Καλησπέρα στην παρέα!
ΜΠΟΥΤΣΟΥΑΝΑ ρε...Καλησπέρα απο Μποτζουάνα...![]()
......τη ΜΑΡΙΧΟΥΑΝΑ γιατί τη λενε αλλιως και ΜΑΤΖΟΥΡΑΝΑ ρε...;;;;ΜΠΟΥΤΣΟΥΑΝΑ ρε...
Δεν ξέρω εγω απο αυτά τα ξενοφερτα χορτάρια..........τη ΜΑΡΙΧΟΥΑΝΑ γιατί τη λενε αλλιως και ΜΑΤΖΟΥΡΑΝΑ ρε...;;;;
Για το βήχα καλά ειναι...στον αυξάνουν....Δεν ξέρω εγω απο αυτά τα ξενοφερτα χορτάρια....
Κάτι για τενοντιτιδα στους αγκώνες εχουμε????Για το βήχα καλά ειναι...στον αυξάνουν....![]()
Ναι αμέ.....κοβεις εσυ τους αγκώνες κι εγω τις μαλακιες κ ξενιάσαμε.....Κάτι για τενοντιτιδα στους αγκώνες εχουμε????
Ολόκληρη Εύβοια και να μην έχει "Καλλιτεχνική Γεωργια". ?Δεν ξέρω εγω απο αυτά τα ξενοφερτα χορτάρια....
Δημήτριε αν δεν σταματήσεις για κάποιο διάστημα τις εργασίες που την επιδεινώνουν είναι ζορική κατάσταση .Κάτι για τενοντιτιδα στους αγκώνες εχουμε????
Έχει αλλά χόρτο ελληνικοτατο! Πριν 2 μήνες βρήκαν ένα.... χωραφακι εδώ πιο έξω από το χωριο!Ολόκληρη Εύβοια και να μην έχει "Καλλιτεχνική Γεωργια". ?
Απο το καλοκαίρι με έχει ξεσκισει. Έκανα φυσιοθεραπεία και με άφησε λίγο αλλά με το που πέρασε λίγο διάστημα άρχισε πάλι εντονα. Χεστα Γιώργο εχω μπλεξει με τις δουλειές ασχημα.Δημήτριε αν δεν σταματήσεις για κάποιο διάστημα τις εργασίες που την επιδεινώνουν είναι ζορική κατάσταση .
Θα σε ενοχλεί και στο κυνήγι...Απο το καλοκαίρι με έχει ξεσκισει. Έκανα φυσιοθεραπεία και με άφησε λίγο αλλά με το που πέρασε λίγο διάστημα άρχισε πάλι εντονα. Χεστα Γιώργο εχω μπλεξει με τις δουλειές ασχημα.
Σε πολύωρο ναι με αλλάζει τα φώτα στον πονο. Ειδικά με το δικανο που δεν έχω αορτηρα την ακούω καλα.Θα σε ενοχλεί και στο κυνήγι...
Να πεις στην δουλειά να σου αλλάξουν πόστο.Αλλιως δεν περνάει.Εχει μόνο κάτι ειδικές ενέσεις θεραπείας.Και μην κάνεις κανένα χειρουργείο θα χαλάσουν οι αγκώνες και το χειρότερο δεν θα πετυχαινεις τσίχλα.Σε πολύωρο ναι με αλλάζει τα φώτα στον πονο. Ειδικά με το δικανο που δεν έχω αορτηρα την ακούω καλα.
Ρώτα τον φαρμακοποιό σου για τη θειική γλυκοζαμινη, το MSM και το χόνδρο καρχαρία.Κάτι για τενοντιτιδα στους αγκώνες εχουμε????