Τσίχλα-Κοτσύφι-Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Νικολαε
Σε τρεις κυριακες
Εχω περπατησει 19 χιλιομετρα και εχω κανει σε αυτα 6 πουλια
Και αλλα 4-5 σε σταμα
Και για παραδοξο λογο χωρις να χασω πουλι. Εαν ειχε πουλια σιγουρα θα χα αστοχιες:)
Καταλαβαινεις οτι εδω σε εμας μεχρι σημερα τα πουλια ειναι αφαντα
Λαβε υποψην οτι 19 χιλιομετρα για μενα ειναι πολυ λιγα αφου μινιμουν κανω 10 καθε εξορμηση
Το λεω για να καταλαβεις οτι δεν ειναι θεμα λιγης αποστασης η τοσο μικρη καρπωση
Αλλα οταν κανεις τοσα και σηκωνεις2-3 πουλια απλα σου κοβετε η ορεξη
Ασε να πουμε για κανενα ισπανικο δικαννο να ξεχασουμε την ανυπαρξια των τσιχλων
Εξαλου ενα τετοιο με συντροφευει στα κυμηγια μου.
Και μου αρεσει απιστευτα

Νικολαε
Σε τρεις κυριακες
Εχω περπατησει 19 χιλιομετρα και εχω κανει σε αυτα 6 πουλια
Και αλλα 4-5 σε σταμα
Και για παραδοξο λογο χωρις να χασω πουλι. Εαν ειχε πουλια σιγουρα θα χα αστοχιες:)
Καταλαβαινεις οτι εδω σε εμας μεχρι σημερα τα πουλια ειναι αφαντα
Λαβε υποψην οτι 19 χιλιομετρα για μενα ειναι πολυ λιγα αφου μινιμουν κανω 10 καθε εξορμηση
Το λεω για να καταλαβεις οτι δεν ειναι θεμα λιγης αποστασης η τοσο μικρη καρπωση
Αλλα οταν κανεις τοσα και σηκωνεις2-3 πουλια απλα σου κοβετε η ορεξη
Ασε να πουμε για κανενα ισπανικο δικαννο να ξεχασουμε την ανυπαρξια των τσιχλων
Εξαλου ενα τετοιο με συντροφευει στα κυμηγια μου.
Και μου αρεσει απιστευτα
Έχω και γω ενα aya πλάγιο (1*-3*) του 70-80, απ τον πατέρα μου. Τα πουλιά έπεφταν σαν να έπεσαν σε τοίχο. Απίστευτο!

Σήμερα στην βόλτα που έκανα περίμενα να δω αρκετές τσίχλες. Τα πουλιά όμως ήταν λιγοστά, δεν καταλαβαίνω τι γίνεται με τις τσίχλες εφέτος, την Πέμπτη το απόγευμα είχε πολλές και ανεμίζανε, σήμερα ελάχιστες και δεν βγαίνανε από τους σχίνους, ξαναφύγανε ????

Εγώ πήγα σήμερα από περιέργεια να δω αν θα περάσει κάτι....αποτέλεσμα 5 τσίχλες το νύχτωμα....:eek:

View attachment 21718View attachment 21719

Γελάει ο κόσμος φέτος...:confused:
Κοντα μακρυα μεσαια ,γενικα στο σημερινο απογευματινο περασε μια!!! Τσιχλα
Ξερεις κανενας εαν χιονισε τουρκια;
Εαν χιονισε και δεν φανουν πουλια μεχρι την αλλη κυριακη πουλια θα δουμε μονο αρχες Μαρτη

Άιντε να βάλω κι εγώ ένα βιντεάκι για τους "ψυχοπονιάρηδες" και "κατακαημμένους" πλαγιοδικαννάκηδες...

www.youtube.com/watch?v=EhHPSrVylwo

Τους καταννοώ και τους "συμπονάω"...
Round action πλαγιο για οσους γνωριζουν με τον μηχανισμο στην πλακα της σκανδαλης οπως δηλαδη τα αλληλεπιθετα
Πολλοι νομιζουν οτι ειναι ανσον ντιλι μηχανισμος -αυτο εννοει οταν λεει box lock
Η βαση του ειναι γεματη και λογικα μασιφ καθως δεν περιεχει μηχανισμο εσωτερικα δινοντας μεγαλη αντοχη
Ο μηχανισμος σε αυτη τη μορφη εχει πολλα υπερ αλλα δεν ειναι του παροντος η αναλυση τους

Εγώ πήγα σήμερα από περιέργεια να δω αν θα περάσει κάτι....αποτέλεσμα 5 τσίχλες το νύχτωμα....:eek:

View attachment 21718View attachment 21719

Γελάει ο κόσμος φέτος...:confused:
Συνωστισμό βλέπω από κόσμο. .Δεν φώναζε η αστυνομία για τήρηση αποστάσεων. :oops:

Αρκετες τσιχλες στην Οινοη σημερα και πολλες τσαρτσαρες.
Δωρο αδωρο αλλα για την πληροφορια και μονο.

Εκεί η Πάστρα και ο Κιθαιρώνας πρέπει να έχουν χιόνια. Τα πουλιά ήταν εκεί ή ήρθαν με την κακοκαιρία; ξέρει ο πληροφοριοδότης;

Last edited:
Status
Not open for further replies.
Back