Τσίχλα-Κοτσύφι-Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Σήμερα με τον Αντωνάκο τις δουλέψαμε ... οριακά, τις τσίχλες. Κατάφερα το όριο και άλλες 16 σκάλωσε ο Αντωνάκος. Τσίχλες έχει μπόλικες, φυσίγγια και ποδάρια θέλει :)

μπράβο παιδες.γιώργο αντί να βρίσκεσαι στην πρώτη γραμμή σήμερα επελεξες την γραμμή πυρος

Σήμερα με τον Αντωνάκο τις δουλέψαμε ... οριακά, τις τσίχλες. Κατάφερα το όριο και άλλες 16 σκάλωσε ο Αντωνάκος. Τσίχλες έχει μπόλικες, φυσίγγια και ποδάρια θέλει :)

Εδω να επισημανθεί κάτι σημαντικό... Τα παραπάνω όπλα κυρίως για του Γιώργου που το ξέρω , είναι πολύ βαριά για περπατητό... Αρα ακόμα πιο δύσκολο το περπατητό κυνήγι μετα από 2-3 ώρες και κάμποσα χλμ...

ηρθε με λιγο ελαφριες τις τσεπες του για να ειναι αερινος στο περπατημα... .yelling.
Ε ναι ρε φιλαράκι, ήρθε να ρίξει δύο κουτάκια ο άνθρωπος και να φύγει, δεν είναι της υπερβολής ο Αντωνάκος... :)
.... ο παθολόγος πήρε πίεση πάλι;;
Το κατά δύναμην αγόρίνα. Έχασα και 5 πουλιά, τα 4 κοτσύφια και πολύ χαλάστηκα. Δεν έχω μάθει να χάνω τόσα :( Ήταν και σαν τρυγόνια τα άτιμα. Σηκώνεται ένα κοτσύφι στον Αντώνη και ήταν ρε φίλε σαν καλιακούδι, αφού στην αρχή κόλλησα, λέω τι διάολο είναι τούτο, το βάρεσε και έρχεται και μου το δείχνει ... κοίτα ρε μου λέει πως είναι αυτό το κοτσύφι ... .fff.
γιώργο αντί να βρίσκεσαι στην πρώτη γραμμή σήμερα επελεξες την γραμμή πυρος
Ναι ρε φίλε, αφού μας ξέρεις τι κουμάσια ήμαστε...

Δύο άτομα σήμερα, μιάμιση ώρα περπατητο και απογευματινό καρτέρι, μαζί με τα χαμένα κάναμε δυο όρια. Οριακά μας έφτασαν τα φυσίγγια που είχαμε μαζί μας...
Που έγιναν όλα αυτά συναδελφε;;στο περιπου να έχουμε μιαν εικονα;)

Καλημέρα στους φίλους!!
Περπατητο σήμερα κ τα πουλιά αφαντα στην κυριολεξια παιδιά..Ειλικρινά απίστευτο δεν το περίμενα έτσι..Χτύπησα 3 συν 2 χαμένα στο πυκνό..
Περπάτημα πολύ και ο ιδρώτας περισσότερος..
Τα τσιχλοκοτσυφα χτυπήθηκαν με ιδιογωμοση με gm3 και εδώ θα ήθελα να ευχαριστήσω τον φίλο Ηλία (ILIAS B)που προσφέρθηκε από μόνος του να μου στειλει δυο κουτιά να τα δοκιμάσω κ όσο κ αν επεμενα δεν ήθελε
χρήματα..Το φυσίγγι ηταν ωραίο κ χωρίς λάκτισμα.well done.
Όμως η θέα Αρτεμις μου επεφύλασσε κ κάτι ακόμα..
Μπαίνοντας σε ένα αρκετά πυκνό στα δυο μετρα αριστερά ακούω πα πα πα μια βελουδοματα σηκώθηκε βαριά βαριά και με πολύ ζόρι..Ηταν απίστευτο είδα τα χρώματα της πάνω στο σηκωμα ΠΕΝΤΑΚΑΘΑΡΑ(ΗΤΑΝ ΜΑΓΕΙΑ)!!Η πρώτη τουφεκιά ανάμεσα από τα κλαδια δεν έκανε τίποτα το πουλί ανέπτυσσε ταχύτητα και βγήκε στο καθαρο όπου η αριστερή κάννη της έκοψε το δρόμο και γέμισε πούπουλα τον ουρανο..Χτυπηθηκε με armusa ισπανικό μπλε 32γρ ν8 ένα καλό φυσίγγι που δεν βρίσκω πια εδώ..

