Τσίχλα-Κοτσύφι-Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Έτσι ακριβώς, όποιος δεν το ζήσει δεν το πιστεύει.
Δυστυχώς αυτή η παρατήρηση είναι πλέον αποδεδειγμένη εδώ και τέσσερις σεζόν που χρησιμοποιώ ισπανικές μονοβασικες CSB.
Στην υγρασία δεν......
Σαν να ρίχνεις άλλο φυσίγγι πραγματικά.
Εγώ Μπιλ με τα csb1 32γρ ν9 κ ν8 του ρουμελιώτη δεν είχα θέμα στην υγρασια, και εδώ η υγρασία κυμαίνεται σε υψηλά επίπεδα(βαρυ χειμώνα δεν έχουμε)....
Για να λεω όμως κ την αλήθεια δεν ετυχε να το ρίξω με τσοκ πιο ανοιχτό από 3*.....
Είναι κ συγκεντρωτικό φυσιγγι κ η που θα δεις την τσίχλα να φευγει αλώβητη η που θα δεις να την χτυπάει ρευμα υψηλής τάσης....

Last edited:
Εγώ Μπιλ με τα csb1 32γρ ν9 κ ν8 του ρουμελιώτη δεν είχα θέμα στην υγρασια, και εδώ η υγρασία κυμαίνεται σε υψηλά επίπεδα(βαρυ χειμώνα δεν έχουμε)....
Για να λεω όμως κ την αλήθεια δεν ετυχε να το ρίξω με με τσοκ πιο ανοιχτό από 3*.....
Είναι κ συγκεντρωτικό φυσιγγι κ η που θα δεις την τσίχλα να φευγει αλώβητη η που θα δεις να την χτυπάει ρευμα υψηλής τάσης....
4* εγώ 30γρ νο9 και λίγα Δουβρης 32γρ νο9.
Επόμενη φορά θα έχω και οχταρια πάντως. Με Gm3 ;)

Για να λεω όμως κ την αλήθεια δεν ετυχε να το ρίξω με τσοκ πιο ανοιχτό από 3*.....
Είναι και πολύ γρήγορα και με τα υψηλά ποσοστά υγρασίας το πεθαίνει το φυσίγγι...

Καλησπέρα τσιχλοβαρεμενοι! Πρωί πρωί λοιπόν σε καθαρό σημείο στοχεύοντας τις μαύρες που δεν περασαν ποτε!!!! 3 βγήκαν και πηρα την μια! Είχε 3 βαθμους και πολύ υγρασία ενώ στα καναλωματα είδα και την πρώτη παχνη! Στην συνέχεια πήγα σε ένα σημείο που το καρτερωνω απο 18 χρόνων και δεν με έχει αφήσει ατουφεκιστο σχεδόν ποτε. Ένα τεράστιο πεύκο με 2-3 συστάδες αγριλιδια γύρω του που τραβάει τα πουλιά σαν μαγνητης. Τα τράβηξε και σημερα!!! Πήρα 10 στο χερι μέχρι τις 9:30 , έχασα 1 και αστοχησα σε 5-6 πουλιά που κρατούσαν μια ταμπέλα που έγραφε "θελω να αυτοκτονησω"!!! Απο περαστικά είδα 2 κοπαδακια απο 4-5 κοτσύφια μονο. Μετα ειχε τρυγο και αύριο έχει ξύπνημα στις 4 και μεταφορά μελισσιών. Κατά τις 7 θα έχω τελειώσει και θα πάω ελατα!
20211113_094756.jpg
20211113_112455.jpg

Το ίδιο και εγω με αυτά τα φυσίγγια. Απλά όταν ζοριζει ο καιρός βάζω 8αρια και πιο σφικτό τσοκ.

Είναι και πολύ γρήγορα και με τα υψηλά ποσοστά υγρασίας το πεθαίνει το φυσίγγι...
Ειλικρινά δεν ξέρω τι ακριβώς συμβαίνει Χρήστο κ τι και πως... Παρότι έχω διαβάσει διάφορες απόψεις..
Στέκομαι μόνο στο ότι βλέπω.......
Και τα παραπανω που ειπα αφορουν την mossberg, στο δικαννο δεν τα βαζω γιατι με κουράζουν,έχουν την σπιρταδα τους...

