Αγριοπερίστερα

Ωραιος!! Tα έχεις σαπίσει...
Πρέπει να έχει η περιοχη σου αγριοπεριστερα καργα...
Βαλε rio κ μην φοβάσαι τιποτα..........
Έτσι είναι έχει πάρα πολλά στα γκρεμια... Μέχρι να έρθουν οι τσίχλες ασχολούμαι με αυτά... Rio και ρουμελιωτης for ever

Πολυ δυνατός ο αέρας και δυσκολεψε την ολη επιχείρηση αφου δεν μπορουσα να φτάσω εκει που ηθελα.
Τελικα στο παραπέντε έφυγα με δυο στο χέρι, ένα εκει που δεν υπήρχε περίπτωση να ρισκάρω να το μαζεψω , ειδικά με τον αέρα που είχε και ενα κλαμπάνισμα.
Το ενα ειναι φετινό και ειναι η πρώτη φορά που βαράω τοσο νεαρό πουλί.

Πολυ δυνατός ο αέρας και δυσκολεψε την ολη επιχείρηση αφου δεν μπορουσα να φτάσω εκει που ηθελα.
Τελικα στο παραπέντε έφυγα με δυο στο χέρι, ένα εκει που δεν υπήρχε περίπτωση να ρισκάρω να το μαζεψω , ειδικά με τον αέρα που είχε και ενα κλαμπάνισμα.
Το ενα ειναι φετινό και ειναι η πρώτη φορά που βαράω τοσο νεαρό πουλί.

Τι τσοκ και τι φυσίγγια φίλε? Μπράβο ωραίο κυνήγι!

Το πρωι ξυπνησα 5:45 και αφου δεν εβρεχε πηγα για λαγο με τον αδερφο μου αλλα δεν μου εγινε το χατηρι γιατι επιασε βροχη απο 6:35 και δεν σταματαγε με τιποτα.

Το μεσημερι στις 1 βγηκα βολτα στον καμπο για τα αγριοπεριστερα που ξερω και εριξα μερικες τουφεκιες, νο6 εριχνα διαφορα που ειχα, πηρα 5 στο χερι και 3 χαμενα γιατι λογω αποστασης επεσαν μακρια και δεν μπορεσα να τα βρω.
Ωραια ηταν γιατι περνουσαν στους κοφτες και τις περισσοτερες φορες μακρια, πιστευω να παω παλι αυριο μιας και σημερα εκοψα πιο πολυ κινηση να δω που πανε.

Το 5ο απουσιαζει απο τη φωτο γιατι με βασανισε να το βρω, εγινα μουσκεμα στον ιδρωτα και εφυγα μην αρπαξω κανενα κρυωμα.
20211009_141240.jpg

Μόλις γύρισα από ένα φανταστικό κυνήγι αγριοπεριστερου που άρχισε 12 η ώρα.
Με πάρα πολύ αέρα και βροχή στα 1509μέτρα υψόμετρο.20211012_155554.jpg20211012_135818.jpg20211012_134434.jpg
Ευτυχώς μπήκα σε μια σπηλιά και γλύτωσα από το μουλιασμα.
Αυτή η φωτο είναι από το πρώτο.
Μετά δεν είχα χρόνο για φωτο διότι άρχισε το παιχνίδι.
Τελικά έριξα έξι και τα βρήκα όλα σεκος.

20211012_160907.jpg

Μπραβο Στελιο, ριχνεις περπατημα ομως του θανατα, χαμπαρι δεν παιρνεις!
Να είσαι καλά!!!

Φέτος έχω περπατήσει πιο λίγο από κάθε άλλη σεζόν από το 2008 που βγάζω άδεια.

Λόγω δουλειάς δεν έχω ρεπό τ.σ.κ. που μπορώ να κυνηγήσω πέρδικα.
Κι έτσι έχει μειωθεί δραματικά το περπάτημα στο βουνό για εμένα.

Επίσης δύο τρεις Τετάρτες που είχα ρεπό είχα έναν τραυματισμό ο οποίος με τη σειρά του με πήγε πίσω.

Εν τω μεταξύ δεν καθαρίζω ποτέ κυνήγι.
Α!!! Ρε μάνα Α!!! Ρε μάνα!!!

Εκείνη την πληρώνει....
View attachment 33959
Ένας από τους λόγους που καθαρίζω τα θηρευμενα.... είναι για να βλέπω την απόδοση των φυσιγγίων που χρησιμοποιώ και το πόσο σωστά ήμουν πάνω στο στόχο...

Back