Τρυγόνι - Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Η πλάκα - πλάκα, αλλά και τα καλά 24άρια φυσιγγάκια με ποιοτικά, σκληρά σκάγια σε νούμερο 9,5 (ή και χονδρότερα για τους πιο δεινούς) μια χαρά είναι για το ντοπιάρικο...!
Για τα πρωτα 15 λεπτα της εναρξης ναι.Οι φαρμακοχερηδες πανε και με ρακετες.

Το πρωτο μου τρυγονι το εκανα πριν καμια 20αρια χρονια με φυσιγγι ολυμπια competition 24γρ ν9 σε καλυκα διαφανο
Με το μικρο μεταλλο Σε απαγορευτικη αποσταση
Επισης με το ιδιο φυσιγγι πηρα ορτυκια σαρσελια και μεγαλο ειδος υδροβιου
Δεν τα συνιστω για θδροβια εννοειτε

Το προβλημα εκει με τα 24αρια ειναι οι καραμπινες
Με τα δικανα που δεν εχουν προβληματα λειτουργιας επι το πληστον μαζι τους ειναι εξαιρετικα οταν ειναι στημενα σωστα

θα σας εκπληξουν σε καλοκαιρινες συνθηκες σε κυνηγια μικρων θηραματων που απαιτουν ταχυτητα οπως τρυγονι τσιχλα ορτυκι αλλα και σε συνθηκες χειμωνα σε ψηλα υψομετρα για τσιχλες

Απο περατηρησεις μου εχουν μια ιδιομορφια

Καλυτερα αποτελεσματα ειδα με ταχυτητες 400-410, οχι μικτροτερες
Και σκαγια 9-91/2

Εγω παλι μεχρι τωρα, προτιμουσα ενα νουμερο σκαγι παραπανω, 8 ή και 7, και ταχυτητες στα φυσιγγια κατω των 400

Περι ορεξεως βεβαια, ;)
Και γω λατρης των ταχυτητων μεταξυ 380-400 ειμαι
Στα 24αρια ειπα τις παρατηρησεις μου

Για μενα ενα 24 θελει τεχνη να βγει καλο χωρις κενα και διατηρηση και ειναι απαιτητικο στο να ταιριαξει στην καννη

Γιαυτο και στχνα βλεπουμε να Υπαρχουν 24αρια ´´σκληρά´´ στον ωμο και σε πιεσεις

ΑΑΑ, αν μιλας για 24αρια, αλλαζει το πραμα. Σε τοσο χαμηλα βαρη, συνηθως τα φυσιγγια εχουν καπως αυξημενες ταχυτητες ναι. Εγω μιλαω για φυσιγγια 30-32 γρ, ειτε αστερι ειτε με ρελι

Και γω λατρης των ταχυτητων μεταξυ 380-400 ειμαι
Στα 24αρια ειπα τις παρατηρησεις μου

Για μενα ενα 24 θελει τεχνη να βγει καλο χωρις κενα και διατηρηση και ειναι απαιτητικο στο να ταιριαξει στην καννη

Γιαυτο και στχνα βλεπουμε να Υπαρχουν 24αρια ´´σκληρά´´ στον ωμο και σε πιεσεις
Τα 24αρια είναι σκληρά γιατί οι 24ες πυρυτιδες βγάζουν περισσότερα μπάρ από τις 28αρες...για παράδειγμα csb6 στα 24 γραμμάρια δίνει 600 μπάρ...η csb5 στα 28 γραμμάρια δίνει 500...

Κώστα παίζει τίποτα εδώ γύρω Αττικοβοιωτία;
Εγώ πάλι έχω μπανίσει ένα ζευγαράκι...μένει να βρω που συχνάζουν τα παιδάκια τους....κ ΑΝ θα συνεχίσουν να περιφέρονται ως την έναρξη σε εκείνο το σημείο.

Status
Not open for further replies.
Back