι σταθερά, όσο και να θέλει ο Πανούτσος να με κάνει να αλλάξω μάρκα, νομίζω πως δεν υπάρχει λόγοςμπραβο παιδες.γιωργο ευρωμικτες να υποθεσω?
Σε προσκαλέσαμε αλλά δεν ξέρω τι έκανες. Μήπως ήσουν εσύ στην πρώτη γραμμή ... ; .asking. .hit.Αυτά τα τσιμέντα κτπου τα ξέρω![]()
Γιώργο το tordo το 30αρι το έχεις δοκιμάσεις?Ναι σταθερά, όσο και να θέλει ο Πανούτσος να με κάνει να αλλάξω μάρκα, νομίζω πως δεν υπάρχει λόγος![]()
Δεν έχω πρόβλημα να δοκιμάσω τα πάντα αλλά είναι και θέμα χαρακτήρα, αν κάτι με καλύπτει, ποιος ο λόγος να πειραματίζομαι; Σε ευχαριστώ για την πρόταση, του Ναυπλιώτη είναι;Γιώργο το tordo το 30αρι το έχεις δοκιμάσεις?
Προσωπικά εριξα 2 κουτιά τελευταία και το ''ερωτεύτηκα''...
μου ταίριαξε πολύ καλύτερα και από το 32αρι tordo και από το euromix.