Τι τιμη ειχε Γιαννη?View attachment 33683 Καλημέρα σας. Έγινε η αγορά αυτού του τζάκετ. Οικονομικό και πολύ ποιοτικό δείχνει.. Τώρα βρίσκομαι στην αναζήτηση ενός ακόμα τζάκετ με μεγάλη αδιάβροχοποιηση αλλά για περπατητο να μην ιδρώνω και φυσικά να μην κοστίζει όσο μια περιουσία και κάποιο παντελόνι επίσης που να απωθεί τον ιδρώτα θα θελα να μου προτείνετε.
39 ευρώ φίλε μου. Για καρτέρι αυτή την εποχή είναι λουκούμι αν και απ ότι βλέπω είναι αρκετά ζεστό και θα ναι οκ ακόμα και με βαθμούς κοντά στο 0Τι τιμη ειχε Γιαννη?
Καλοφόρετο!View attachment 33683 Καλημέρα σας. Έγινε η αγορά αυτού του τζάκετ. Οικονομικό και πολύ ποιοτικό δείχνει.. Τώρα βρίσκομαι στην αναζήτηση ενός ακόμα τζάκετ με μεγάλη αδιάβροχοποιηση αλλά για περπατητο να μην ιδρώνω και φυσικά να μην κοστίζει όσο μια περιουσία και κάποιο παντελόνι επίσης που να απωθεί τον ιδρώτα θα θελα να μου προτείνετε.
Ευχαριστώ να είσαι καλά.Καλοφόρετο!
Καλοφορετο, να το χαρείς!View attachment 33683 Καλημέρα σας. Έγινε η αγορά αυτού του τζάκετ. Οικονομικό και πολύ ποιοτικό δείχνει.. Τώρα βρίσκομαι στην αναζήτηση ενός ακόμα τζάκετ με μεγάλη αδιάβροχοποιηση αλλά για περπατητο να μην ιδρώνω και φυσικά να μην κοστίζει όσο μια περιουσία και κάποιο παντελόνι επίσης που να απωθεί τον ιδρώτα θα θελα να μου προτείνετε.
Καλοφορετο Γιαννη.....ειναι και αδιαβροχο?39 ευρώ φίλε μου. Για καρτέρι αυτή την εποχή είναι λουκούμι αν και απ ότι βλέπω είναι αρκετά ζεστό και θα ναι οκ ακόμα και με βαθμούς κοντά στο 0
Ναι είναι.. Τουλάχιστον έτσι δείχνει κ έτσι λέει, θα το δω σήμερα που βρέχει αχχαΚαλοφορετο Γιαννη.....ειναι και αδιαβροχο?
Ναι αδερφέ το πήρα από χθες δεν είμαι σπίτι τώρα να σου στείλω φώτο.. Κρατάει πολύ κρύο έχει επένδυση φλις πολύ ζεστό και άνετο στις κινήσεις με το όπλο και το εξωτερικό υλικό του κανβας πολύ σκληρό.. Είχα ενα αετός των 120 ευρώ και αυτό εδώ είναι έτη φωτός μπροστά και ας κάνει μόλις 40Καλοφορετο, να το χαρείς!
Το πηρες στα χέρια σου; κοιτάζω και γω για μπουφάν, αλλά να κρατάει και κρυο!
Dearhunterκαμία καλή πρόταση για θερμοεσορουχα για καρτερι ευχαριστώ πολύ
Και βέβαια είναι ακριβό γιατί είναι κομμάτι από στολή αστροναύτη.https://banded.com/product/base-layer-top/
Κάτι τέτοιο πιστεύω είναι το ιδανικό αλλά και ακριβό ....
Σε καρτέρι είναι άχρηστο φίλε μου το ισοθερμικό δουλεύει όσο κινείσαι....Έχω δοκιμάσει πολλά ισοθερμικά..... συνήθως μόνο για επάνω.....το πιο ζεστό απ'όλα.... under armour....με λίγο γιακαδακι. Το είχα πάρει 47 ευρώ πριν 6 χρόνια....
..View attachment 33734
γεια ποιο λες φίλε μουΤο συγκεκριμένο δουλεύει και όταν είσαι στατικός.... έχει και άλλα η ίδια εταιρεία στη μισή τιμή.... άκου με και δε θα χάσεις