Μεγαλε εβγαλες καρπουζι μαιο δικο σου;
Ρεσπεκτ!!!
Λοιπον θα φροντισεις να βρεις κύπριακο χαλουμι
Υπαρχει σε δυο εκδοχες
Νωπο
Και ωριμασμενο-ποσαραντομενο το λεμε εδω που εχει ωριμασει και σκλυρηνει στον ορο του- ειναι κιτρινωπο και σκληρο γιαυτο προσοχη στο κοψιμο!
Και τα δυο να εχουν πασπαλιστει με δυοσμο στην παρασκευη
Οποιο απο τα δυο προτιμας θα κοψεις φετες και θα το συνοδεψεις με το καρπουζι
Εχε και ενα δευτερο καρπουζι διπλα συνηθως δεν φτανει ενα