Δημήτρη να'σαι γερός και δυνατός να μας ταξιδεύεις στα φασσοκυνηγια σου. Όλες αυτές τις μέρες με τις περιγραφές σου, κάποιες απ'ευθειας από τα καρτέρια, ενιωσα σαν να είμαι εκεί γυρω.
Μπράβο.
Μπράβο.
Φτιαχνει και τσοκ τώρα???.xm..xm..xm..xm..what..what..what..what.,τσοκ by xelas
καλα ρε δε μπορουσες να περιμενεις να μας ευχηθεις τον μαρτιο ...μας γ@μ%σε$ς τωρα κ ερχεταικ αλλη κακοκαιρια τελος του μηνα....buy buy..buy buy.Δημητρη και Ακη τα ρεστα μου... Χαιρομαι με τη χαρα σας... και η αληθεια ειναι οτι σας ζηλευω με την καλη εννοια... Παντα τετοια και διπλασια...
Μπράβο Άκη, για να καταλάβω, με τα παπιά καβλαντήσατε και με τις φάσσες σοβαρευτήκατε ... ; .xm..xm..xm.
Χα χα ....ώρα να διαβάσω κι εγώ τώρα και να γελάσω....στις στραβές σου έρχονται στο μυαλό οι αφηγήσεις μου ε ;μετα απο πολλες αναζητησεις κ αφου καβλαντησαμε κ τα παπια λιγο ειπαμε να σοβαρευτουμε...
παντως διαπιστωσα οτι αμα ειναι να στα δωσει τα πουλια θα στα δωσει.....
πρωινο απ οσποντα σε ενα βουνο κ παιζουν απεναντι.....xm. κατεβα τη χαραδρα ανεβα τη χαραδρα ,ιδρωμενος , βγαλμενο μπουφαν, ακουμπαγες τα δεντρα κ βρεχοσουν ακομα πιο πολυ ,ερχεται στο μυαλο μου οι αφηγησεις του ζολω κ εκει που κοντευεεις ερχεται η πουτανα στα 10μ κ σε κοιταει κ πας να πατησεις κ εχεις ασφαλεια .asking. ..τι αλλο να πεις...με αποζημιωσε ομως μετα απο μιση ωρα με αρκετες χαμενες....
Δεν παραπονιέμαι για την ταλαιπωρία και τις πολλές ώρες που πέρασα με βροχή στα δάση και στα βουνά να τις ψάχνω.Άλλωστε αυτό το γουστάρω από πολλές πλευρές.Τις ατελείωτες αυτές ώρες της προσμονής έχεις χρόνο με καθαρό μυαλό να σκεφτείς πολλά πράγματα.Έχεις την ευκαιρία να δεις εικόνες μοναδικές.Απο τις ομίχλες που βλέπεις να ανεβαίνουν απο τις ρεματιές και τα ποτάμια και να διαγράφουν με απίστευτο τρόπο το ανάγλυφο της περιοχής ,μέχρι τα χρώματα του δάσους που αλλάζουν ανάλογα με την ώρα της ημέρας,τα σύννεφα και το παιχνίδι τους στις βουνοκορφές ,το σμαραγδί χρώμα των ποταμών ,μέχρι και τα χνάρια των αγριογούρουνων και των ζαρκαδιών.Εικόνες μοναδικές που μόνο μέσα από το κυνήγι μπορούμε και ζούμε.Ακόμη και τις μέρες με την βροχή που ήμουνα εκεί έξω ,με αδιάβροχα και γαλότσες ,με το νερό να κάνει το κεφάλι μου να πονάει ,ζούσα κάτι μοναδικό.Κάτι που κάποιοι που δεν κυνηγάνε , δεν μπορούν να το καταλάβουν.
Μακάρι να μπορώ για πολλά χρόνια ακόμη να κάνω αυτά που κάνω.Για άλλους επικίνδυνα και για άλλους τρέλλα.Οτι και να κυνηγάω είναι το ίδιο.Είτε είναι φάσσα είτε μπεκάτσα και πέρδικα όπως παλιότερα που και κει οι τρέλες δεν είχαν όρια .
Αυτό είναι για μένα το κυνήγι.
μετα απο πολλες αναζητησεις κ αφου καβλαντησαμε κ τα παπια λιγο ειπαμε να σοβαρευτουμε...
