Μπορεί και να βλέπω αλλά να λέω τα ανάποδα για να μη μου τα φάνε, δεν ξέρεις τι κουνάβι είμαι εγώ????

Μπορεί και να βλέπω αλλά να λέω τα ανάποδα για να μη μου τα φάνε, δεν ξέρεις τι κουνάβι είμαι εγώ????
Έχει κρατήσει και από εδω πουλια αρκετά. Θα έχουμε αναπαραγωγή και μπανιστήρι τους επόμενους μηνες. Το τι θα μείνει σε μια πιθανή έναρξη στις 20/8 είναι αλλουνού παπά ευαγγέλιο.Σημερα λαμψακο ακουγα τουλαχιστον 2 τρυγονια μεσα σε κατι ελιες. Πριν 1 βδομαδα, στα ελατα, αμπουδιωτησα λιγο πιο ψηλα καπου αναμεσα ξεροβουνι σκοτεινη γινοταν χαμος. Δεν ειδα, αλλα απο τα γουργουριτα, εβραζε ο τοπος.
Ο κόσμος τόχει τούμπανο κι εσύ κρυφό καμάρι...Πα παναθεμα σας, να σας πούνε τα μυστικά του κράτους είστε όλοι![]()
Άμα τα δεις 20 Αυγούστου γράψε μου......Πήγαμε σήμερα στον κήπο παρέα με πατέρα που είχε πάει μόνος του προχθές και είχε δει 3 τρυγόνια.Μου λέει εδώ ακριβώς είδα τα 2 και τα ξαναείδαμε ακριβώς στο ίδιο μέρος και το άλλο πάλι στο ίδιο μέρος !
Άστα να πάνε..Άμα τα δεις 20 Αυγούστου γράψε μου......
Που είπαμε ότι μένεις;;;Πήγαμε σήμερα στον κήπο παρέα με πατέρα που είχε πάει μόνος του προχθές και είχε δει 3 τρυγόνια.Μου λέει εδώ ακριβώς είδα τα 2 και τα ξαναείδαμε ακριβώς στο ίδιο μέρος και το άλλο πάλι στο ίδιο μέρος !
Συνήθως αυτά πάνε αλλού και εσύ και εγώ πίνουμε καφεδαρα σε κάνα ίσκιο και λέμε που σκατα πηγαν? Αφου προχθές πέρασαν 6-7 απο εδω!!!!Άστα να πάνε..
Έχουμε ακόμα καιρό αλλά ο νους μου πάει στα κυνηγοτόπια περιμένοντας τα τρυγόνια να έρχονται με το κοφτό πέταγμα τους την ώρα που ανατέλλει ο ήλιος παρέα με το σκυλάκι μου και φυσικά τα φυσίγγια μου!
pic hosting
γιωργαρα πηρες και σκυλακι;; κανα λαμπραντορακι να φανταστωΈχουμε ακόμα καιρό αλλά ο νους μου πάει στα κυνηγοτόπια περιμένοντας τα τρυγόνια να έρχονται με το κοφτό πέταγμα τους την ώρα που ανατέλλει ο ήλιος παρέα με το σκυλάκι μου και φυσικά τα φυσίγγια μου!
pic hosting