Τρυγόνι - Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Εγώ πάλι έχω μπανίσει ένα ζευγαράκι...μένει να βρω που συχνάζουν τα παιδάκια τους....κ ΑΝ θα συνεχίσουν να περιφέρονται ως την έναρξη σε εκείνο το σημείο.
Σχολασε
Και Πιες μια παγωμενη
Αρχιζω να ανυσηχω .big smile.

Εγώ πάλι έχω μπανίσει ένα ζευγαράκι...μένει να βρω που συχνάζουν τα παιδάκια τους....κ ΑΝ θα συνεχίσουν να περιφέρονται ως την έναρξη σε εκείνο το σημείο.
Ρε αθεοφοβε θα ξεκληρίσεις ολόκληρη την οικογένεια; .yel.
Ελπίζω να μείνουν Κώστα και να φέρουν και άλλα παρέα μέχρι την έναρξη.

Ελπίζω να μείνουν Κώστα και να φέρουν και άλλα παρέα μέχρι την έναρξη.
Συνήθως συμβαίνει το αντίθετο Γιάννη,βέβαια κάθε σεζόν,είναι κ διαφορετική, αλλά θα δούμε πως θα εξελιχθούν τα πράματα....βλέποντας κ κάνοντας....

Και για καλύτερο στίγμα 3,5 χιλιόμετρα βορειοανατολικά του σκοπευτηριου Ψαχνών. Παρεμπιπτόντως και στην πλευρά του σκοπευτηριου 15/9 ανοιγει.
Ψαχνά θα ερθω δεύτερο ΣΚ αύριο μάλλον ή μεθαύριο.
Κόπιασε να κάψουμε κανένα φυσίγγι :)
Θα γράψω και στο θέμα.

Ψαχνά θα ερθω δεύτερο ΣΚ αύριο μάλλον ή μεθαύριο.
Κόπιασε να κάψουμε κανένα φυσίγγι :)
Θα γράψω και στο θέμα.
Δυστυχώς δουλειά δουλειά δουλεια... Μέχρι 6 Αυγούστου σερί και τα Σ/Κ θα μας βγάλουν το λάδι στη φάμπρικα.

Ποια δουλεια ειναι αυτη?
Εργοστάσιο Γιάννη και γίνεται χαμός με εξαγωγες. Πάλι καλά που στην έναρξη θα είμαστε κλειστα. Και μετά την άδεια αν έχει κυνήγι θα φάνε το άκυρο της ζωής τους.

Είναι όντως ωραίο ειδικά για εμάς του νότιους που έχουμε μάθει να το κυνηγάμε τελείως διαφορετικά στα περάσματα.

Μια απορία που έχω είναι αν κυνηγήσουμε ένα χωράφι το πρωί αξίζει να το κυνηγήσουμε και το ίδιο απόγευμα;

Είναι όντως ωραίο ειδικά για εμάς του νότιους που έχουμε μάθει να το κυνηγάμε τελείως διαφορετικά στα περάσματα.

Μια απορία που έχω είναι αν κυνηγήσουμε ένα χωράφι το πρωί αξίζει να το κυνηγήσουμε και το ίδιο απόγευμα;
Άμα είναι αποδοτικό αξίζει, την άλλη μέρα δεν αξίζει.

Αν δεν έχει καεί από πολύ τουφεκιδι άσκοπο το πρωί και δεις ότι έχει κίνηση αξίζει.

Αναλογα τι καρτερι ειναι
Φαι;
Νερο με σκια;
Υσηχο;
Της πουτ....;
εναρξη ντόπιαρικα;
Περασματα;
Ολα αυτα πρεπει να παρατηρησεις και να λαβεις υποψην

Εννοείται Βασίλη.Αν ευνοεί το μέρος και δεν υπάρχουν άλλα χωράφια στη περιοχή και το απόγευμα θα συνεχίσουν να παίζουν κάποια πουλιά στο χωράφι.Δεν έχουν βοσκήσει το πρωί και κατεβαίνουν το απόγευμα.

Βασίλη εγώ δεν κυνηγάω σε χωράφια με λιοσπορα κτλ...Σε χωράφια με ελιές που πάω το πρωί θα πάω και το απόγευμα 3 με 5 και πάντα κάτι γίνεται....μετά όμως τίποτα από τρυγόνια, μόνο καμία φασα ή αγριοπερίστερα...

Status
Not open for further replies.
Back