Φάσσα-Αρχείο

Status
Not open for further replies.
μετα απο πολλες αναζητησεις κ αφου καβλαντησαμε κ τα παπια λιγο ειπαμε να σοβαρευτουμε...

παντως διαπιστωσα οτι αμα ειναι να στα δωσει τα πουλια θα στα δωσει......
απογευματινο σε μια καλαμποκια ενα κοπαδι μπηκε στα 40+ μετρα ,φυσιγγια ειδικου τυπου..οπλα powered by psilllakis ,τσοκ by xelas, ντουμανι by me.οι πρωτες 2 σημαδευτες κ η 3 η απο το σψρο..η πρωτη δεξια στα 45+μετρα φαινεται να εφαγε κ τ οσυγκεντρωτ5ηρα...buy buy.

image uploading

πρωινο απ οσποντα σε ενα βουνο κ παιζουν απεναντι.....xm. κατεβα τη χαραδρα ανεβα τη χαραδρα ,ιδρωμενος , βγαλμενο μπουφαν, ακουμπαγες τα δεντρα κ βρεχοσουν ακομα πιο πολυ ,ερχεται στο μυαλο
μου οι αφηγησεις του ζολω κ εκει που κοντευεεις ερχεται η πουτανα στα 10μ κ σε κοιταει κ πας να πατησεις κ εχεις ασφαλεια .asking. ..τι αλλο να πεις...με αποζημιωσε ομως μετα απο μιση ωρα με αρκετες χαμενες....

image uploader.badboys..badboys.

Μπράβο Άκη, για να καταλάβω, με τα παπιά καβλαντήσατε και με τις φάσσες σοβαρευτήκατε ... ; .xm..xm..xm.

Δημητρη και Ακη τα ρεστα μου... Χαιρομαι με τη χαρα σας... και η αληθεια ειναι οτι σας ζηλευω με την καλη εννοια... Παντα τετοια και διπλασια...
καλα ρε δε μπορουσες να περιμενεις να μας ευχηθεις τον μαρτιο ...μας γ@μ%σε$ς τωρα κ ερχεταικ αλλη κακοκαιρια τελος του μηνα....buy buy..buy buy.

ευχαριστω αγορι για τις ευχες...smashfrak..smashfrak.

ξεχασα κ τη τελευταια μερα σαφως εξαφανισμενα παλι τα κωλοπουλα μονο μια με τα χιλια ζορια

photo hosting sites

Μπράβο Άκη, για να καταλάβω, με τα παπιά καβλαντήσατε και με τις φάσσες σοβαρευτήκατε ... ; .xm..xm..xm.

ε ναι οταν δεν ειχε φασσα κατεβαιναμε για παπι να καβλαντησουμε....very funny..very funny.

μετα απο πολλες αναζητησεις κ αφου καβλαντησαμε κ τα παπια λιγο ειπαμε να σοβαρευτουμε...

παντως διαπιστωσα οτι αμα ειναι να στα δωσει τα πουλια θα στα δωσει.....
πρωινο απ οσποντα σε ενα βουνο κ παιζουν απεναντι.....xm. κατεβα τη χαραδρα ανεβα τη χαραδρα ,ιδρωμενος , βγαλμενο μπουφαν, ακουμπαγες τα δεντρα κ βρεχοσουν ακομα πιο πολυ ,ερχεται στο μυαλο μου οι αφηγησεις του ζολω κ εκει που κοντευεεις ερχεται η πουτανα στα 10μ κ σε κοιταει κ πας να πατησεις κ εχεις ασφαλεια .asking. ..τι αλλο να πεις...με αποζημιωσε ομως μετα απο μιση ωρα με αρκετες χαμενες....
Χα χα ....ώρα να διαβάσω κι εγώ τώρα και να γελάσω....στις στραβές σου έρχονται στο μυαλό οι αφηγήσεις μου ε ;.sarcastic.'
Μπράβο Φίλε .Δώσε ρέστα .