upload pictures free
.congrats..congrats..congrats.
Μπράβο Τάσο!
Τη ''δίπλωσε'' την μακρομύτα ο ''μπολσεβίκος''!
Πραγματι στο περπατητό για κιχλοκότσυφα, μια μπεκάτσα είναι δώρο...

Εχθες ειχα κανα διωρο ελευθερο το μεσημερακι κ πηγα εδω κοντα σε ενα καρτερι... Πεντε πουλια τουφεκισα ολα κ ολα κ πηρα τα τεσσερα.... Γενικα ελαχιστες τουφεκιες απο τα γυρω βουνα κ ακομα πιο ελαχιστα πουλια...
Στο περπατητο κατι γινεται μαθαινω αλλα ακομα δεν εχω κανει κανενα...

Φέτος Άρι, είναι η χρονιά του περπατητού...

Μπράβο παιδιά, πολύ καλό κυνήγι!
Να μου επιτρέψετε , δίπλα στα φυσίγγια και στα ποδάρια που χρειάζονται στο περπατητό, να προσθέσω και την καλή παρέα, γιατί αν κάνεις μόνο σου περπατητό όπως εγώ, πέφτει πολύ ''κοροϊδία'' από τα πουλιά...

Μπράβο παίδες.Πολύ ωραία !
Αυτά τα τσιμέντα κτπου τα ξέρω .sarcastic.

μπραβο παιδες.γιωργο ευρωμικτες να υποθεσω?

Δύο άτομα σήμερα, μιάμιση ώρα περπατητο και απογευματινό καρτέρι, μαζί με τα χαμένα κάναμε δυο όρια. Οριακά μας έφτασαν τα φυσίγγια που είχαμε μαζί μας...
Ωραίοι!.well done.
Φχαριστηθήκατε ντουφεκίδι...
Καινούρια πουλιά από ''φρέσκο'' μπάσιμο ή παλιά πουλιά που κρατούσε η περιοχή?

Ναι σταθερά, όσο και να θέλει ο Πανούτσος να με κάνει να αλλάξω μάρκα, νομίζω πως δεν υπάρχει λόγος :)
Γιώργο το tordo το 30αρι το έχεις δοκιμάσεις?
Προσωπικά εριξα 2 κουτιά τελευταία και το ''ερωτεύτηκα''...
μου ταίριαξε πολύ καλύτερα και από το 32αρι tordo και από το euromix.

Γιώργο το tordo το 30αρι το έχεις δοκιμάσεις?
Προσωπικά εριξα 2 κουτιά τελευταία και το ''ερωτεύτηκα''...
μου ταίριαξε πολύ καλύτερα και από το 32αρι tordo και από το euromix.
Δεν έχω πρόβλημα να δοκιμάσω τα πάντα αλλά είναι και θέμα χαρακτήρα, αν κάτι με καλύπτει, ποιος ο λόγος να πειραματίζομαι; Σε ευχαριστώ για την πρόταση, του Ναυπλιώτη είναι;

Σήμερα απογευματινό, μαζεψα το κρύο της αρκούδας στημενος εκεί από τις 16:00. Μετρημένα τα πουλιά στα δάχτυλα και αυτά το σούρουπο που ο αέρας τα πήγαινε με τις μπάντες συριζα με τις ελιές, τουφεκισα 2 κιχλες και 1 κοτσύφι αλλά έφυγαν αλωβητα. Πλήρης απογοήτευση σήμερα.

Status
Not open for further replies.
Back