Τσίχλα-Κοτσύφι-Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Ωραιος Σπυρο, παντα τετοια...
Δεν εχω κανει ποτε ενα καλο κυνηγι σε κοτσιφια αν κ θα το ηθελα πολυ... Οι περιοχες της δυτικης Ελλαδος αλλωστε φημιζονται γι αυτο το κυνηγι...

Εχω ρίξει απίστευτο γέλιο με τους μουρλούς.sarcastic..sarcastic.

"Ρε μάγκες μην περιμένετε πολλά , η χρονιά δεν είναι καλή , ανεβαίνουμε για την βόλτα και ότι βρέξει ας κατεβάσει"

Φυσικά με έγραψαν κανονικά , πρέπει να έχουν πάρει πάνω από 3.500 φυσίγγια.asking..asking.

"Ρε μάγκες μην περιμένετε πολλά , η χρονιά δεν είναι καλή , ανεβαίνουμε για την βόλτα και ότι βρέξει ας κατεβάσει"

Φυσικά με έγραψαν κανονικά , πρέπει να έχουν πάρει πάνω από 3.500 φυσίγγια.asking..asking.
Φιλαρακι τοσα χρονια μας εχεις πρηξει με το παρτε φυσιγγια..εφτασε η ωρα να τα κουβαλησεις με το αυτοκινητο σου.sarcastic.

Εγώ πάντως έχω πάρει 5600...θα βάλω φωτιά στον ουρανό λέμε!

Ολα εδώ πλερώνονται εμπορε του φύστιξ...
ΑΝ δεν βαρέκουνε 45 τσυφιακό έκαστος θα πλερώσεις διόδια , γκάζια και το φαι του Μάκη...

Περιμένουμε φωτογραφίες. :)

Καλησπερα τη σημαινει αυτο;Στον 'τιρο'συγχωρεστε με αλλα δεν καταλαβαινω τη ενοειται με αυτο.
Τίρος είναι η απόσταση στην οποία καταβάλετε το θήραμα σχεδόν με απόλυτη βεβαιότητα αν το πετύχεις! Όταν βαράς στα 45 μέτρα για παράδειγμα που είναι μακρυνή απόσταση λέμε ότι του έριξα ξώτιρα...:)

Τίρος είναι η απόσταση στην οποία καταβάλετε το θήραμα σχεδόν με απόλυτη βεβαιότητα αν το πετύχεις! Όταν βαράς στα 45 μέτρα για παράδειγμα που είναι μακρυνή απόσταση λέμε ότι του έριξα ξώτιρα...:)

Και εγω δεν το ηξερα...

21 κουτιά χ 25 φυσίγγια + κάτι σκόρπια......,
7άρια, 8άρια, 9άρια , διασποράς και άλλα mixed grill .....
Σάντουιτς, νερά, ουίσκια, φυστίκια, καφέδες και.....45 λίτρα υγραέριο !
Αν δε βρούμε πουλιά το ΠΣΚ, θα ρίξουμε φυτίνες στη λίμνη .ha ha ha.

21 κουτιά χ 25 φυσίγγια + κάτι σκόρπια......,
7άρια, 8άρια, 9άρια , διασποράς και άλλα mixed grill .....
Σάντουιτς, νερά, ουίσκια, φυστίκια, καφέδες και.....45 λίτρα υγραέριο !
Αν δε βρούμε πουλιά το ΠΣΚ, θα ρίξουμε φυτίνες στη λίμνη .ha ha ha.
Θα την βρουμε την ακρη συνκυνηγε

Εγώ τιρο ξέρω ότι λέμε το καρτερατο κυνήγι. Σε αντίθεση με το περπατητό κυνήγι.

Status
Not open for further replies.
Back