Εχει! Πήρα 2 και πεταλωσα και αλλά δύο και το χαμένο κοτσυφι ηταν που σκαλωσε στο πεύκο. Το απόγευμα θα παω σε κοτσυφοκαρτερο. Βρέχει χιονίζει φυσάει χεστηκα , εγώ θα παω! Σφαξαμε και τα γουρούνια , ένα 65 και το άλλο 70. Λίγο ρηλαξ τωρα και φευγω......Ωραίος, έχει κατεβάσει και άλλα κοτσυφάκια; Βάρησες;
Ο Εσκομπάρ είναι?
Πες τα χρυσόστομε...Καλημέρα σε όλους!
Για να ευθυμίσουμε....(μην αρχίσετε τίποτα περίεργα σχόλια) Με Μητσοτάκη είδαμε μπασίματα.....που είχαμε να δούμε χρόνια.....αλλά είδαμε και μπασίματα μέχρι και το τέλος Νοεμβρίου!
Επίσης....Με Μητσοτάκη.....βλέπουμε πλέον αγριογούρουνα στην Λαυρεωτική!
Πότε τα είδαμε ξανά αυτά???
Καλή συνέχεια σε όλους!!
ΥΓ: Χιούμορ κάνουμε εεεε....
Και εμάς κάπου τόσο πήγαν, παραλίγο ακριβώς τα ίδια! Καλοφαγωμένα!!!!Εχει! Πήρα 2 και πεταλωσα και αλλά δύο και το χαμένο κοτσυφι ηταν που σκαλωσε στο πεύκο. Το απόγευμα θα παω σε κοτσυφοκαρτερο. Βρέχει χιονίζει φυσάει χεστηκα , εγώ θα παω! Σφαξαμε και τα γουρούνια , ένα 65 και το άλλο 70. Λίγο ρηλαξ τωρα και φευγω......
Δημαινα σημερα πολλη πολλη κοσμο λιγα τα πουλια με πολλη ζορι 2 ατομα 11 στο σακιδιο, δεν εχει ενω πριν 10 μερες ειχε αρκετα ως πολλα.καλημερα παιδια, αν πηγε κανεις αταλαντη η δημαινα για ριχτε καμια ανταποκριση...
Εχει! Πήρα 2 και πεταλωσα και αλλά δύο και το χαμένο κοτσυφι ηταν που σκαλωσε στο πεύκο. Το απόγευμα θα παω σε κοτσυφοκαρτερο. Βρέχει χιονίζει φυσάει χεστηκα , εγώ θα παω! Σφαξαμε και τα γουρούνια , ένα 65 και το άλλο 70. Λίγο ρηλαξ τωρα και φευγω......
Ο Εσκομπάρ είναι?
Περι ορεξεως....Αν το κυνήγι δεν γινόταν με πυροβόλο όπλο δεν θα είχε κανένα ενδιαφέρον για εμένα. Ούτε με τόξο θα κυνηγούσα, ούτε με ακόντιο ούτε με παγίδες.Αν δεν κάνει μπαμ δεν μου αρέσει. Θα το έριχνα στο ψάρεμα.
Οι "φυσιολάτρες"...:Ο κοινωνικος <ρατσισμος > θα μας <φυλακισει> ολους.
![]()
Το θεμα ειναι οτι πριν 20-30 + χρονια παλι λιγοι κυνηγουσαν
Έχω υπόψη μου μερικούς φανατικούς βιγκαν ηθικολογους, Ξερεις τι θα πει βιγκαν; Δεν μιλάμε για διατροφική επιλογή, μιλάμε για αίρεση για σέχτα. Ε μετά από μερικά χρόνια και τυράκι φάγανε, και αβγουλακια και παγωτακι... Αλλά στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης παραμένουν πιστοί και ακραίοι. Ψευτο ηθικό πλεονέκτημα προβάλλουν. Ακόμα και οι μη βιγκαν όμως, που τρώνε κανονικά τα ζωικά προϊόντα μας κουνάνε το δάχτυλο, για τα " καημένα τα πουλάκια" κλπ. Αλλά το μεσημέρι έχει κόκορα κοκκινιστό με μακαρόνια. Γενικά η εποχή μας χαρακτηρίζεται από την ψευτοηθικη.Περι ορεξεως....
Το κυνηγι εχει πολλες μορφες εκφρασης σε ειδη και τροπους περαν των αλλαγων που εφερε η νομοθεσια διαχρονικα.
Το θεμα ειναι οτι πριν 20-30 + χρονια παλι λιγοι κυνηγουσαν , ομως οσοι δεν το συνηθιζαν δεν ηταν πολεμιοι του κυνηγιου.
Σεβονταν το κεφι , την συνηθεια και την διαφορετικοτητα.
Σημερα στην κατηγορια αυτη ανηκουν λιγοι, και αυτο εγινε δολια και τεχνητα .
Οι πολλοι <φυσιολατρες>κλποι εμποτιστηκαν με φουμαρα, και το χειροτερο, θελουν να ΕΠΙΒΑΛΟΥΝ στους αλλους την αποψη τους.
Τι κυνηγας, πως κυνηγας, τι τρως, τι πιστευεις,πως διασκεδαζεις, ποιον αγαπας, τι ψηφιζεις,ακομα κι αν εμβολιαστηκες!
Ο κοινωνικος <ρατσισμος > θα μας <φυλακισει> ολους.
![]()
Γιώργη ,κάνει δουλειά στο κρύο η ΜΒ Χ 32 ε;Brain MR και MB32 1,70 X 33 με 616 και 2000 GT 21 στα 57, 00 πολύ ωραίο φυσίγγι με - 6 σήμερα από τα 20 μέχρι τα 40 μέτρα όλα πατσαβούρια!
Φίλε ηλεκτρικό ρεύμα!Γιώργη ,κάνει δουλειά στο κρύο η ΜΒ Χ 32 ε;
Για πες...
Ρώτησα γιατί την δοκίμασα στο νησί και μου άρεσε πολύ!Φίλε ηλεκτρικό ρεύμα!
Δεν κάνουν κιχ τα πουλιά!
Μου άρεσε πάρα πολύ στους 7 - 10 βαθμούς και ήθελα να δω στην παγωνιά τι κάνει...ε λοιπόν σήμερα στους - 6 τα ίδια εντυπωσιακά σκωτόματα!
Έτσι ακριβως, και μάλιστα καποτε είχαν αγγίξει κ τις 360.000 κυν.αδειες......Όχι, πριν 30 χρόνια οι ετήσιες κυνηγετικές άδειες στην Ελλάδα ήτανε (πάρα) πολλές, περί τις 350.000!!! Στις μέρες μας είναι περί τις 150.000...!!!
Υπάρχει σαφέστατη και δραματική μείωση των κυνηγαρέων...!!!
Αυτό μπορεί να είναι και καλό, μπορεί ωστόσο να είναι και κακό συνάμα...