Εδώ τον σταχτοτσικνιά τον λένε "μπαρμπαγιώργο". Απο μικρό παιδί θυμάμαι τους παλιούς κυνηγούς, τον λέγανε έτσι. Πολλοί τους τρώγανε κιόλας, στιφάδο. Δεν ξέρω από που βγήκε το όνομα.Σταχτοτσικνιας.
Μιλάω για Αιτωλοακαρνανία.
Εδώ τον σταχτοτσικνιά τον λένε "μπαρμπαγιώργο". Απο μικρό παιδί θυμάμαι τους παλιούς κυνηγούς, τον λέγανε έτσι. Πολλοί τους τρώγανε κιόλας, στιφάδο. Δεν ξέρω από που βγήκε το όνομα.Σταχτοτσικνιας.
Τρυγονοσύρτες λένε τους νυχτοκόρακες. Είναι πολύ πιο μικρά.Αυτά λένε τρυγονοσουρτες??? Ηταν καμία δεκαριά και εκοβαν βολτες και μάλιστα ηταν στα παπαρια τους με τις τουφεκιες. Πρεπει να την έχουν πέσει στα βατράχια και στα νεροφιδα του ποταμού.
Ακριβώς ...Τρυγονοσύρτες λένε τους νυχτοκόρακες. Είναι πολύ πιο μικρά.
Καλή έναρξη φίλε!!!!Μην στεναχωριεσαι
Την κυριακη θα χω κ γω τα ιδια![]()
![]()
Roundup έχει πεσει??Round 2...
Από δεξιά θα σου έρθουν,πάνω από τα πεύκα...το αισθάνομαι...Καλησπέρα! Round 2....απογευματινό!View attachment 31113
Σε έχει κάνει ο κοτσιδας τσακάλι...Από δεξιά θα σου έρθουν,πάνω από τα πεύκα...το αισθάνομαι...![]()
![]()
Άστο να βρέξει... Το χρειάζεται παρα πολυ ο τόπος...... Φτάνει να μην έχουμε έντονα καιρικά φαινόμενα γιατί αυτή η πολυ ζέστη σε συνδυασμό με την ανομβρία φοβάμαι μήπως ξεσπάσει......Και εδώ βροχή με το τουλούμι... Άκυρο το απογευματινό.... Ρίχνει ήδη 2 ώρες και συνεχίζει με πολύ όρεξη! ... Γεμισαν οι αυλακιες νερό...
View attachment 31114
Όντως από εκεί σκάνε και τραβάνε προς τα κυπαρίσσιαΑπό δεξιά θα σου έρθουν,πάνω από τα πεύκα...το αισθάνομαι...![]()
![]()
Δύο έχω δει μακριά και μια κουρούνα που μας άφησε χρόνους. ...Roundup έχει πεσει??
Δεν βλέπω να διαβενει τίποτα στον ορίζοντα...![]()
Να τον ακους τον μικροΜε ξύπνησε 16:30 ο μικρός να πάμε απογευματινό. Τί να κάνουμε ρε του λέω αφού δεν έχει πουλιά. Όχι σήκω πάμε, μου το υποσχέθηκες κλπ κλπ μου τα έκανε τσουρέκια.
Τελικά είχε δίκιο....
View attachment 31117