Άσχετο με το αστείο σου αλλά είναι πανέμορφη φωτογραφία. Αυτό το πουλί έχει τόση ομορφιά πάνω του και ειδικά τα ενήλικα που έχουν μωβ στήθος!
Ευχαριστω Βασιλη.Την εχω τραβηξει μετα απο ντουφεκια με Λαμπρο.είναι πανέμορφη φωτογραφία.
Εγώ φταίω που περίμενα σοβαρή απάντησηΕυχαριστω Βασιλη.Την εχω τραβηξει μετα απο ντουφεκια με Λαμπρο.
Εμενα βρηκες?Εγώ φταίω που περίμενα σοβαρή απάντηση![]()
Μια χαρά απάντηση είναι...κάνει και διαφήμιση τα φυσίγγια μετά την βολή!!!!Εγώ φταίω που περίμενα σοβαρή απάντηση![]()
Η πλάκα - πλάκα, αλλά και τα καλά 24άρια φυσιγγάκια με ποιοτικά, σκληρά σκάγια σε νούμερο 9,5 (ή και χονδρότερα για τους πιο δεινούς) μια χαρά είναι για το ντοπιάρικο...!
με κροτοφοβίαΗ πλάκα - πλάκα, αλλά και τα καλά 24άρια σε νούμερο 9,5 ........ μια χαρά είναι για τα ντοπιάρικα ...
Για τα πρωτα 15 λεπτα της εναρξης ναι.Οι φαρμακοχερηδες πανε και με ρακετες.Η πλάκα - πλάκα, αλλά και τα καλά 24άρια φυσιγγάκια με ποιοτικά, σκληρά σκάγια σε νούμερο 9,5 (ή και χονδρότερα για τους πιο δεινούς) μια χαρά είναι για το ντοπιάρικο...!
μετραμε αντιστροφα ,ενας μηνας και πεντε ημερες ,καιρος για αναγνωριστικα.
Κώστα παίζει τίποτα εδώ γύρω Αττικοβοιωτία;μετραμε αντιστροφα ,ενας μηνας και πεντε ημερες ,καιρος για αναγνωριστικα.
λιγα πραγματα ακομα γιαννη ,μεσα στα ρεματα.Κώστα παίζει τίποτα εδώ γύρω Αττικοβοιωτία;
Και γω λατρης των ταχυτητων μεταξυ 380-400 ειμαιΕγω παλι μεχρι τωρα, προτιμουσα ενα νουμερο σκαγι παραπανω, 8 ή και 7, και ταχυτητες στα φυσιγγια κατω των 400
Περι ορεξεως βεβαια,![]()
Τα 24αρια είναι σκληρά γιατί οι 24ες πυρυτιδες βγάζουν περισσότερα μπάρ από τις 28αρες...για παράδειγμα csb6 στα 24 γραμμάρια δίνει 600 μπάρ...η csb5 στα 28 γραμμάρια δίνει 500...Και γω λατρης των ταχυτητων μεταξυ 380-400 ειμαι
Στα 24αρια ειπα τις παρατηρησεις μου
Για μενα ενα 24 θελει τεχνη να βγει καλο χωρις κενα και διατηρηση και ειναι απαιτητικο στο να ταιριαξει στην καννη
Γιαυτο και στχνα βλεπουμε να Υπαρχουν 24αρια ´´σκληρά´´ στον ωμο και σε πιεσεις
Εγώ πάλι έχω μπανίσει ένα ζευγαράκι...μένει να βρω που συχνάζουν τα παιδάκια τους....κ ΑΝ θα συνεχίσουν να περιφέρονται ως την έναρξη σε εκείνο το σημείο.Κώστα παίζει τίποτα εδώ γύρω Αττικοβοιωτία;