Δεν παραπονιέμαι για την ταλαιπωρία και τις πολλές ώρες που πέρασα με βροχή στα δάση και στα βουνά να τις ψάχνω.Άλλωστε αυτό το γουστάρω από πολλές πλευρές.Τις ατελείωτες αυτές ώρες της προσμονής έχεις χρόνο με καθαρό μυαλό να σκεφτείς πολλά πράγματα.Έχεις την ευκαιρία να δεις εικόνες μοναδικές.Απο τις ομίχλες που βλέπεις να ανεβαίνουν απο τις ρεματιές και τα ποτάμια και να διαγράφουν με απίστευτο τρόπο το ανάγλυφο της περιοχής ,μέχρι τα χρώματα του δάσους που αλλάζουν ανάλογα με την ώρα της ημέρας,τα σύννεφα και το παιχνίδι τους στις βουνοκορφές ,το σμαραγδί χρώμα των ποταμών ,μέχρι και τα χνάρια των αγριογούρουνων και των ζαρκαδιών.Εικόνες μοναδικές που μόνο μέσα από το κυνήγι μπορούμε και ζούμε.Ακόμη και τις μέρες με την βροχή που ήμουνα εκεί έξω ,με αδιάβροχα και γαλότσες ,με το νερό να κάνει το κεφάλι μου να πονάει ,ζούσα κάτι μοναδικό.Κάτι που κάποιοι που δεν κυνηγάνε , δεν μπορούν να το καταλάβουν.
Μακάρι να μπορώ για πολλά χρόνια ακόμη να κάνω αυτά που κάνω.Για άλλους επικίνδυνα και για άλλους τρέλλα.Οτι και να κυνηγάω είναι το ίδιο.Είτε είναι φάσσα είτε μπεκάτσα και πέρδικα όπως παλιότερα που και κει οι τρέλες δεν είχαν όρια .
Αυτό είναι για μένα το κυνήγι.
.congrats..congrats..congrats..shake hands..shake hands..shake hands.
Μπράβο ρε φίλε!
Πέρα από τις περιγραφές και τις φώτο από τα κυνήγια που έκανες και ήταν τόσο ''αληθινά'' που πραγματικά νόμιζα ότι κυνήγησα και γώ δίπλα σου, οι τελευταίες σου ''αράδες'' δίνουν το πραγματικό νόημα των στιγμών που ζούμε όσοι είμαστε συνοδοιπόροι σ' αυτή την ''τρέλα'' που λέγεται κυνήγι.
Να είσαι γερός και δυνατός και να βιώνεις για πολλά χρόνια τα συναισθήματα που σου γεννά η ''τρέλα'' σου...

Last edited:

παντως διαπιστωσα οτι αμα ειναι να στα δωσει τα πουλια θα στα δωσει......
απογευματινο σε μια καλαμποκια ενα κοπαδι μπηκε στα 40+ μετρα ,φυσιγγια ειδικου τυπου..οπλα powered by psilllakis ,τσοκ by xelas, ντουμανι by me.οι πρωτες 2 σημαδευτες κ η 3 η απο το σψρο..η πρωτη δεξια στα 45+μετρα φαινεται να εφαγε κ τ οσυγκεντρωτ5ηρα...buy buy.

image uploading

πρωινο απ οσποντα σε ενα βουνο κ παιζουν απεναντι.....xm. κατεβα τη χαραδρα ανεβα τη χαραδρα ,ιδρωμενος , βγαλμενο μπουφαν, ακουμπαγες τα δεντρα κ βρεχοσουν ακομα πιο πολυ ,ερχεται στο μυαλο
μου οι αφηγησεις του ζολω κ εκει που κοντευεεις ερχεται η πουτανα στα 10μ κ σε κοιταει κ πας να πατησεις κ εχεις ασφαλεια .asking. ..τι αλλο να πεις...με αποζημιωσε ομως μετα απο μιση ωρα με αρκετες χαμενες....

image uploader.badboys..badboys.

