Επιβλαβή Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Ποια είναι η σωστή να το διορθώσω ...
Βασικά τα πήρα από εδώ σχεδόν όλα ...δεν γράφουν λατινικές και τις έψαξα εγώ από την ρυθμιστική μάλλον ... δεν θυμάμαι ακριβώς ...

https://www.kysyp.gr/θηρεύσιμα-είδη/
Δες τον πίνακα της ρυθμιστικής που έβαλα πριν, θα δεις ότι γράφει κουρούνα corvus corone ενώ η δικιά μας είναι η corvus cornix (αυτό έλεγα και το πρωί στον Κυριάκο)

Δεν μπορώ να το διορθώσω από το κινητο. Η Ρυθμιστική έχει στα θηρευσιμα την μαυροκουρουνα ( corvus corone ) και δίπλα έχει την φωτογραφία της σταχτοκουρουνας ( corvus cornix ). Το σωστό στην Ρυθμιστική θα ήταν δηλαδή να γράφει corvus cornix! Εγώ πάντως έχω ξεπατωσει εκατοντάδες κουρουνες στην καριέρα μου , κατάμαυρη δεν έχω συναντησει!

Δεν μπορώ να το διορθώσω από το κινητο. Η Ρυθμιστική έχει στα θηρευσιμα την μαυροκουρουνα ( corvus corone ) και δίπλα έχει την φωτογραφία της σταχτοκουρουνας ( corvus cornix ). Το σωστό στην Ρυθμιστική θα ήταν δηλαδή να γράφει corvus cornix! Εγώ πάντως έχω ξεπατωσει εκατοντάδες κουρουνες στην καριέρα μου , κατάμαυρη δεν έχω συναντησει!
Σταχτοκουρούνες έχουμε.

Δώσε οκ αρχηγέ ...

Attachments

Πριν την επόμενη τουφεκιά θα της ζητήσω ταυτότητα ...

Λίγες έχω τουφεκίσει ...
Όπου τις βρεις μην λυπηθεις! Βαρα!!!! Αυτές δεν μου την δίνουν τοσο οσο οι καρακαξες αλλα τις τιμαω Αυγούστο-Σεπτέμβριο όπου τις πετυχω!20151017_104831.jpg20150926_091014.jpg

Όπου τις βρεις μην λυπηθεις! Βαρα!!!! Αυτές δεν μου την δίνουν τοσο οσο οι καρακαξες αλλα τις τιμαω Αυγούστο-Σεπτέμβριο όπου τις πετυχω!View attachment 27789View attachment 27790
Ναι ρε συ τις ξέρω :) :)
Ξέρω καρτέρι δυνατό ... είχα πάει πριν χρόνια με τον μικρό ... ο κακόμοιρος τις μάζευε για να τις φάμε.

Αν αρχίσω να τουφεκάω στα γουρούνια ή στον λαγό με βλέπω να μετράω σκάγια στο σώμα μου.

Κοράκια με θαλάσσια καταβολή είναι για μένα... σε νησιά δεν αφήνουν περδικόπουλο για περδικόπουλο και κουνέλι για κουνέλι... Προφανώς θα το κάνουν και στην ξηρά πια... Παλιοπράγματα στην κυριολεξία... Έπρεπε όσα περιφέρονται στην ενδοχώρα να χαρακτηρίζονται επιβλαβή και να θανατωνονται...

Status
Not open for further replies.
Back