Μπεκάτσα-Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Να με βλέπεις από μια μεριά σίγουρα θα γελάς, λόγω και μικρής εμπειρίας (στο νηπιαγωγείο) μου κόβονται τα ποδια!
Δε ξέρω αν το ξεπερνάς αυτό αποκτώντας εμπειρίες.....
Να με βλέπεις από μια μεριά σίγουρα θα γελάς, λόγω και μικρής εμπειρίας (στο νηπιαγωγείο) μου κόβονται τα ποδια!
Δε ξέρω αν το ξεπερνάς αυτό αποκτώντας εμπειρίες.....
Πότε ποτε .ποτε

να σε καλά φίλε μου. στο νησί έχεις ένα είδος συγκεκριμένο. στην στεριά έχεις πολλά. Αλλά να ξέρεις το πιο δύσκολο είναι ο ΕΛΑΤΟΣ.
Δεν έχω κυνηγήσει ποτέ σε έλατο φίλε αλλά εδώ επειδή έχουμε πολλές ελιές και παντού βατιωνες τις πιο πολλές φορές νιώθεις πολύ τυχερός που την είδες και της έκανες μια τουφεκιά.

να σε καλά φίλε μου. στο νησί έχεις ένα είδος συγκεκριμένο. στην στεριά έχεις πολλά. Αλλά να ξέρεις το πιο δύσκολο είναι ο ΕΛΑΤΟΣ.
Δύσκολα μεν πανέμορφα δε, εγώ το ρημαδοπουρναρι δεν γουστάρω καθόλου, αλλά η ρουφιάνες το γουστάρουν και ειδικά σε πολύ κρύα το λατρεύουν.

Αυτή είναι η ομορφιά του κυνηγιού της μπεκατσας....την βρίσκουμε σε γυμνά, έλατα,μεσέδες,γαυρα,βατσινιες, πουρνάρια, χωράφια.... όπου και να την κυνηγάς σημασία έχει η συνάντηση μαζί της,η συνεργασία με τα σκυλιά μας και οι αναμνήσεις μετά το κάθε κυνήγι. Οι εικόνες που μένουν χαραγμένες στη μνήμη μας και μας κάνουν μανιακους..... χαχαχα. Γεια σου Λάμπρο....μας ταξιδεψες και απόψε

Το έλατο είναι μαγεία ανεξάρτητα από το τι θήραμα κυνηγάς τουλάχιστον για εμένα ίσως παίζει ρόλο και η καταγωγή μου γιατί κρατάω από Ευρυτανία
Αλλά και το πουρναρι το γουστάρω παρόλο τα στραβά που έχει το έχω συνηθίσει δεν με χαλάει το μόνο που με χαλάει είναι ότι οι τόποι που κυνηγάω έχουν κλείσει επικίνδυνα σε λίγο δεν θα μπορώ να περάσω από πουθενά

Η μπεκάτσα στο έλατο είναι από μόνο του κάτι το μαγικό! Ειδικά αν κυνηγάς μονός σου, η απολυτη ηρεμία - γαλήνη μέχρι την εμφάνιση της.
Θα συμφωνήσω με τον μανιακό, το πιο δύσκολο.
Στο ντούσκο και πάλι εντυπωσιακό κυνήγι ενώ το πουρνάρι κι εγώ δεν το συμπαθώ.
Καλή λευτεριά σε όλους.

αν κρατάς από Καρπενήσι μην μιλάς ντιπ. χαχαχα

θα ήταν το δεύτερο μέρος που θα ήθελα να μείνω. Εκτός από το χειμώνα πάω και το καλοκαίρι διήμερο με την οικογένεια και την αράζουμε.
Είκοσι λεπτά από Καρπενήσι είναι το χωριό μου Λάμπρο αλλά πέφτει μακριά από εδώ που είμαι

View attachment 24703

View attachment 24704

Τώρα έρχεται και η στιγμή της απόλαυση. Καλή μας όρεξη. με κρασάκι κόκκινο από το αμπέλι.

στην υγεία σας αδέρφια.
Καλή σού όρεξη και το κόκκινο κρασί πάει τέλεια με τις μπεκάτσες..drunk..drunk.

Ηταν χαμενη μιαε εξαρχης αυτη η μπεκατσα

Δεν ειναι και μικρο παιδι ο ανθρωπος οπως φαινεται

πρεπει να ειναι γυρω στα 50

Ειναι φανερο οτι κουραστηκε να ανεβει
Δεν ριχνει παλμους και η κουραση του ειναι φανερη
Επιπλεον βλεπεις οτι ειναι βαρια τα χερια του δεν πιστευει καν οτι θα την παρει
Δεν περνει θεση με αυτοπεποιθηση
Και αυτο γιατι η κουραση τον εχει καταβαλει
Φαινεται ζεστη μερα και ανηφορικο το τεραιν
Καλα να ειναι και θα βρει αλλες
Ολοι μας θα χασουμε. Σημασια εχει να μαστε καλα να ξαναβγιυμε

Εδω θα ηθελα να σταθω στο θεμα φυσικη μας κατασταση

Εχουμε καθηκον να την δουλευουμε αν θελουμε να βγουμε πρωτον με αξιωσεις και δευτερον με ασφαλεια γιατι μας περιμενουν σπιτι αγαπημενα μας προσωπα
Οσο ειμαστε νεαροι τα θεωρουμε ολα δεδομενα αλλα μετα τα πρωτα αντα τα κιλα δισκολα χανονται και οι αντοχες δυσκολα κρατουνται
Μετα σου λεει ο καθε ασχετος το κυνηγι ειναι δολοφονια
Οταν ολη σου η ζωη περιβαλλεται και καθοριζεται απο αυτο!!!
Σκυλια ανατροφη και εκπαιδευση
Φυσικη κατασταση
Θυσιες σε διακοπες και φυσικα διατροφη
Σκοπευτικη εκαπιδευση και βελτιωση
Βελτιωση βιοτοπων και θηραματων

Ειναι ευκολο να ξυπνας στις 11 το πρωι να πηγαινεια για καφε και να λες οτι το κυνηγι ειναι απλα δολοφονια

απορω πως δεν βαριουνται που γενιουνται και πεθαινουν και δεν εχουν ζησει μια ανατολη του ηλιου!

Last edited:
Μεση αυγουστου
Λιοπυρι
Μια βδομαδα αδεια
Κ η σκεψη μου να ειναι στην περδικα κ στο να με ετοιμος για τις πορειες της
Αναβαση στα 1200 μετρα υψομετρο φουλ ανηφορα
Οπως κ ολων των κυνηγων η σκεψη ολοχρονα και η κυρια προσπαθεια αφορα την εναρξη κ το κυνηγι τους
Και να σου λεει ο αλλος για το κυνηγι!!!

Ας ερθει!!!!
Στα πρωτα 100 μετρα θα πρεπει να το παμε σηκωτο πισω και να τον ποτισουμε ζαχαρονερο μην μας παθει συγκοπη

και φυσικα κουραστηκα
Οπως ο οποιοσδηποτε

Ομως να μην κρινουν αμα δεν ξερουν τις θυσιες κ τους κοπους για να μπορεις να κυνηγησεις

Attachments

• BC70ED60-1810-44CE-8BF4-3D2435D94677.jpeg
    BC70ED60-1810-44CE-8BF4-3D2435D94677.jpeg
    363,8 KB · Προβολές: 35
Status
Not open for further replies.
Back