Μπράβο Άκη!
Τις ''τσαλακώνει'' λίγο το benelli βλέπω και δεν βγαίνουν καλά στη φωτογράφιση .sarcastic.

image hosting 10mb limit
Την παρασκευή είχα καμιά ώρα κενό το απόγευμα και είπαμε με το ξαδερφάκι μου να πάμε στις φάσσες μιας και ξέρουμε ένα μέρος που πάντα τέτοια εποχή κρατάει πουλιά και στο παρελθόν μας έχει δώσει ωραίες συγκινήσεις. Μόλις παρκάραμε και ξεκινήσαμε τον ποδαρόδρομο κατά τις 16:00 είδαμε καμιά 30αρια πουλιά να σηκώνονται από κάτι ελιές διπλα από ένα ποτάμι και να πέρνουν την ανηφόρα. Ο ξάδερφος μου έμεινε στο ποτάμι για να πάει πιο βαθειά και εγώ ανέβηκα στιν κορυφή του βουνού μήπως και με τις τουφεκιές μας παίξουν τα πουλιά. Στον δρόμο όπως ανέβαινα συνεχώς σήκωνα από παρακείμενες ελιές 1-3 πουλιά αλλά δεν μου έδιναν ευκαιρία για τουφεκιά. Έφτασα στην κορυφή και έπιασα ένα γνωστό ωραίο καρτέρι. ¨Εβλεπα απο μακριά μόνο πουλια μονά ή σε δυάδες να κάθονται σε διάφορα σημεία. Κατά τις 17:10 ακούω μια τουφεκιά απο τον ξάδερφο και βλέπω μια να έρχεται με 100 προς το μέρος μου, ρίχνω και την παίρνω. Με την τουφεκιά μου σηκώνονται άλλες 2 και περνάνε κοντά μου αλλά μέσα στα πέυκα. Προλαβαίνω ρίχνω ένα ντουμπλέ στη μια και την βλέπω να πέφτει αλλά δυστυχώς πέρασε ένα λόφο και δεν κατάφερα να τη βρώ. Μάλλον δεν έφαγε τις τουφεκιές γεμάτες λόγω κλαδιών. Δυστυχώς το κοπάδι δεν το είδα κάπου ξανά. Σημασία έχει ότι τα πουλάκια είναι κάπου εκεί και θα επισκεφθούμε ξανά. Φυσίγγι bp long range 34g 6,7αρια, τσοκ anaconda long range.

image hosting 10mb limit
Την παρασκευή είχα καμιά ώρα κενό το απόγευμα και είπαμε με το ξαδερφάκι μου να πάμε στις φάσσες μιας και ξέρουμε ένα μέρος που πάντα τέτοια εποχή κρατάει πουλιά και στο παρελθόν μας έχει δώσει ωραίες συγκινήσεις. Μόλις παρκάραμε και ξεκινήσαμε τον ποδαρόδρομο κατά τις 16:00 είδαμε καμιά 30αρια πουλιά να σηκώνονται από κάτι ελιές διπλα από ένα ποτάμι και να πέρνουν την ανηφόρα. Ο ξάδερφος μου έμεινε στο ποτάμι για να πάει πιο βαθειά και εγώ ανέβηκα στιν κορυφή του βουνού μήπως και με τις τουφεκιές μας παίξουν τα πουλιά. Στον δρόμο όπως ανέβαινα συνεχώς σήκωνα από παρακείμενες ελιές 1-3 πουλιά αλλά δεν μου έδιναν ευκαιρία για τουφεκιά. Έφτασα στην κορυφή και έπιασα ένα γνωστό ωραίο καρτέρι. ¨Εβλεπα απο μακριά μόνο πουλια μονά ή σε δυάδες να κάθονται σε διάφορα σημεία. Κατά τις 17:10 ακούω μια τουφεκιά απο τον ξάδερφο και βλέπω μια να έρχεται με 100 προς το μέρος μου, ρίχνω και την παίρνω. Με την τουφεκιά μου σηκώνονται άλλες 2 και περνάνε κοντά μου αλλά μέσα στα πέυκα. Προλαβαίνω ρίχνω ένα ντουμπλέ στη μια και την βλέπω να πέφτει αλλά δυστυχώς πέρασε ένα λόφο και δεν κατάφερα να τη βρώ. Μάλλον δεν έφαγε τις τουφεκιές γεμάτες λόγω κλαδιών. Δυστυχώς το κοπάδι δεν το είδα κάπου ξανά. Σημασία έχει ότι τα πουλάκια είναι κάπου εκεί και θα επισκεφθούμε ξανά. Φυσίγγι bp long range 34g 6,7αρια, τσοκ anaconda long range.
Ωραιος ο panos

