Μπράβο ρε Σπύρο δεν έχω λογια..respect.respect.respect.
Έδωσες ρεσιτάλ κ εσύ κ η κομψή γαλλιδουλα..

Έδωσες ρεσιτάλ κ εσύ κ η κομψή γαλλιδουλα..

Φιλαρακι τοσα χρονια μας εχεις πρηξει με το παρτε φυσιγγια..εφτασε η ωρα να τα κουβαλησεις με το αυτοκινητο σουΕχω ρίξει απίστευτο γέλιο με τους μουρλούς
"Ρε μάγκες μην περιμένετε πολλά , η χρονιά δεν είναι καλή , ανεβαίνουμε για την βόλτα και ότι βρέξει ας κατεβάσει"
Φυσικά με έγραψαν κανονικά , πρέπει να έχουν πάρει πάνω από 3.500 φυσίγγια.asking..asking.
Θα πεις τον δεσποτη παναγιωτηΦιλαρακι τοσα χρονια μας εχεις πρηξει με το παρτε φυσιγγια..εφτασε η ωρα να τα κουβαλησεις με το αυτοκινητο σου![]()
δωσεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε κι εμας μπάρμπαααααααααααααααααΘα πεις τον δεσποτη παναγιωτη
Παναγιωτηηηηηηηηηδωσεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε κι εμας μπάρμπααααααααααααααααα
Εγώ πάντως έχω πάρει 5600...θα βάλω φωτιά στον ουρανό λέμε!Εχω ρίξει απίστευτο γέλιο με τους μουρλούς
"Ρε μάγκες μην περιμένετε πολλά , η χρονιά δεν είναι καλή , ανεβαίνουμε για την βόλτα και ότι βρέξει ας κατεβάσει"
Φυσικά με έγραψαν κανονικά , πρέπει να έχουν πάρει πάνω από 3.500 φυσίγγια.asking..asking.
Ολα εδώ πλερώνονται εμπορε του φύστιξ...Εχω ρίξει απίστευτο γέλιο με τους μουρλούς
Ολα εδώ πλερώνονται εμπορε του φύστιξ...
ΑΝ δεν βαρέκουνε 45 τσυφιακό έκαστος θα πλερώσεις διόδια , γκάζια και το φαι του Μάκη...
Εχω ρίξει απίστευτο γέλιο με τους μουρλούς
Καλησπερα τη σημαινει αυτο;Στον 'τιρο'συγχωρεστε με αλλα δεν καταλαβαινω τη ενοειται με αυτο.τίρο
με το τελευταιο τον εσκισεςΟλα εδώ πλερώνονται εμπορε του φύστιξ...
ΑΝ δεν βαρέκουνε 45 τσυφιακό έκαστος θα πλερώσεις διόδια , γκάζια και το φαι του Μάκη...
Τίρος είναι η απόσταση στην οποία καταβάλετε το θήραμα σχεδόν με απόλυτη βεβαιότητα αν το πετύχεις! Όταν βαράς στα 45 μέτρα για παράδειγμα που είναι μακρυνή απόσταση λέμε ότι του έριξα ξώτιρα...Καλησπερα τη σημαινει αυτο;Στον 'τιρο'συγχωρεστε με αλλα δεν καταλαβαινω τη ενοειται με αυτο.
Τίρος είναι η απόσταση στην οποία καταβάλετε το θήραμα σχεδόν με απόλυτη βεβαιότητα αν το πετύχεις! Όταν βαράς στα 45 μέτρα για παράδειγμα που είναι μακρυνή απόσταση λέμε ότι του έριξα ξώτιρα...![]()
Θα την βρουμε την ακρη συνκυνηγε21 κουτιά χ 25 φυσίγγια + κάτι σκόρπια......,
7άρια, 8άρια, 9άρια , διασποράς και άλλα mixed grill .....
Σάντουιτς, νερά, ουίσκια, φυστίκια, καφέδες και.....45 λίτρα υγραέριο !
Αν δε βρούμε πουλιά το ΠΣΚ, θα ρίξουμε φυτίνες στη λίμνη .ha ha ha.
Εγώ τιρο ξέρω ότι λέμε το καρτερατο κυνήγι. Σε αντίθεση με το περπατητό κυνήγι.Τίρος είναι η απόσταση στην οποία καταβάλετε το θήραμα σχεδόν με απόλυτη βεβαιότητα αν το πετύχεις! Όταν βαράς στα 45 μέτρα για παράδειγμα που είναι μακρυνή απόσταση λέμε ότι του έριξα ξώτιρα...![]()