Φάσσα-Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Μπράβο Δημήτρη, με τόσο νερό που έφαγες αξιζες αυτη τη τσάντα, πάντως πρεπει να μαζεψες νερό για ολο το χρόνο .sarcastic. Μπραβο και παλι για τις αντοχές σου.
τέτοια του λές για αντοχές και δύναμη και βλέπω να κοιμάται έξω σήμερα .sarcastic.

Μπράβο Δημήτρη, με τόσο νερό που έφαγες αξιζες αυτη τη τσάντα, πάντως πρεπει να μαζεψες νερό για ολο το χρόνο .sarcastic. Μπραβο και παλι για τις αντοχές σου.

Νερό με το τουλούμι.Εβρεχε ασταμάτητα και με ένταση.Τώρα σταμάτησε απο τις 6 το πρωί.Ξαστέρωσε και έχει βοριά.Αυριο δινει πάλι βροχή απο μεσημέρι.

Ζολώ τις γάμηκες, εύγε...:)
Έχε το νού σου γιατί από αύριο θα γεμίσει ο τόπος φάσσες. Έχουν αγριέψει πολύ τα πράματα στα βαλκάνια.
Γιώργο όντως μπορει να μετακινηθούν πουλιά ,αλλά δεν είμαι και πολύ αισιόδοξος γιατί ο καιρός απο δω θα ειναι βροχερός όλη τη βδομάδα.Και εδώ οταν λέμε βροχερός εννοούμε πολύ νερό και με ομίχλες .
Αυριο μέχρι το μεσημέρι εχει ασθενή βροχή αλλά δείχνει να εχει πολλές ομίχλες και απο το μεσημέρι πάλι δυνατή βροχή.Στα ψηλότερα χιονίζει.

Πολυ ωραιος Δημητρη, και στα ταιρια τους φιλε... Κατι μπορει να γινε κ απο νεα πουλια, η φασσα ταξιδευει κ με ασχημο καιρο...

Η αρχή εγινε.Με αιφνιδίασαν δυο που ήρθαν απο ψηλά βουτώντας ανάμεσα στις πλαγιές.Πρόλαβα και εριξα στην μια.Την άλλη και να την έπαιρνα δεν υπήρχε περίπτωση να τη βρω.Αλλες δυο ειδα στην απέναντι πλαγιά.Σε λίγο φευγω απο δω για άλλο μέρος.

photo hosting

Πολυ ωραιος Δημητρη, και στα ταιρια τους φιλε... Κατι μπορει να γινε κ απο νεα πουλια, η φασσα ταξιδευει κ με ασχημο καιρο...
Καλα τα λες αλλά δε νομίζω Αρη να ερθουν πουλιά.Για να γινει αυτό εδω θα πρεπει στα Γιάννενα να ριξει πολύ χιόνι.Χιόνια εδω εριξε μονο στα πολύ ψηλά.

Η αλλαγή τοποθεσίας,δυο χιλ. με τα ποδια απο κει που ήμουνα, ήταν σωστή κίνηση.Τα πουλιά τετοια ώρα κανουν έναν κύκλο ανάμεσα στις δυο πλαγιές εκει που σμίγουν μεταξύ τους.
Μόλις έχω φτασει και για δυο μέτρα δεν έχω καλυφθεί ,ερχονταν καταπάνω μου έξι πουλιά λίγο ψηλωμένα.Μένω ακίνητος αλλά οι πόρνες με ειδαν ,μου άφησαν τα υγρά τους και στριψαν κάνοντας κυκλους και γυρίζοντας προς τα πίσω.Χαθηκε μια καλή ευκαιρία που ήταν προβλέψιμη .Κριμα γιατι δεν μου δινονται και πολλές.Σε λίγο φεύγω για να τις βρω αλλού και να τις λούσω με τα υγρά που μου άφησαν και εγω απο την βροχή που οπου ναναι ερχεται.
.sarcastic.

Τελικά σωστή και πάλι η επιλογή αλλά χωρις αποτέλεσμα.Οι 7 ουκρανέζες είχαν παει στις αριές.Φτάνοντας εκει δεν βρήκα τίποτα.Εν τω μεταξύ η βροχή ειχε αρχίσει και πάλι δυνατή.Κάποια στιγμή ακούω τον θόρυβο των φτερών τους.Ηρθαν και κάθισαν πιο πέρα γυρω στα 100μ.Η ώρα πέρναγε αλλά δεν το κούναγαν απο κει.Το μέρος ειχε πολύ μεγάλη κλίση και με δυσκολία στεκόμουνα .Η βροχή έπεφτε ασταμάτητα και η ομίχλη σκέπαζε τα πάντα.Τις πλησίασα στα 20 μ αλλά δεν τις έβλεπα. Δύο απ αυτές σηκωνόντουσαν και ξανακαθόντουσαν.Οταν πια η ωρα πήγε 3:30 , τοτε σηκώνονται οι δυο και φεύγουν απο την άλλη μεριά.Σε μισό λεπτό γυρνάνε σαν πύραυλοι και τότε σηκώθηκαν και άλλες 5 και βούτηξαν με ταχύτητα προς τα κάτω γλείφοντας τις κορφες απο τις αριές.Προτίμησα να μην ντουφεκίσω και τις χαλάσω .Μέρα ειναι κι αύριο.....Δεν ειχε πια νόημα να καθίσω άλλο αφου αυτές φύγαν για να κουρνιάσουν και εγώ είχα γίνει μούσκεμα ,μια και δεν ειχα πάρει το αδιαβροχο απο το αυτοκίνητο.

Last edited:
Ειμαι καθ'οδον.Βρεχει πολύ δυνατά απο χθες πριν το μεσημέρι.Η μέρα σημερα θα ειναι πιο δύσκολη γιατι δεν φαινεται να κοβει και η ομίχλη εχει σκεπάσει τα παντα.Γνώριμος καιρός για εδώ,όμως δεν ξέρω πως και που θα καταλήξω.....

Το πρωί πήγα για ενα δίωρο σε ενα σημειο που αυτες τις μέρες δεν ειχα ξαναπάει.Μετά ξεκίνησα με τα πόδια και σε 2 χλμ.έφτασα εκει που ήξερα πως θα ερθουν για φαγητό.Ομως τα κορίτσια είχαν παει ήδη εκει που περίμενα να τα βρω με αυτόν τον καιρό..Πλησίαζα γιατί ήμουνα υποψιασμένος πολύ αργά και με βήμα αργό,μέχρι να φτασω σε ένα μικρό αλλά ωραίο ξέφωτο..Καποια στιγμή και ενω εχω φτασει σχεδόν ,ο θορυβος απο ένα κλαδί που εσπασα καθως περπατούσα , ήταν αρκετό.Ακούω μια να ξεκλαρώνει και να φευγει βολίδα κάτω.Σε τρια δευτερόλεπτα ξεκλαρώνουν ταυτόχρονα και πολύ νευρικά -περίεργο με τέτοιο καιρό-αλλα 8 με 10 πουλιά ακολουθώντας την ίδια πορεία.Δυστυχώς το μέρος ειναι πολυ δυσκολο και δεν μπόρεσα να τουφεκίσω Τα δεντρα πανύψηλα και πολύ κοντά το ενα με το άλλο και η μεγάλη κλίση του εδάφους κανει τα πράγματα χειρότερα.
Η βροχη συνεχίζει πολύ δυνατή και το κεφάλι μου εγινε κουδούνι απο τον θόρυβο του νερού στην κουκούλα.Ισως να φύγω σε λίγο γιατι δεν βλέπω να ξανάρχονται.

Status
Not open for further replies.
Back