Καλημέρα τα έχουμε ξανά πει αυτά , εγώ είμαι αντίθετος στο να μην μπορώ να βάλω φωτογραφία για τα θηράματα .
Δεν είναι τίποτα παραπάνω ότι θα μου μεγαλώσει το πλι επειδή βαρεσα 10 πάπιες .
Είναι θέμα ότι θέλω να μοιραστώ την επιτυχία μου με τούς συναδέλφους που κάνουνε αυτό τον τρόπο ζωής
Και στην Αμερική έχει οικολόγους , Ρουμανία , Τουρκία κτλπ αλλά θα δείς ότι τα θηράματα πάνε και έρχονται βροχή στο διαδίκτυο χωρίς κανένα θέμα. Μιλάμε για αρκούδες , ελάφια , λύκους κτλπ που εγώ θεωρώ ότι δεν θα έπρεπε καν να σκοτώνουμε τέτοια ζώα εκεί όμως επιτρέπεται.
Το θέμα είναι εμείς σαν κυνηγοί τι έχουμε κάνει για να μας σέβονται .
Όταν σου λέει η άλλη προστατεύουμε την φύση και πολεμάμε τους κυνηγούς Ε ρε φίλε κατάλαβαινεις αμέσως πως οι άνθρωποι είναι άρρωστοι και πουλάει μόνο αυτό.
Αν αγαπάς την φύση θα πρέπει τα σκουπίδια που πετάς να είναι όλα ανακυκλώσιμα , να μην έχεις αμάξι και ρυπαίνεις το περιβάλλον , να μην αγοράσεις συνθετικά ρούχα , να μην πετάς βρώμιες ( σακούλες , πλαστικά κτλπ σε υπαίθριο χώρο , παραλία κτλπ) , να τρως μόνο χόρτα και όχι τις σούβλες από το Πάσχα , να μην χρησιμοποιείτε φάρμακα στο σπίτι γιατί καταλήγουν στα ποτάμια , να τρως μόνο βιολογικά προϊόντα γιατί τα υπόλοιπα ραντίζονται και το φάρμακο πάει στην γη . Μπορώ να γράψω αρκετά ακόμα για να δείς ότι σαν μονάδα ο άνθρωπος καταστρέφει την φύση ο ίδιος με την καθημερινότητα του και μολύνει το περιβάλλον πολύ περισσότερο από ότι ένας κυνηγός.
Ας μας πει ποτέ τάισε πτηνά σε δύσκολους καιρούς ένας από αυτούς και πόσα οι κυνηγοί . Τέλος πάντων και εσείς που δεν θέλετε φωτογραφία στο ίντερνετ και εμείς έχουμε δίκαιο από κάθε σκοπιά .