Ωραίο μέρος τυχερός που κυνηγάς εκεί φίλε μου εδώ στο νησί ούτε για πλάκα δεν κυνηγάς σε τέτοια μέρη .Μια μέρα του Δεκεμβρίου γεμάτο κρύο, υγρασία.βροχή και ομίχλη.
View attachment 24659
View attachment 24657
View attachment 24658

Ωραίο μέρος τυχερός που κυνηγάς εκεί φίλε μου εδώ στο νησί ούτε για πλάκα δεν κυνηγάς σε τέτοια μέρη .Μια μέρα του Δεκεμβρίου γεμάτο κρύο, υγρασία.βροχή και ομίχλη.
View attachment 24659
View attachment 24657
View attachment 24658
Να με βλέπεις από μια μεριά σίγουρα θα γελάς, λόγω και μικρής εμπειρίας (στο νηπιαγωγείο) μου κόβονται τα ποδια!χαχαχαχα.....
Να με βλέπεις από μια μεριά σίγουρα θα γελάς, λόγω και μικρής εμπειρίας (στο νηπιαγωγείο) μου κόβονται τα ποδια!
Δε ξέρω αν το ξεπερνάς αυτό αποκτώντας εμπειρίες.....
Πότε ποτε .ποτεΝα με βλέπεις από μια μεριά σίγουρα θα γελάς, λόγω και μικρής εμπειρίας (στο νηπιαγωγείο) μου κόβονται τα ποδια!
Δε ξέρω αν το ξεπερνάς αυτό αποκτώντας εμπειρίες.....
Δεν έχω κυνηγήσει ποτέ σε έλατο φίλε αλλά εδώ επειδή έχουμε πολλές ελιές και παντού βατιωνες τις πιο πολλές φορές νιώθεις πολύ τυχερός που την είδες και της έκανες μια τουφεκιά.να σε καλά φίλε μου. στο νησί έχεις ένα είδος συγκεκριμένο. στην στεριά έχεις πολλά. Αλλά να ξέρεις το πιο δύσκολο είναι ο ΕΛΑΤΟΣ.
Δύσκολα μεν πανέμορφα δε, εγώ το ρημαδοπουρναρι δεν γουστάρω καθόλου, αλλά η ρουφιάνες το γουστάρουν και ειδικά σε πολύ κρύα το λατρεύουν.να σε καλά φίλε μου. στο νησί έχεις ένα είδος συγκεκριμένο. στην στεριά έχεις πολλά. Αλλά να ξέρεις το πιο δύσκολο είναι ο ΕΛΑΤΟΣ.
Είκοσι λεπτά από Καρπενήσι είναι το χωριό μου Λάμπρο αλλά πέφτει μακριά από εδώ που είμαιαν κρατάς από Καρπενήσι μην μιλάς ντιπ. χαχαχα
θα ήταν το δεύτερο μέρος που θα ήθελα να μείνω. Εκτός από το χειμώνα πάω και το καλοκαίρι διήμερο με την οικογένεια και την αράζουμε.
Δεν μένω επάνω ρε καταγωγή έχω από εκεί θέλω σχεδόν ένα τρίωρο να φτάσω μέχρι το χωριό μου από εδώ που είμαι?????
Κρικελλοτο κατάλαβα γιωργο. την καταγωγή εννοώ. Γιατί πάω προς τα εκεί κυνήγι....
ΜπήξτView attachment 24703
View attachment 24704
Τώρα έρχεται και η στιγμή της απόλαυση. Καλή μας όρεξη. με κρασάκι κόκκινο από το αμπέλι.
στην υγεία σας αδέρφια.
Καλή σού όρεξη και το κόκκινο κρασί πάει τέλεια με τις μπεκάτσες.View attachment 24703
View attachment 24704
Τώρα έρχεται και η στιγμή της απόλαυση. Καλή μας όρεξη. με κρασάκι κόκκινο από το αμπέλι.
στην υγεία σας αδέρφια.
Ναι είμαι νότιαΕίσαι από την άλλη πλευρά...