Κυνηγετική Γωνιά - Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Δημήτρη καλησπέρα, δεν ξέρω ποιός και πως, αλλά είναι αναγκαίο να απαντήσουν δημοσίως, να φανεί η εμπάθεια ή ότι άλλο κρύβεται πίσω από αυτή την απόφαση...
Είναι απαραίτητο γιατί αν το καταπιούμε αμάσητο το πράγμα θα πάει αλλού........ θα μας "τελειώσουν"
Δεν διαφωνώ Γιώργο αλλά δεν το βλέπω .Απ την άλλη εκνευρίζομαι με την ευκολία που τις τελευταίες μέρες στο fb άλλαξε ολο το κλίμα με καποια δήλωση του Αμυρά.
Το ξερουν όλοι toyw οτι ο εγκέφαλος του Ελληνα το πολύ στη διετία κάνει format !

Δεν διαφωνώ Γιώργο αλλά δεν το βλέπω .Απ την άλλη εκνευρίζομαι με την ευκολία που τις τελευταίες μέρες στο fb άλλαξε ολο το κλίμα με καποια δήλωση του Αμυρά.
Το ξερουν όλοι toyw οτι ο εγκέφαλος του Ελληνα το πολύ στη διετία κάνει format !

Δεν έχω fb αλλά καταλαβαίνω τι παίζεται...

Πρέπει να πιεστούν τώρα, αυτό καταλαβαίνω εγώ (παράκτιοι και κυνηγοί είμαστε πολλοί)
Ανοίξανε τα πάντα εκτός από εμάς που δεν συνοστιζώμαστε για να μπούμε και εμείς στο μπουλούκι....που θα βολτάρει παντού από αύριο!

Εδώ στο forum γνωρίζαμε ότι υπάρχει πρόβλημα....
https://www.hunterslife.gr/forums/threads/Κυνηγετική-Γωνιά.55/page-6391

δες την τελευταία ανάρτηση σε αυτή τη σελίδα...
Ο κύριος Τάσος όταν το έγραψε αυτό με εζωσαν τα φίδια και ήταν σωστή η πληροφόρηση του για πολλοστή φορα. Και προσέξτε , αναφέρει και τον υπαίτιο της απαγόρευσης. Ο κύριος Χ!

Ο κύριος Τάσος όταν το έγραψε αυτό με εζωσαν τα φίδια και ήταν σωστή η πληροφόρηση του για πολλοστή φορα. Και προσέξτε , αναφέρει και τον υπαίτιο της απαγόρευσης. Ο κύριος Χ!
Πολύ σωστά, ακόμα μια φορά πέρασε το δικό του.

Καλησπέρα σάς. ...δυστυχώς η δραστηριότητα και χόμπυ μας που αφορά το κυνήγι και ψάρεμα έρχεται σε τελευταία μοίρα. .λέω την Δευτέρα να πάρω όλον τον εξοπλισμό μου "έκτος όπλου "
Και να πάω για πεντικιούρ.

Πολύ σωστά, ακόμα μια φορά πέρασε το δικό του.
Εγω δεν τα εχω με τον χαρδαλια αυτα ξερει αυτα κανει...τα δικα μας φηντανια που εστησαν το παιχνηδι απο μεσα για την κοματοκαρκλα εκει ειναι το λυπηρο για εμας ....

Status
Not open for further replies.
Back