Lambro super tordo με sipe και νο.9
Το έχεις ρίξει Λαμπη? Ήρθε Κυπρο?

Ίδιο με το NSI sipe είναι το οποίο ρίχνουν τα παιδιά που πάμε μαζί .
Σε νο.9 είναι θάνατος
Lambro δουλεύουν αρκετοί εδώ ,ειδικά το direct
Εγώ που το έριξα με στεγνό βοριά ήταν μάπα. Νεκρο πουλι δεν επεσε στο χωμα ουτε ενα κυριολεκτικα Αν το ρίξω το πρωι που είναι τα πάντα μούσκεμα θα αποδώσει διαφορετικα?

Εγώ που το έριξα με στεγνό βοριά ήταν μάπα. Νεκρο πουλι δεν επεσε στο χωμα ουτε ενα κυριολεκτικα Αν το ρίξω το πρωι που είναι τα πάντα μούσκεμα θα αποδώσει διαφορετικα?
.sarcastic..sarcastic.δεν ήξερες Μήτσο δεν ρώταγες .
Μόνο σε βοριά ΔΕΝ το ρίχνουμε .Ρίχτο άφοβα και γράψε εντυπώσεις .Θα νομίζεις ότι είναι άλλο φυσίγγι
Υ.Γ Καί χωρίς υγρασία , καλό καιρό με νηνεμία ρίχτο άφοβα .

2 φυσίγγια είχα ρίξει στα έλατα με νοτιά και ομίχλη.Την ξέρανε την τσίχλα σε μακρινή απόσταση μέσα από μία καστανιά.

Καλησπερα παιδες! Οι πρωτες της χρονιας.....εαν ειχα full ισως να εριχνα καμια 5αρα τουφεκιες ακομα.......το κακο ειναι οτι ενω εψαχνα την μια τσιχλα κατω απο τον δρομο......ακουσα ενα αυτοκινητο με 3 ατομα να σταματαει στο δικο μου.....την ψιλιαστηκα την δουλεια και ετρεξα γρηγορα προς τα εκει....μολις με ειδαν γκαζωσαν και εφυγαν γρηγορα.....δεν συγκρατησα πινακιδες δυστυχως.........

Attachments

• 20211113_173932.jpg
    20211113_173932.jpg
    480,6 KB · Προβολές: 66
Καλησπερα παιδες! Οι πρωτες της χρονιας.....εαν ειχα full ισως να εριχνα καμια 5αρα τουφεκιες ακομα.......το κακο ειναι οτι ενω εψαχνα την μια τσιχλα κατω απο τον δρομο......ακουσα ενα αυτοκινητο με 3 ατομα να σταματαει στο δικο μου.....την ψιλιαστηκα την δουλεια και ετρεξα γρηγορα προς τα εκει....μολις με ειδαν γκαζωσαν και εφυγαν γρηγορα.....δεν συγκρατησα πινακιδες δυστυχως.........
Που έγινε αυτό?

Έτσι ακριβώς, όποιος δεν το ζήσει δεν το πιστεύει.
Δυστυχώς αυτή η παρατήρηση είναι πλέον αποδεδειγμένη εδώ και τέσσερις σεζόν που χρησιμοποιώ ισπανικές μονοβασικες CSB.
Στην υγρασία δεν......
Σαν να ρίχνεις άλλο φυσίγγι πραγματικά.
Να παρεις του ρουμελιοτη το 33γρ με α1 τα παει πολυ καλα στην υγρασια

.sarcastic..sarcastic.δεν ήξερες Μήτσο δεν ρώταγες .
Μόνο σε βοριά ΔΕΝ το ρίχνουμε .Ρίχτο άφοβα και γράψε εντυπώσεις .Θα νομίζεις ότι είναι άλλο φυσίγγι
Υ.Γ Καί χωρίς υγρασία , καλό καιρό με νηνεμία ρίχτο άφοβα .
Οκ, έχω δύο κουτάκια ακόμη! Θα σε ακούσω και θα τα μπουμπουνισω με τίποτα νοτιαδουρες.

Status
Not open for further replies.
Back