Καλοριχτα Βασιλη !!!!! Με υγεια....και ουτε ΕΝΑ να μην περισσεψει φιλε !!!

Πλάκα έκανα Βασίλη .Ωραία φυσιγγακια.
Σε αυτο το θήραμα όταν μπαίνει στο οπτικό μου πεδίο νιώθω ακριβώς όπως 22 χρονια πριν στην πρώτη μου εναρξη. Οι παλμοί στο φουλ και η καρδιά να κάνει σαν ταμπουρλο. Όσο καιρός και αν περασει , όσα πουλιά και αν πέσουν από τα σκάγια μου , αυτό το συναίσθημα δεν πρόκειται να ξεπεραστεί!Δεν υπάρχουν τα βρωμοπουλα, τρελός έρωτας...
Τρομερή σκηνή στο 2:45 που φαίνεται η ντουφεκιά να περνάει όλη μπροστά από το πουλί!Δεν υπάρχουν τα βρωμοπουλα, τρελός έρωτας...
Τι εννοείς Γιώργο;Ακόμα προσπαθώ να καταλάβω τι δουλειά έχουν τα τρυγόνια πάνω από αυτό το λιόσπορο;;;![]()
Πανε για τσιπουραΑκόμα προσπαθώ να καταλάβω τι δουλειά έχουν τα τρυγόνια πάνω από αυτό το λιόσπορο;;;![]()
Βασίλη το λιόσπορο είναι καταπράσινο και εκτός αυτού έχει τα μεγάλα τα κεφάλια που δεν τα τρώνε τα τρυγόνια!Τι εννοείς Γιώργο;
Δεν το ήξερα αυτό. Κάτι άλλα λιόσπορα με πολύ μικρά κεφάλια τα τρώνε;
Εγώ γιατί έχω την εντύπωση ότι όλα, ή σχεδόν όλα, έπεσαν ζωντανά τραυματισμένα ;;; ... Και μπορεί πολλά να πέθαναν πολύ σύντομα μετά την πτώση τους, δεν ξέρω ... Αλλά, πραγματικά "ακαριαία καταβολή" εγώ δεν είδα καμιά νομίζω !!!Ένα "Like" όποιος έχει δει το παρακάτω βίντεο πάνω από 2 φορές
Ξέρω που είναι αυτό το χωράφι...
Τρώνε και από τα μικροτερα.Δεν το ήξερα αυτό. Κάτι άλλα λιόσπορα με πολύ μικρά κεφάλια τα τρώνε;