gvp9000
Banned
Παιδικά λάθη....που δεν έχω αορτηρα...
Πρώτα επιλέγεις ανατομικό αορτήρα και μετά όπλο

Πάντως σε κάποια κυνήγια ούτε εγώ τον χρησιμοποιώ.
Σε κάποια άλλα δεν το κατεβάζω από τον ώμο.
Παιδικά λάθη....που δεν έχω αορτηρα...
Ε να κοψεις τοτε το κυνηγι για 2-3 χρονια και βλεπουμε για μετα...Σε πολύωρο ναι με αλλάζει τα φώτα στον πονο. Ειδικά με το δικανο που δεν έχω αορτηρα την ακούω καλα.
Να τρυπησω το κοντακι στο 828? Δεν το μπορω....Παιδικά λάθη.
Πρώτα επιλέγεις ανατομικό αορτήρα και μετά όπλο
Πάντως σε κάποια κυνήγια ούτε εγώ τον χρησιμοποιώ.
Σε κάποια άλλα δεν το κατεβάζω από τον ώμο.
Στο πόστο μου είμαι υπεύθυνος με 6 υφιστάμενους αλλά δουλευω κανονικά στην γραμμή παραγωγης. Έχω και αλλά εκτός εργοστασίου και είναι φαύλος κύκλος η κουραση. Χειρουργείο ούτε για πλακα!Να πεις στην δουλειά να σου αλλάξουν πόστο.Αλλιως δεν περνάει.Εχει μόνο κάτι ειδικές ενέσεις θεραπείας.Και μην κάνεις κανένα χειρουργείο θα χαλάσουν οι αγκώνες και το χειρότερο δεν θα πετυχαινεις τσίχλα.
Να σφάξεις τα μνχια και να μας κάνεις το τραπέζι παρέα με τον @Alex37 !!!Να τρυπησω το κοντακι στο 828? Δεν το μπορω....
Στο πόστο μου είμαι υπεύθυνος με 6 υφιστάμενους αλλά δουλευω κανονικά στην γραμμή παραγωγης. Έχω και αλλά εκτός εργοστασίου και είναι φαύλος κύκλος η κουραση. Χειρουργείο ούτε για πλακα!
Πάνε αυτα, τα τελευταία ηταν. Του χρόνου τα χαλάω γιατί δεν την παλεύω αλλο. Μόνο γρουνακια και πουλερικά θα εχω.Να σφάξεις τα μνχια και να μας κάνεις το τραπέζι παρέα με τον @Alex37 !!!
0 το πρωι! Απέναντι ο Παρνασσος είναι λευκός επιτελους!!! Λιακάδα με δόντια τωρα!Καλημερα σας...
Πιασαμε τους 8°C σημερα...
Καλημέρα σε όλους !!!!Καλημέρα στην παρέα καλό μήνα να έχουμε
Έεε αυτό είναι δικό μου.χαχαΚαλημέρα σε όλους και όλες![]()
Καλό μήνα σε όλους και όλες τότε!!Έεε αυτό είναι δικό μου.χαχα
Έχω καταθεση για το πατεντάρισμα.χαχαΚαλό μήνα σε όλους και όλες τότε!!
Ψώφο έχει, παγώσανε τα χέρια μας.0 το πρωι! Απέναντι ο Παρνασσος είναι λευκός επιτελους!!! Λιακάδα με δόντια τωρα!