παντως διαπιστωσα οτι αμα ειναι να στα δωσει τα πουλια θα στα δωσει......
απογευματινο σε μια καλαμποκια ενα κοπαδι μπηκε στα 40+ μετρα ,φυσιγγια ειδικου τυπου..οπλα powered by psilllakis ,τσοκ by xelas, ντουμανι by me.οι πρωτες 2 σημαδευτες κ η 3 η απο το σψρο..η πρωτη δεξια στα 45+μετρα φαινεται να εφαγε κ τ οσυγκεντρωτ5ηρα...buy buy.
image uploading
πρωινο απ οσποντα σε ενα βουνο κ παιζουν απεναντι.....xm. κατεβα τη χαραδρα ανεβα τη χαραδρα ,ιδρωμενος , βγαλμενο μπουφαν, ακουμπαγες τα δεντρα κ βρεχοσουν ακομα πιο πολυ ,ερχεται στο μυαλο
μου οι αφηγησεις του ζολω κ εκει που κοντευεεις ερχεται η πουτανα στα 10μ κ σε κοιταει κ πας να πατησεις κ εχεις ασφαλεια .asking. ..τι αλλο να πεις...με αποζημιωσε ομως μετα απο μιση ωρα με αρκετες χαμενες....
image uploader.badboys..badboys.
Ωραιος ο panos
image hosting 10mb limit
Την παρασκευή είχα καμιά ώρα κενό το απόγευμα και είπαμε με το ξαδερφάκι μου να πάμε στις φάσσες μιας και ξέρουμε ένα μέρος που πάντα τέτοια εποχή κρατάει πουλιά και στο παρελθόν μας έχει δώσει ωραίες συγκινήσεις. Μόλις παρκάραμε και ξεκινήσαμε τον ποδαρόδρομο κατά τις 16:00 είδαμε καμιά 30αρια πουλιά να σηκώνονται από κάτι ελιές διπλα από ένα ποτάμι και να πέρνουν την ανηφόρα. Ο ξάδερφος μου έμεινε στο ποτάμι για να πάει πιο βαθειά και εγώ ανέβηκα στιν κορυφή του βουνού μήπως και με τις τουφεκιές μας παίξουν τα πουλιά. Στον δρόμο όπως ανέβαινα συνεχώς σήκωνα από παρακείμενες ελιές 1-3 πουλιά αλλά δεν μου έδιναν ευκαιρία για τουφεκιά. Έφτασα στην κορυφή και έπιασα ένα γνωστό ωραίο καρτέρι. ¨Εβλεπα απο μακριά μόνο πουλια μονά ή σε δυάδες να κάθονται σε διάφορα σημεία. Κατά τις 17:10 ακούω μια τουφεκιά απο τον ξάδερφο και βλέπω μια να έρχεται με 100 προς το μέρος μου, ρίχνω και την παίρνω. Με την τουφεκιά μου σηκώνονται άλλες 2 και περνάνε κοντά μου αλλά μέσα στα πέυκα. Προλαβαίνω ρίχνω ένα ντουμπλέ στη μια και την βλέπω να πέφτει αλλά δυστυχώς πέρασε ένα λόφο και δεν κατάφερα να τη βρώ. Μάλλον δεν έφαγε τις τουφεκιές γεμάτες λόγω κλαδιών. Δυστυχώς το κοπάδι δεν το είδα κάπου ξανά. Σημασία έχει ότι τα πουλάκια είναι κάπου εκεί και θα επισκεφθούμε ξανά. Φυσίγγι bp long range 34g 6,7αρια, τσοκ anaconda long range.
Ωραίος!
Υ.Γ στην φώτο έχω τραβήξει και το σκούφο που εγκαινίασα σήμερα, αφού την Κυριακή στις τσίχλες παραπονέθηκα στην μάνα που ότι τα αυτιά μου το πρωί είχαν ξυλιάσει. Αποτέλεσμα Δευτέρα πρωί μου έφτιαξε σκούφο από μαλλί, όσο πιο κοντά σε παραλλαγή μπορούσε με τα υλικά που διέθετε, αποκλειστικά για το κυνήγι. ΑΘΑΝΑΤΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΜΑΝΑ!!!