upload images free
Επισκέφθηκα πάλι το ίδιο μέρος σήμερα που είχα μια ωρίτσα μέχρι να σκοτεινιάσει. Στάθηκα όμως σχετικά άτυχος. Μόλις έφτασα στο καρτέρι βλέπω μια φάσσα να σηκώνεται από ένα πεύκο και να πετάει σε μεγάλη απόσταση, λέω δεν δοκιμάζω να ρίξω να δούμε τι κάνει και το anaconda long range? Αν και με τα 7αρια BP long range που είχα πρώτη σφαίρα μάλλον σκέφτηκα θα τις κουνήσω τα #%##%^%! Ρίχνώ και μεγάλη έκπληξη βλέπω το πουλί να πέφτει κεραυνοβολημένο, μέχρι να πιστέψω τι έγινε άλλες 2 περνάνε σε ιδανική πλέον απόσταση, σηκώνω το τουφέκι και διαπιστώνω....ότι δεν είχε πετάξει τον άδειο κάλυκα έξω...! Βλέπω την θαλάμη και αντικρίζω ένα κομμάτι μέταλλο να έχει ξηλωθεί εκεί που το έπιανε ο εξολκέας. Προφανώς το φυσίγγι είχε οξειδωθεί στη ζώνη και όταν πήγε ο εξολκέας να το τραβήξει αποκολλήθηκε ένα μακρόστενο κομμάτι του. Δυστυχώς πάνω στην απογοήτευση μου που δεν έριξα σε 2 βολικά πουλιά την πέταξα την σφαίρα και δεν την κράτησα να σας βάλω φώτο.
Περίμενα κανά μισάωρο και είδα από πολύ μακριά μόνο 2-3 πουλιά να παίζουν. Λίγο πριν φύγω αφήνω το όπλο μου και σηκώνομαι να κάνω... την ανάγκη μου λίγα μέτρα πιο πέρα, ξαφνικά από πάνω μου χαμός και το γνωστό βουητό των περιστεριών που πλήθαινε. Σήκωσα σιγά σιγά το κεφάλι μου και βλέπω το πεύκο από πάνω μου γεμάτο φάσσες και εγώ κρατούσα αντί το όπλο μου το πουλί... μου! Όσο στεκόμουν ακίνητος δεν με είχαν δει, μόλις έκανα κίνηση πέταξαν προς την κατεύθυνση με τα πυκνά δέντρα. Άρπαξα το όπλο μου όσο γρηγορότερα μπορούσα και έριξα μια τριάδα μέσα στα πεύκα. Ο αέρας έφερε πάνω μου μερικά πούπουλα αλλά δεν έπεσε καμιά αφού είχαν απομακρυνθεί αρκετά. Συνεπώς αντί να κάνω συνολικά 3-4+ πουλιά πήρα μόνο ένα.

Υ.Γ στην φώτο έχω τραβήξει και το σκούφο που εγκαινίασα σήμερα, αφού την Κυριακή στις τσίχλες παραπονέθηκα στην μάνα που ότι τα αυτιά μου το πρωί είχαν ξυλιάσει. Αποτέλεσμα Δευτέρα πρωί μου έφτιαξε σκούφο από μαλλί, όσο πιο κοντά σε παραλλαγή μπορούσε με τα υλικά που διέθετε, αποκλειστικά για το κυνήγι. ΑΘΑΝΑΤΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΜΑΝΑ!!!

Υ.Γ στην φώτο έχω τραβήξει και το σκούφο που εγκαινίασα σήμερα, αφού την Κυριακή στις τσίχλες παραπονέθηκα στην μάνα που ότι τα αυτιά μου το πρωί είχαν ξυλιάσει. Αποτέλεσμα Δευτέρα πρωί μου έφτιαξε σκούφο από μαλλί, όσο πιο κοντά σε παραλλαγή μπορούσε με τα υλικά που διέθετε, αποκλειστικά για το κυνήγι. ΑΘΑΝΑΤΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΜΑΝΑ!!!
.congrats..well done.

Μπράβο σας,ωραία κυνήγια!
Πολύ σένιο το σκουφάκι Πάνο!
Οταν ζούσε η γιαγιά μου,κάτι τέτοια σκουφάκια πήγαιναν κ ερχόντουσαν για όλα εγγόνια!
Μπράβο...

Status
Not open for further replies.
Back