Φυσικα κ μπορεί, κ φυσικα σε αυτή την γωνία όλα κενό αφήνουν από κάτωΛοιπόν, κουίζ: Μπορεί κάποιος να κερδίζει με τέτοιο κοντάκι;View attachment 22460
Και τότε γιατί όλη η φασαρία με τα σωστά μέτρα και τα σωστά πατήματα των κοντακιων;Φυσικα κ μπορεί, κ φυσικα σε αυτή την γωνία όλα κενό αφήνουν από κάτω
Κοουτς σε μένα δεν περνανε αυτά τα σαπια , το κοντακι πανω απο όλα κ το ξέρεις πολυ καλα, έγκυρες πηγες αναφέρουν ότι πασχεις από έντονα συμπτώματα κοντακιασηςΚαι τότε γιατί όλη η φασαρία με τα σωστά μέτρα και τα σωστά πατήματα των κοντακιων;
Δεν τσιμπησες, ε;Κοουτς σε μένα δεν περνανε αυτά τα σαπια , το κοντακι πανω απο όλα κ το ξέρεις πολυ καλα, έγκυρες πηγες αναφέρουν ότι πασχεις από έντονα συμπτώματα κοντακιασης
Εσυ δικαιουσαι ότι καλυτερο, κ τουφέκι τρομερό είσαι κ τρομερός γνωστης , κ δεν είμαι άτομο που κολακευω, γράφω την αλήθειαΔεν τσιμπησες, ε;![]()
Εντάξει ρε φίλε, να μην κάνω κι εγώ ένα κουστουμάκι να δω πώς είναι;![]()
Εμ...Έτσι όπως έμαθε να γραπατσωνεται(απ' το γραπωνω)...πάνω στο όπλο...λες κ θα το σηκώσει σούζα είναι...δεν άφηνει περιθώρια για το αντίθετο....Λοιπόν, κουίζ: Μπορεί κάποιος να κερδίζει με τέτοιο κοντάκι;View attachment 22460
Είναι εξαιρετικός σκοπευτής ο συγκεκριμένος ΓιάννηΕμ...Έτσι όπως έμαθε να γραπατσωνεται(απ' το γραπωνω)...πάνω στο όπλο...λες κ θα το σηκώσει σούζα είναι...δεν άφηνει περιθώρια για το αντίθετο....
o @Caesar ............. μπορεί να κερδίζει .Λοιπόν, κουίζ: Μπορεί κάποιος να κερδίζει με τέτοιο κοντάκι;View attachment 22460
γιατί και οι κοντακάδες δεν πρέπει να πεινάσουν ..........................Και τότε γιατί όλη η φασαρία με τα σωστά μέτρα και τα σωστά πατήματα των κοντακιων;
https://fb.watch/3t8HCviyTe/Είναι εξαιρετικός σκοπευτής ο συγκεκριμένος Γιάννη
Εσύ δεν δικαιούσαι δια να ομιλείς. Μόνος σου δηλώνεις ότι δεν αγόρασες όπλο, κοντάκι αγόρασες.γιατί και οι κοντακάδες δεν πρέπει να πεινάσουν ..........................![]()
Ποτέ σου. Εγώ θα συνεχίσω να στα λέω όλα!χαχαχαχα .......... δεν το έφτιαξα , το πήρα έτοιμο
και εσένα δεν σου ξαναλέω τίποτα , είσαι μαρτυριάρης ...............![]()
Μα αυτό εννοώΕίναι εξαιρετικός σκοπευτής ο συγκεκριμένος Γιάννη