Τσίχλα-Κοτσύφι-Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Έχεις δίκιο φίλε μου λογικά ο άνθρωπος που τις είδε μπορεί να έχει μυωπία…Κάτι περισσότερο θα ξέρεις εσύ!
Φίλε μου μην αρπάζεσαι... διπλάσια πουλιά από το 2016-2017 δεν είχε το 2003-2004 που ήταν η καλύτερη χρονιά των τελευταίων 20 ετών!!! Τώρα σε ένα μέρος μπορεί να συμβαίνει
αλλά αυτό δεν είναι κανόνας!!!
Έχω πάει φέτος Βοιωτία, Φθιώτιδα, Αργολίδα, τέσσερις μέρες στα περάσματα ήμουν Άρτα και έχω πάει και πέντε περπατητά και απογευματινά στα Μέγαρα οπότε μία εικόνα της φετινής χρονιάς έχω κι εγώ!!!
Και λόγω του σκυλάκου μου ρίχνουμε πολύ περπάτημα!!!

το απογευματινο καρτερακι δουλεψε σημερα καλααα τα πουλια αρχησανε να αναιβενουνεεε απο τις 4,30 εως 5 και μαζεμενα 5 6 7 πουλια μαζι, εαν ειχα αλα δυο οπλα στα 50 μετρα δεξιαμου και αριστεραμου θα γηνωντανε χαμωςςςς,,παντως τοκεφιμου και της τουφεκιεσμου τις εκανααα 8 στο χερι μια χαμενη και 3 ταξιδευουνε τσουρουφλιζμενες χωρις ουρααααphoto hosting sites

Τη σήμερον ένιωσα ολίγον τι @Νικόλαος Ρεντίφης
Καρτέρι ορεινό, βγαλμένο από τα παλιά καλά χρόνια. Αρκετές τσίχλες να ξεκινούν νωρίς, από τις 16:00 περίπου, αλλά σε δυσθεώρητα ύψη. Ακόμη και στις 17:10, οπότε είναι η δύσις ηλίου, αυτές εξακολουθούσαν να πετούν πολύ ψηλά. Προφανώς καμμένες από τα ντουφέκια των προηγούμενων ημερών, καθότι τους βρήκα στρώμα κάτω (ξάδερφε μάζευε και κανέναν.yel.)
Έριξα εν κυτίον φυσίγγια, μισά περίπου Άρτεμις 32γρ νο8 και μισά κάτι τελευταία Λάμπρο πορτοκαλί νο8. Εξαιρετικά και τα δύο. Συνολικά κατερρίφθησαν 14 κιχλάκια με τα 12 να μπαίνουν στο γιλέκο. Νωρίς με το 3* και αργότερα το τελευταίο μισάωρο με το 4*, μητρικά τσοκ εκαστα.yel.. Νωρίς πέντε κιχλίδες έπεσαν από ύψη άνωθεν των 40 μέτρων με το 3* και μεγαλας προσθιοσκοπευσεις λίαν εντυπωσιακως. Θα ήθελα πολύ να προσθέσω και φωτογραφία εις την δημοσιευσιν ταύτην, αλλά φρονω πως δεν είναι σε ευπαρουσιαστη κατάσταση οι φτερωτές αγίες. Και εις άλλα με υγεία τέκνα μου καλά!! .big smile.
.RESPECT.

Για οποιον χρησιμοποιεί τα 28 του Κενταυρου, να πω οτι μου φανηκαν ιδια σε αποδοση, ισως απλά λιγο πιο "βροντερα" σε κρότο....
Στέφανε εχθές με την υγρασία πάντως στο απογευματινό δεν σκότωναν ούτε βαλσαμωμενα πουλιά. Λογικό βέβαια είχε 90% υγρασία!

Καλησπέρα μάγκες!
Τι γίνετε ολες τις αλμπίνες εχω τις βαράω?
Ρε μπάς και είναι τίποτα γριές χαχαχα
View attachment 38707
Γεια σου Μιχάλη, κοτσύφια έχω δει πάλι τσίχλα πρώτη φορά!!! (ο νους σου στις γριές βλέπω!)
... μπεκάτσα προγκιχτή δεν έχει σήμερα; :)

Status
Not open for further replies.
Back