Βρε συ...με μαχαιρι τρως τ αγριοπουλια??Εγω homo sapiens...μονο χερακια...
Φιλε με συγχωρεις αλλα θα διαφωνησω καθετα!Είναι πιο μαγική όπως τα σεττερ.... χαχαχαχα
η μπεκατσα φιλαρακι ειναι πιω νωστιμη οταν την παρης απο το στομα ενως ΠΟΙΝΤΕΡααα φίλε συμφωνώ και εγώ κάθετα μαζί σού σε όλα μέχρι το τέλος. απλά προσθέτω όταν βάλεις την Μπεκατσα στο στόμα και νιώσεις την γεύση της εκείνη την ώρα σκέφτεσαι πως έφτασε αυτό το θήραμα στο τραπέζι με μαγικές φερμες από ένα ΣΕΤΤΕΡ....
χαχαχαχα χαχαχαχα Χαχαχαχα
Εγώ προσωπικά δεν έχω σκύλο.Στέλιο να σε πω κάτι. Γεια σας είναι έτσι όπως τα λες. για εμάς που έχουμε σκύλους φερμας τα βίντεο είναι χαραγμένα στο μυαλό μας και τα βλέπουμε μόνο εμείς. θα σου πω ένα περιστατικό για να καταλάβεις.
Στο βίντεο o brio φερμαρει και πετάγονται 3 μπεκατσες ταυτόχρονα περνώ τις 2.
φέτος ειλικρινά πετάχτηκαν 3 μαζί και τις κατάφερα.... είναι κάτι που θα μείνει στην δικιά μου μνήμη. θα ήθελα να το μοιραστώ μαζί σας αλλά με τις φετινές συνθήκες δεν είχα όρεξη να τραβάω βιντεάκια. Εκτός από μερικά στην αρχή προτού απαγόρευσης.
Ααα...μπήκε!μα αυτό σε είπα ότι σε εσάς που δεν έχετε σκύλο.
Δεν είπα ότι εγώ τα βίντεο του Ιωάννη δεν είναι ωραία. ίσα ίσα είναι επαγγελματίκα κιόλας.
Και το παιδί πριν ένα μήνα μπήκε και συστήθηκε και τον καλωσορισαμε εδώ μέσα όλοι.
Και συγνώμη εγώ δεν είπα ότι επειδή δεν κάνεις κάτι δεν είναι ωραίο.
Καλη συνέχεια
Φίλε Στέλιο ο Γιάννης είναι κοντά μας έγινε μέλος πριν δύο μήνες. Θα συμφωνήσω απόλυτα μαζί σου ο Γιάννης είναι πολύ καλός όπως λες τα σκυλιά του η αφήγηση του τα τοπία όλα μαγικά σε μαγικές στιγμές.Εγώ προσωπικά δεν έχω σκύλο.
Όμως τα βίντεο αυτά μου αρέσουν πολύ.
Δεν σημαίνει ότι επειδή εγώ δεν κάνω κάτι ότι δεν είναι ωραίο!!!
Τα σκυλιά του ωραία, τα πλάνα του ωραία, η αφήγηση του ωραία και ο εξοπλισμός του ωραίος.
Του βάζω άριστα!
Θα ήταν τιμή μας να τον έχουμε στην παρέα μας.
Δεν μπορώ να πιστέψω ότι δεν μας έχει ανακαλύψει.
Ίσως για κάποιο λόγο Να μην θέλει...
Ευχαριστώ πολύ Στέλιο!!Ο άνθρωπος αυτός κάνει τα καλύτερα βίντεο.
Μιλάμε για μερακλή Όχι αστεία.
Πολύ καλή όλη η προσπάθεια. Άψογα τα πλάνα και η ποιότητα της εικόνας. Συγχαρητήρια και να χαίρεσαι τα σκυλάκια σου. Να μας χαρίζεις τέτοιες στιγμές που απολαμβάνεις με τους τετράποδους συντρόφους σου....Καλησπέρα σε όλους..!!
Είχα καιρό να εμφανιστώ και επανήλθα με το Επεισόδιο 6.."Η επιστροφή της Βασίλισσας"
Καλή θέαση..!!
ΥΓ: Όποιος επιθυμεί (και δεν το εχει κάνει ήδη) ας κάνει εγγραφή στο κανάλι μου...είναι δωρεάν και θα γίνεται άμεση ενημέρωση σε κάθε νέο βίντεο..
Ευχαριστώ για τα καλά σου λόγια φίλε μου!!Εγώ προσωπικά δεν έχω σκύλο.
Όμως τα βίντεο αυτά μου αρέσουν πολύ.
Δεν σημαίνει ότι επειδή εγώ δεν κάνω κάτι ότι δεν είναι ωραίο!!!
Τα σκυλιά του ωραία, τα πλάνα του ωραία, η αφήγηση του ωραία και ο εξοπλισμός του ωραίος.
Του βάζω άριστα!
Θα ήταν τιμή μας να τον έχουμε στην παρέα μας.
Δεν μπορώ να πιστέψω ότι δεν μας έχει ανακαλύψει.
Ίσως για κάποιο λόγο Να μην θέλει...
Ευχαριστώ πολύ για τα καλά σου λόγια φίλε μου!!Πολύ καλή όλη η προσπάθεια. Άψογα τα πλάνα και η ποιότητα της εικόνας. Συγχαρητήρια και να χαίρεσαι τα σκυλάκια σου. Να μας χαρίζεις τέτοιες στιγμές που απολαμβάνεις με τους τετράποδους συντρόφους σου....
Καλησπέρα Γιάννη!!Καλησπέρα σε όλους..!!
Είχα καιρό να εμφανιστώ και επανήλθα με το Επεισόδιο 6.."Η επιστροφή της Βασίλισσας"
Καλή θέαση..!!
ΥΓ: Όποιος επιθυμεί (και δεν το εχει κάνει ήδη) ας κάνει εγγραφή στο κανάλι μου...είναι δωρεάν και θα γίνεται άμεση ενημέρωση σε κάθε νέο βίντεο..
Σε ευχαριστώ πολύ Κώστα!!Καλησπέρα Γιάννη!!
Άλλο ένα εξαιρετικό video το οποίο κ παρακολούθησα χθες βράδυ....να είσαι πάντα γερός εσύ κ τα σκυλάκια σου να οργώνεται τα βουνά.
Υ.Γ. Εξαίρετο το σύντομο άρθρο σου στο τέλος του video.....τα είπες όλα συνοπτικά και όπως έπρεπε!!!
Να είσαι καλά κι εσύ να συνεχίσεις αυτό που κάνεις.Ευχαριστώ για τα καλά σου λόγια φίλε μου!!
Εδώ είμαι...
Έχω εγγραφεί εδώ και λίγους μήνες...
Για ακόμη μια φορά μπράβο σου καταπληκτικό βίντεο πανέμορφα τοπία και τα σεττερΚαλησπέρα σε όλους..!!
Καλή θέαση..!!